Printable View
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Dünkü hesap kapanmadan Sofra açılmaz diyor sn Kaya.. :) Davşan mahallesinin yarısı onun... Bi de paramı verecez.... Ye iç git..
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Montaj bunnar, beni garson yapmışlar! :vk: Emmi oğlu'dur o...
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Hepsini anladım da... Nes TEA Şeftaliyi anlamadım..:Sad: BU mu yani ???? len adisyonda rakı yokk be yaa.. diet kola neyin bilen var.. rakı yokk RAKIII.. montaj bu :kahkah: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Öyleydi Svg Karadeniz Sn Gaya'ya devrettikten sonra, mekan şenlendi... eyi çalışıyor eyi... hesaplar kallavi... :kahkah: Masalara ırakı yanında sarışında yolluyor, seç beğen, iç.. müteşebbis ruh bi başka oluyor demek ki :he:
Yeni Seri 70 CL 'ye 160.-tl yazmış insafsız garson :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by KARADENIZ BU mu yani ???? len adisyonda rakı yokk be yaa.. diet kola neyin bilen var.. rakı yokk.. montaj bu :kahkah: :kahkah: 70'lik yeni rakı var ya.. Bi de duble var.. fiski de var.. :oleyo: fiskiyi guneysu içmiştir cila niyetine..:)
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Emmi oğlu'dur o... Emmi oğlu da, olmaz!
Alıntı: Originally Posted by KARADENIZ BU mu yani ???? len adisyonda rakı yokk be yaa.. diet kola neyin bilen var.. rakı yokk RAKIII.. montaj bu :kahkah: :kahkah: Rakı beleş, nevalelerden gömşürüyor.. :kahkah::kahkah: