Printable View
Bugün PPF'ler çok düşmüş. MK 8 civarı olmuş.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Dolar tutuyor, ons ayağı tehlikeli. Ustadim dolar dusmez artik Onsta yine bir rekor denerse gram 350 yi gorur Ytd
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bugün PPF'ler çok düşmüş. MK 8 civarı olmuş. bürüt bide... FIL ne yapmış görebiliyor musunuz?
Alıntı: Originally Posted by Ege35 Pariteye göre dolardan euroya veya başka dövizlere çevrimde kambiyo vergisi var mı. Döviz aldığınız her işlemde var. Doğrudan alım parite falan farketmez.
Alıntı: Originally Posted by Ege35 Pariteye göre dolardan euroya veya başka dövizlere çevrimde kambiyo vergisi var mı. Hayır yok.
Alıntı: Originally Posted by mrfatih bürüt bide... FIL ne yapmış görebiliyor musunuz? Göremem ama oda o kadardır. Aralarında hiçbir zaman ciddi farklar olmadı PPF'lerin.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Göremem ama oda o kadardır. Aralarında hiçbir zaman ciddi farklar olmadı PPF'lerin. yarın çekiyorum o halde teşekkürler
Alıntı: Originally Posted by mrfatih yarın çekiyorum o halde teşekkürler Benimde kafamı bozdular o faizle PPF'de falan tutulmaz.