5.08 e mi degecek teknige gore acaba? Teknik ogrenmek lazim en dogru yoldan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Fantazi yapıyorlar, 2 gün önce 6,11 gören kağıt bugün 5,29 görüyor.
Tahtayı her kim yönetiyorsa artık, kendinden çok emin görünüyor. Hiç mal kaptırma gibi bir derdi yok beyefendinin.
Bir özdeyişle konuyu özetleyecek olursak; bunlar köpeksiz köyde değneksiz geziyorlar.
Ne zaman ki BGC gibi, Deutsche gibi bir ağa gelir, tahtadan 400-500 bin lotu tek kalemde sıyırıp çeker, o zaman elleri ayaklarına dolaşır. Aksi taktirde böyle hareketler çekmeye devam ederler.
Yatırım tavsiyesi değildir.
bu grafiklerin hepsinin birer teoriden ibaret olduğunu kesinliğini olmadığını göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.. teknik analiz size bi fikir verir bir kesinlik vermez çünkü borsa türlü ihtimaller, tuzaklar, çakallıklar üzerine kuruludur.. bunu hatırlatmak isterim
şayet teknik analizi öğrenmek isterseniz size umut gümülcineli ismini önerebilirim öncelikle.. linki de paylaşıyorum..
https://kanalfinans.com/tag/umut-gumulcineli/
bu link 32 dersten oluşmaktadır.. sıfırdan anlatır kısa kısa sıkmadan.. yeni başlayacaklara tavsiye ederim teknikle uğraşanlar zaten bilirler bu ismi..
harmonik formasyonlar için de youtube FX TURKEY kanalını tavsiye ederim..
bunları izleyerek ve deneyerek teknik analiz öğrenebilrisiniz ama al sat yapmak yatırım yapmak başka bişeydir..
şunu unutmayın kimden ne öğrenirseniz öğrenin borsada kesinlik yoktur..
ve tüm bu teknik teori grafik analizlerin takasların yatırım tavsiyesi olmayacağını aklınızdan çıkarmayın..
bunlar benim naçizane tavsiyelerimdir
herkese iyi günler..
Bu ne böyle ya.. Adamlar tahtanın içine etti.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede tahsisliden bu yana apaçık soygun var ve yapanın Allah belasını versin.
Hisselerimiz iki gün içinde neredeyse %20 geri gelirken ve biz aşırı oynaklıkla ilgili açıklama beklerken,
“Şirketimizin %51 bağlı ortaklığı Akdeniz Teknoloji Güvenlik ve Savunma Sistemleri Sanayi ve Tic. A.Şâ€™nin 09.01.2018
Tarihinde katılmış olduğu BOTAŞ Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş firmasının düzenlediği ihaleye ilişkin olarak
Firmamız ihaleden elenmiş olup, karara ilişkin gerekli hukuki ve itirazi işlemler yapılacaktır. Gelişmelerle ilgili
Ayrıntılar itiraz ve yargı süreci tamamlandıktan sonra Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)’ta yatırımcılarımızla
paylaşılacaktır.†haberi geliyor.
Bu ihaleye teklif verdiğini duyurmayan zihniyet elendiğini duyururken hissede çöreklenenlere fırsat vermiş olmuyor mu?
Zira bu ihaleye teklif verdiklerini açıklamamışken sessiz sedasız hukuki süreci yürütebilirdiler.
Oysa yangına körükle gidiyorlar. Ben kasıtlı olup olmadığını anlamakta zorluk çekiyorum.
O zaman patron ekonomist dergisinde , blomberght'de söylediklerinin arkasında dursun..