iş ten gelenler hep ky gibi abi malesefki fena dağıttılar. City takastan ne kadar düşücek bakıcaz iki gün sonra.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
İyi senaryo düşünmek için hisselerimin yarısını tabandan satışa koydum. Almadılar. Demek ki mal toplamak değilmiş amaçları:)))
Sabah yaptığım şaka gerçek oldu,resmen halka arz olsan bu lotla neden denmez.17m lot alis 5m satış tabanda olmuş. 750 milyon civarı para çözülmüş,ismen tarihinde bu kadar büyük işlem bir kademede
Ne baskıladılar be. Neyse iyi oldu bayadır taban yemiyordum pırıl pırıl oldum. Arada lazım demek ki
Bunu yapanlar kötü yaratıklar, insanlar zarar etsin diye kötü niyetle işlem yapıyorlar. Bugün içinde bu kadar lotu pekala taban olmadan da verebilirlerdi. Ama tercihleri insanlara para kaybettirmek oldu. Bunların ipliğini pazara çıkarmayan sepekanın yatacak yeri yok.
Bana giren çıkan var mı? Yooo, dün neysem bugün de oyum. Portföy sağ olsun. Ama umudunu buraya bağlamış arkadaşlar için de bugün üzülmüyor değilim. Yarın ola harman ola. Bugünler de geçer. Sağlam bir şirkete ortağız, bu turşular bizim tırnağımız olamaz.
Canınızı sıkmayınız. Her daim iyiler kötüleri yener. Sabır en güzel ilaçtır, kalp sağlığınız için bol bol tüketiniz.
İsmen de ben 3/4 senedir ilk defa boyle bisey goruyorum.Bilanco gunu taban hemde ne taban.Bir daha yarinlarda kimse bilsncoyu beklemez ..İyi ders verdiler..İsrail bombardimani gibi oldu.[emoji35]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haziran'da 50 cent imiş, Ağustosta 1.6 dolar olmuş. Ortalamalar uzun vadeli nerelerde bir bakın bence :oleyo: 3 ayda özkaynakları 3 kat mı arttı? Önümüzdeki sene 3 kat mı artacak? Biraz yavaşlaması normal.
Hektaşiler buraya gelirse durum vahim :kahkah:
ytd
Dolar bazında 3 ayda 3 kat gitmiş, 10 kat 100 kat mı gidecekti? Tahtacı önce bi elindeki malı yedirsin, 1.6 dolardan mallananları aşağılardan kustursun sonra yine gider.
ytd