Başkanım retorik olarak iyi de...
Ne kadar zamandır terstesin?
Bunu olumsuz anlamda söylemiyorum.
Mevcut iktisadi politikalar, içeriden haber alanlar dışında, böyle olması için zaten ..
Ez cümle utanacak birşey yok.
Ne kadar zamandır terstesin?
Printable View
terste değilim ben .. hisseden fena kazanmadım..düşüşe yakalanmadan çok oldu satalı..hisse almak için 7000 lerii bekleyen uzun dönem yatırımcıyım..7000 ler gelmeden = 8600 ler aşağı kırılmadan 1 lot almam.. borsaya alıcı bulmak istiyorsa büle..
borsayı taşıyan kağıtların bazıları 4 yılda 40 kat yukarda iken, DOLAR/tl % 50 lere varan ne zaman istekli olarak patlatılacağı belli olmayan baskı altında iken ve borsada 5 yıllık trendin bitmesine rağmen taban oluşumu ortada gözükmüyorken borsa sadece düşüş zamanını bekler..o ne olur bilemem..
Yav başkan bırak...
2021 gibi, köpükle yukarıdan döviz taşıtma ve döviz alma eğiliminde olan kitleyi cezalandırma yöntemini keşfetti iktidar.
Çoğunluk terste kaldı ki, sistem çalıştı... Haaa bunda yabancı yokluğu da belirleyici.
Biz bize olduğumuza ve erk iktidarda olduğuna göre...
O ne zaman isterse, döviz o zaman gider.
"Terste kalmasan niye bunca feryat figan?"
faiz yükselmesinden önceki haftalarda ne çok nas dan bahsedildiydi, değil mi..
yani bizde bu tarz şeyler sürekli olamıyor..doldur boşalt gibi oluyor, birileri de hep çıkar sağlıyor..
eğer bu kadar yeterli derlerse doları serbest bırakıverirler..bence bu serbest duruma baya yaklaşıldı..
Ivanka abla inauguration yemeğinde elon musk'a, senin space X bu boobs'ların üstine sorunsuz inebilir mi diye sormuş..?
https://www.yahoo.com/lifestyle/ivan...154009658.html
inanmam dayı inanmam..teknikten başka bişeye inanmam bu ülkede..heleki lafa asla inanmam