https://resmim.net/cdn/2024/07/10/WXbv72.jpg
Emekliler bir kere olsun 10 bin gayme maaşı alıp A.A. görmeden zam mam yapmazlar.
Gram siyasetten anlıyorsam bu böyledir, önce bir yandım anam dedirtmeleri lazım ki kıymete binsinler.
Printable View
https://resmim.net/cdn/2024/07/10/WXbv72.jpg
Emekliler bir kere olsun 10 bin gayme maaşı alıp A.A. görmeden zam mam yapmazlar.
Gram siyasetten anlıyorsam bu böyledir, önce bir yandım anam dedirtmeleri lazım ki kıymete binsinler.
Yalama medya milletin gazını alıyor...Şahsen zam yapacaklarını düşünmüyorum...
Gece olunca yalama medyanın haberlerini google amca gösteriyor ...Emekliye 7 gayme , asgariye 8 gayme falan...İçi boş yığınla yalama haberi ..
O dediklerinin olması için Meclisin açık olması gerekiyor...Ekimden önce birşey beklemiyorum...
Çalıyor ama Çalışıyor a.q... :kahkah:
Mağaza müdüründen 7 milyon liralık vurgun
https://www.msn.com/tr-tr/haber/gund...0c531c16&ei=57
Bugun Afrika'da yillarca Fransiz somurgesi olan ulkeler var, Senegal gibi, Ingiliz somurgesi olanlar var Zimbabwe Kenya gibi.
Bu insanlar bugun Fransa ya da Ingiltere'ye gitse, lisan avantajlari nedeniyle yarin is'e baslayabiliyorlar.
Biz bu tur cok uzun sureli hicbir isgale ugramadik,eger MS 1.100 lerde vuku bulan hacli seferlerini saymazsaniz, zaten o bir somurge kazanim saldirisi degil katliam amacliydi.
Dolayisiyle bu ulus,bir yabanci lisani ogrenmek surda dursun, kendi konustugu lisani bilmiyor.
35 senedir yurtdisinda pek cok ornegini gordum bunun.
Ogrenemedim abi, ben Turkce'yi bilmiyormusum, bunu da burada ogrendim diyor, neyse.
Peki bu arapca tahakumu neden ?
Koskoca bir ulus, 650 yil Avrupayi titretmis bir ulus, neden hem kulturunu hem dinini arapcaya feda etsin.
Neden guzelim vatanini araplara kaybetsin.
Hadi diyelim, burada sartlar cok daraldi, ulke disina gidelim deseler, hangi ulkeye hangi kulturel birikimle gidecek.
Afrika'dan cikiyor, eger ulasabilirse Fransa'da yeni bir hayata baslayabiliyor Senegal'li, ya da Kanada Quebec'te.
Bu ise, kafada bir takke, cember sakal heryerde.. Belki 50 milyon.
Niteliksiz, mesleksiz, egitimsiz, kafasi hurafeyle doldurulmus bombos insan surusu.
Ama her nedense, diger insanlari dinden cikartmak yetkisini kendinde goren bir ulema.
Soruyorlar, neden oy verdin, baska adam mi var diyor.
Ve bu suru, senin cocuklarinin, torunlarinin tum gelecegini belirliyor.`
Hic anlamadigi halde, Kur'an'i turkce okuyana, ama tam karsiligi olmuyor diyebiliyor.
Neden bu haldeyiz ?
Dogru secim yapamadigimiz icin, peki dogru secimi bunlarla mi yapacagiz.
Bu surunun beynindeki dusmanligi kin'i nasil temizleyecegiz.
Sosyal medyada "Neslim Güngen" olarak bilinen Neslihan Güngen ile İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu 54 şüpheli dün gerçekleşen "Kuyu-8" operasyonlarıyla gözaltına alındı. Operasyona ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Güngen'in gözaltına alınırken polisi dans ederek karşıladığı, ancak emniyete götürülürken ağlama krizine girdiği belirtiliyor.
Karma diyorlar.
Kirdigin her kalp, yaptigin her kotuluk, her kul hakki, inanilmaz bir terazide tartiliyor.
Bu oyle bir hassas terazi ki, insan hafsalasinin cok disinda.
Ve bu yaptiklarini gitmeden once bir bir yasiyorsun.
Tabiki bu omre sigmayanlar o Karma'n da kaliyor.
O nokta affedicilerin en yucesi tarafindan eger affa ugrarsan bir daha bu imtihan alanina geri gelmiyorsun.
Yok eger ugramazsan binlerce yil gelmeye devam ediyorsun.
Reenkarnasyon diyorlar.
Sen hala inanma..
Kandirmak icin ugrasilar, yalanlar, iskenceler, kisinin ilahi kaderini etkileyecek her sey.
Senin Karma'n.
Yani bosuna kendini kandirma, namazi iki rekat eksik kilmanla filan alakasi yok.
Simdi bunlari yaziyorsun da, kaynak var mi ?
Var ama yazsak sen okumazsin.
Sadece vicdaninda duran, seni kahreden o Karma'nin farkindasin.
O kadar.