Onlar şimdi yarın nasıl para kazanırız diye toplu zikirle meşguller bozmayın adamların konsantrasyonlarını
Printable View
Onlar şimdi yarın nasıl para kazanırız diye toplu zikirle meşguller bozmayın adamların konsantrasyonlarını
Bear bull abimiz haklıymış, buradaki çoğu kişinin engel listesine girmesi gerekiyor. Ne yazdıklarına da dikkat etmiyorlar, kahve muhabbeti sanki. Millet birşeyler yakalamaya çalışsa da, bu yazılar yüzünden istediğini bulamaz. Buna bir çare bulunması lazim...
Geçen patronla ekonomi konuşuyoruz
Yok böyle olacak yok şöyle olacak
Tayyibi sevmez ama aynı kafa dindar yani tarikatı farklı kitabı peygamberi aynı savunduğu şeyhi farklı yani her neyse
Konu döndü dine
Dedimki ben ramazanda oruç tutmucam ama diğer 11 ay oruç tutucam ve hergün yardım yapacağım bizimki demezmi seninki oruç değilki aç kalmak iyide dedim ben aynı şartlarda tutacağım ve orucun amacı aç kalmak değilki nefsini dizginlemek yok olmaz dedimki arkadaş sen 1 ay aç kalıyorsun ben 11 ay senin ki kabulde benim ki niye değil ramazanın özelliği var kuranda yazıyor Eee dedim
Kitapta yazan varken sen kim sin
Bende dedimki 70 yaşına kadar çal ölüm döşeğinde kelime şehadet getir allah yermi bunu sen 1 ay nefsine hakim Olcan cennete ben 11 ay olcam cehenneme yok ya
Kitapta yazan neyse o mucize herşeyi seneler sonra biliyor kuran
Bende bir kitap yazayım diyeyim ki bin yıl sonra ışınlanma ile gezegenler arası seyahat yapacağız bu kitap bin yıl sonra bulunduğunda banamı tapacaklar yada bu adam ne bilgiliymişmi diyecekler yada kitap yazdıktan sonra müridlerimi toplayayım yeni bir din kurayım ne olacak
Bırak bu işleri kolaya kaçma elin hristiyanlısı mal camiye gitmiyor kuranın son kitap olduğunu bilmiyor islamın son din olduğunu bilmiyor müslüman olmadığı için cehenneme gideceğini bilmiyor bir sen biliyorsun
Adam iddia oynar
Borsa oynar
Allahım ne olur inşallah kazanırım diye dua eder
Namaz oruç hac bunlar ödül için yani cennet için korkudan yapılıyor sevgiden değil
Demem o ki
Yaptığın niyetin ile uyuşmaz ise ne insanlığın nede allahın huzurunda yerin yoktur.
3 gündür tatil grafik atan attı yorum yapan yaptı robot gibi ne istiyorsunuz güncel konuda olacak yaşamdan örnekte olacak yoksa 5 dakikada bir grafik atayım bunlar sadece tahmin iddiadan ne farkı kalır dünden beri meyve sebze bilgimiz arttı kime ne zararı var
Azıcık dışa çıkmanın kimseye zararı yok
Yarın seans açılıyor o zaman bol bol çizgi ve indikatör görür ve huzura kavuşursunuz
MedwiG zaten birazdan gelir siler sen ben yazmasak nasıl aktif olacak bu forum yeri burası değil ama robot değiliz kafa dağıtmak bizimde hakkımız bakın az önce sn laguna ne güzel bir film paylaştı al işte akşama rezil tvden kurtuldum 2 saat öncesindede grafiğinide attı tahminini söyledi bu kadar sizde biraz esnek olun hep borsa hep viop adamı hasta eder ilkokul çocuğu gibi haftasonu gelsede tatil olsa biri bir grafik atsa da görsem yapmayın böyle azizim
Şu anki Dow.[emoji16]Ek 24961