2023 hayırlı olsun. :)
Printable View
2023 hayırlı olsun. :)
1923 & 2023....
Şimdi lozan antlaşmasının gizli maddeleri yürürlükten kalktı mı
Kalktı Üstad. Sabahtan beri arkadaşlarla çalışıyoruz. Jelibon ile bor'u birleştirip Jelibor isimli yeni bir yumuşakımsı ametal bulduk. Megatonlarca rezervimiz var. Şimdi bu ametali ne yapacağımızı araştırıyoruz:)
Herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol kazançlı bir 2023 dilerim.
İTO : İstanbul'da aralıkta önceki aya göre, perakende fiyatlar yüzde 2,94, toptan fiyatlar yüzde 3,71 arttı.
https://www.ekonomim.com/kose-yazisi...yapiyor/678579
Maliye kar yedekleriyle sermaye artırımında U dönüşü mü yapıyor?
günaydın arkadaşlar
yeni bir yılın ilk mesai günü borsa için..
yeni yılın yeni ve bol kazançlar getirmesini dilerim
günaydınlar iyi seneler haftalar
Koca bir yılı daha devirdik RTE dalga geçmeleriylen hakaretleriyle,ben yaparım,siz yaparsanız yakarım,bana kimse dukunamaz,çünkü yargı benim emrimde:whistling:
Elinize kazma,kürek alın hertarafı kazın nasıl olsa Lozanın gizli maddeleri kalktı:halay:
uluslararası antlaşmalarda, süre sınırı olmaz. (benim bildiğim kadarıyla)
hele ki lozan antlaşması gibi önemli bir antlaşmada, antlaşma bitiş tarihi konmaz....
Erdoğan: 2023'te milletimizden son defa bir destek istiyoruz
Sivasspor, Galatasaray maçında 49. dakikada VAR tarafından iptal edilen golün kural hatasına yol açtığı nedeniyle TFF'ye maçın yeniden oynanması konusunda başvuruda bulunulduğunu açıkladı.
Köpeğin kürekle öldürülmesiyle ilgili davada; mahkeme heyeti, haklarında 6'şar yıla kadar hapis cezası istenen sağlık teknisyeni Murat Bacak ile hayvanı sürükleyerek götüren Sefa Çakmak'ın (28) tahliyesine karar verdi. Duruşma 20 Ocak tarihine ertelendi. DHA
Emekliler zam,mam beklemesin tayyodan,benim beklentim bu yönde,sadece enflasyon farkı verilecek, sonra zam verdik diyecek yalakalarıylan,malum seçimdede boyunun ölçüsünü alacak,hala ssk emeklisine geçensene %2,5 verilmemis zamı var,3500 en düsük emekli maasını 5000 yapacak emekliye %50 zam verdik diye hava atacak !!!
Akp sözcüsü Çelik : Bu seçim takvimiyle ilgili gündem, seçimin 18 Haziran'da yapılması yönünde irademiz var. Çıkabilecek bazı sıkıntılar, vatandaşlarımızın yurt dışında seyahat dönemi olması, çeşitli şekillerde ülkemizde hareketliliğin yaşandığı dönem olması sebebiyle değerlendirme yapılıyor. Bu tabii ki bir erken seçim düzeyinde tarih değerlendirmesi olmayacak.
Bununla ilgili kesin bir karar yoktur, olunca sizinle paylaşacağım
Devamlı ihracat gündeme alınıyor,ama ithalattan haber yok:whistling:
Danıştay, Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesine dair nihai kararını verdi. Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, Türkiye'nin sözleşmeden çekilmesini “hukuka uygun” buldu.
Ülkenin son durumu! sağcı cinayeti solcular tartışıyor. Başka yorum yok.
Tımarhanede 2022 yılının yekünü Şule Aydından:one:
https://www.youtube.com/watch?v=TRzg-j7ASgc
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
İktidar ve Mhp kulakları duymaz sağırları oynayınca.
Yakında solun tartışmasına da yayın yasağı gelir yada rütik(Rtük) devreye girer.
İmamoğlu da aynı husus var iktidar lehine olan hamleler.
Aynı lafı bakan da söylemiş onu konuşan varmı?
Bugün açıklanacak enflasyonun önemi yok,önemli olan memur ve emekli zamları,iyi zam verilmezse iktidara :wave::wave::wave:
Enflasyon tahmin ,
Tuik bu kez Reis'ten çekindiği kadar emekli,memurun ahindan cekinirse:4.31
Nasıl olsa Reis kafasındaki zammı yapacak ne çıkarsa çıksın derse:3.31
Ne olur olmaz derse :2.69
Sıkı calismissa :1.31
Düşük gösterip bakın Reis ne kadar çok refah payı verdi izlenimi için:0.69
ENAG verilerine göre aralık ayında enflasyon yüzde 5,18 artarken, yıllık artış yüzde 137,55 oldu.
Tuik aralik enflasyonu: 1.18
TÜİK verilerine göre enflasyon Aralık 2022'de yüzde 1,18 artarken, yıllık bazda yüzde 64,27 oldu.
SSK emeklisine yapılan zam 15.40:evil:,asgari ücret kadarda değil bu tabloya göre,RTE bakalım extra zam verecekmi ?
Ülkemiz yoksul bile değil aç,aç ve fakir,yurt dışından örnek veriliyor gıda vs için,onlara göre ucuz sayılırız ama alım gücü çok düşük alınan ücretlere göre yani yazdığım gibi çok fakiriz yoksul bile değiliz,yoksul olmamız için yoksulluk sınırı olan herkesin 25.000 altında maaş almaması demek:he::he::he:
7200 emekli maaşım vardı,15.4 göre 1100 tl artış olmuş-7200+1100=8300 toplamı :evil:,yani asgari ücret kadarda değil,bundan önce fark 1700 idi,bir öncekinde 630 dolardı karşılık olarak,yani 12.000 idi,bırak 12 olmasını bu zat bizim orta halli ssk emekli maaşlarını 10.000 bile yapmaz:notr: