Bu ülke bu güne kadar nasıl geldiyse öylede gidecek inşallah
Printable View
Bugün dindar geçinen din bezirganları 40 yıldır bu FETÖ denen şarlatanın kıçını yalıyordu...
Ben de 52 yaşındayım, 40 yıldır bu adamları tanıyorum...
Fethullah denen şarlatan yobaz adamın Türkiye'ye getirmek istediğini 10 yaşında anlayanlardan birisi de benim....
O zaman benden büyük abilerim vardı hocaya giden, hepsi Atatürk'ü eleştirir Erbakan'ı överlerdi.
Türkiye Cumhuriyet'inin kuran hemen herkese düşmandılar.
Ben de onlara karşı Atatürk'ü savunurdum.
İzmir'de o şarlatanın ilk parlatıldığı 1983-1987 arasında üniversite öğrencisi olarak yurtta hayatımda FETÖ'nün yüzünü bile görmedim. Tuzağına düşürdükleri öğrenci yurtta kalanlarla mücadele edip kavgalar ettik ben ve arkadaşlarım.
Dolayısıyla mohikan kardeşin düşüncelerine aynen katılıyorum bunlara yakınen şahit olmuş bir kişi olarak. Bu fetöcüler ve destekçileri bu yopraklara gelmiş geçmiş en melun insanlardır....
:
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın topik; sn Mohikan müsat olduğunuzda Aksa' ya bakabilirmisiniz? teşekkürler.
Dün IHLGM -%14 geri gelmesi ile sapmış olduğunuz sayım bozuldu mu Üstad?
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Android mobile app
Sn.Ustad,vakit bulabilirseniz Hulk u degerlendirme imkaniniz olabilir mi rica etsem ? Sonsuz tesekkir ediyorum..
TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Mohikan.Bugün gerçekleşen yükselişten sonra Bist100 öngörünüz nedir? Çoğu kişide keskin bir düşüş beklentisi var. Sizin bu konuda yorumunuz nedir?
Hocam teşekkürler. Kchol çıkıyor sahol dipten döndü yeniden yükselişe geçti diyebiliriz anladım.selamlar.ytd
Tek. Bisey sorup cvp isteyecegim.
Endeksle ilgili 75 asla gecemez 80 imkansiz 85 hayal kurmayin 90 son nokta benzeri birsuru endeks analizi yaptin.
Simdi 150 bin hayal diyosun..
Bu kadsr yanilmana ( hisseler ve usd ons yanlislarini saymiyorum bile)
3 de birini hedef verdigin hisseler enaz 2 ye katladi..
Ve bunca yanilmanda. Sonra twk bir evet hata yaptim endeksi 75 doner 80 imkansiz gibi mesajlar attim..
Yanildim dedigini duymadim..
Sen basarili bir analizt misin kendince??