1.64 direnci yine direnç yapacak. Bakalım kimlere nereden binme fırsatı verecek.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1.64 direnci yine direnç yapacak. Bakalım kimlere nereden binme fırsatı verecek.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas atabilecek arakadaşımız var mı?
Sayın Antiseptik uğrarsanız takas atarmısınız? Şimdiden teşekkür ederim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3b1051b1e0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...080f9c3ec4.jpg
Sn. Antiseptik arkadaştan alıntıdır. Teşekkür ederiz. Emeğine sağlık.
Dün osmanlı bugün ak kusmuş resmen.
Ama dikkatimi çeken iki şey: 1.si aşağıdan her kademeye gömen garanti şimdi heryerden alıcı??
2.si bugün alıcı kısmındaki diğer neyin nesidir yahu?? Nasıl bir diğer bu yaw?
diğer genelikle bir çok aracı kurumun toplam adıdır...ben bu diğer ismini ky olarak algılıyorum...ky alıyorsa bu diğer satışa göre fazla çıkar ,yok satıyorsa o vakit de satış kısmındaki diğer yüksek olur alıcılardaki diğer az olur...
takaslar ile bu güne kadar hiç ilgilenmedim...bir hissede uzun süre kalınırsa o vakit o hissenin kendine has aracı kurumların ne yapmak istedikleri anlaşılır...öyle bir iki hafta hisseye girip takaslara bakan birisi kolay kolay bir analiz yapamaz...
bu arada ağız dalaşından ceza yememişim, pörföyümün ikiye ayırdığım ve diğer yarısı ile ilgili planlarımı yazmaktan ceza yemişim...neredeyse yıllar oldu ceza yemeyeli....:kahkah: biraz da tatil yapmış olduk...yanlız bu tatil süresince gentaşımızı zirvelerinde tutamamışsınız dostlar....tesüflerimi bildirmek isterim...:kahkah:
artık hayırlısı diyelim ve önümüzdeki günlere bakalım...uzun süredir hisselerin teknikleri ile ilgilenmiyordum ama gentaş harici bir iki hisseye baktım ve onlara da yorum yaptım yaptığım yorum neredeyse bire bir tuttu...o babtan gentaşımızın da tekniğine bakayım dedim...tekniğe baktığımda pek hoşuma gitmedi..teknik daha bu hisse düşecek diyor ama açıkçası ben gene de pek inanmak istemiyorum...bilmiyorum acaba aşık mı oldum...:)
para her daim her türlü tekniği çizer...geçmişte sasada iyi bir teknikçi arkadaş sasa 5,10 lara düşer demişti sasa o sırada en fazla 5,30 a kadar düşmüş ve akabinde agresif çıkış yapmış idi...tabi böyle yaparak herkesi ters köşe yapmış idi...işte temeli güzel hisselerde %100 tekniğe uygun hareket etmek insanı yanıltabilir...
yalnız son bir kaç gündür özelikle de bu hafta başından beridir gentaşımızda kan kaybı yaşandığını görebiliyoruz....önceleri 1,80 i test etmiş ve biz de 1,76-77 lerin üzerinde bir kaç gün kalırsa ,önünde herhangi bir direnç kalmadığı için çıkış agresifleşir demiştik...ama hisse o denemeden sonra sürekli o bölgelere girmek istediğinde satış yedi, daha sonra çıkış hızı durdu ....daha sonra da artık eksiye geçmeye başladı...dün de bu eksiliğini sürdürdü....ilk destek arkadaşların da söylediği gibi geçmişte direnç olan 1,64 seviyesidir....sonraki destek de 1,56 seviyeleridir...bakalım önümüzdeki hafta nasıl davranacak ??
endeksin sert düştüğü günlerde sağlam durmuş ,hatta bazı günler çıkmıştı bile ama endeks feraha ulaştı biz artık soluğu 2,00 larda alırız diye düşünürken tam tersini yaptı...:(