Bu sanal para tüm dünyada 7gün 24saat işlem gören ve ilerleme hızı logaritmik artan bir değer, bu kadar hızlı düşeceğine yani kötü bi son olacağına inanmıyorum zarar büyük olsa da.
Açıkçası kimse bundan sonrasının ne olacagını bilemiyor. Herkes kendine göre ya satıp çıkıyor ya da benim gibi bi yerden dönecegini düşünüyor.
Herkes ne hayaller kuruyor bu sanal paraya yatırım yaparken...
Ben şahsen şunu biliyorum ki bir çok yatırım kuruluşu bu sanal para işine el attı. Bu kadar büyük bir fenomen olmuş bir yatırım enstrimanın son bulacağına inanmıyorım.
En büyük şanssızlık benim bu piyasaya girme dönemime denk gelmiş olması. Nasıl olsa borsada alıştık uzun vadeli yatırımcı olmaya:)))
Çok ciddi erime olduğu kesin ciddi kan kaybetti ama bi sonraki hedefe varmak için ciddi güç topluyor bence. Açıkçası olurda tekrar çıkış başlarsa kara geçtiğim anda anaparamın bir kısmını çekmeyi düşünüyorum.
Diğer yatırım araçlarını düşünün; altın, dolar, euro, mevduat faizi, emtialar, petrol fiyatları vs. bunlarda zaman zaman ciddi düşüş ve yükselişlere maruz kalıyorlar.
Sanal paralar bir çok badireler yaşadı ve hepsini atlattı bunu da atlatacaktır.
Enerji yoktan var edilemez, var olan enerji de yok edilmez.
Coinlerimize sahip çıkmanın şu konjonktürde daha doğru olacağını düşünüyorum.
Biraz uzaktan takip edelim ve başka şeylerle uğşalım tekrar güzel günleri göreceğiz arkadaşlar...
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.