Acun gibi uzattıkça uzattılar...
Gelecekse bedelsiz gelsin, temettu gelmesin bir süre.
Printable View
Ben geri alamadım, kurtarmadı bu fiyat. Yarın düşerse alırım, düşerse Ekim'e düşmezse Kasım'a alırım.
Haber gelmezse harekete başladığı yere döner
Bugün neredeyse butün hisseler cuma günkü yükselişi geri verdi.
Neyse ki bizde herkes temettücü. Hisse düştükçe davul zurna çalıp halay çeken bir tayfa var
https://haber.doviz.com/borsa-haberl...laniyor/748412
hadi yine iyisiniz köftehorlar
Çin geliyeeaah
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar: Elektrik ve doğalgaza yılbaşına kadar zam yok
elektrik ve doğalgaza 3 ay boyunca zam yok
Ilk defa böyle bir açıklama.görüyorum
Bir sonraki ayın elektrik gaz fiyatını,ayın ilk haftası gelmeden ilan edemezlerdi.
3 ay boyunca zam yok ne demek?
Zaten yeterince kazıklıyoruz, ilave zamma gerek yok demek istemiş olabilir.
Bence artık dönmez. Bist te bence froto dan başka geleceği (3-4 yıl) bu kadar belirgin olan başka şirket yok. Gerekçelerim:
1-%90 ihracat çalışıyor
2-Dövizin düşme ihtimali yok ama yükselme ihtimali çok
3-Tüm yatırımlarını geç te olsa neredeyse tamamladı. zaten hisse nin gidememesi bu geç kalmışlıktan oldu
4-Ana pazar ı avrupa da faiz indirimleri devam edecek ve çinli otomotivcilere ek vergi kondu.
5-Ticari araç üretiyor olması nedeniyle binek teki rekabet kadar keskin rekabette değil
6-Avrupa da kullanımdaki ticari araç yaşı baya yükseldi. Satışlar hızlanacaktır
7-Kim ne derse desin elektrikli pazarı hızlı ve froto nun elektrikli araçları ya başladı ya da eli kulağında
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/n...di-847428h.htm
Ocak 2025'te acısını çıkaracaklar. Kendilerini çok akıllı sanıyorlar...
Bunlara 3 ay icinde yapilacak zam enflasyon seklinde geri donus yapacak, bu da 2025 maas zamlarina yansiyacak böyle olmasın diye bekleyecekler, gelen zottirik enf. verileriyle Ocakta osuruk gibi yuzde 10 civarı maas artisi yapacaklar sonra beklettikleri kalemlere yuzde 30-40 zami yapistiracaklar, maaslar güdük kalacak.
Neyse, froto tarafinda İhracat-Romanya Eylul verileri cok iyi geldi. Son 3 ay da boyke devam eder insallah, bu temettuden daha iyi