Mesaj geldi, ben de sana yolladım. Ulaşırsa haber verirsen memnun olurum.
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mesaj geldi, ben de sana yolladım. Ulaşırsa haber verirsen memnun olurum.
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad tamamdır .Şimdi hallediyorum
arkadaşlar ben biraz inceledim.ama pek anlayamadım.yardımcı olabilecek varmı acaba.?
3 ocak Çarşamba günü abd de zarrap, hakan atilla davası jüri kararı var, endeks 2017 yılını 115.333 den kapattı. Endeks teki yükseliş devam edermi ? ocak ayı genel bir endeks yorumu yaparmısınız? Sağolun varolun
Sitede 2 tane Çalışma var.
1- Sistem Analiz
2- CandleStick Analiz...
Sistem Analizi çok basittir. Fakat CandleStick biraz daha uzmanlık ister. O nedenle siz doğrudan Sistem grafiklerinden başlayın...
İlk başlangıçta yapacağınız şeyle çok basit. Ben sizin için tüm işi hallettim, size sadece okları ve renkleri takip etmek kalıyor.
- Eğer Grafikte son gün Parlak Yeşil Bar ve altında Yeşil OK varsa bu Sistede AL anlamı taşır. Yarın bu hisse alınabilir anlamı taşır.
- Eğer Grafikte son gün Turuncu Bar ve üstünde Kırmızı OK varsa bu Sistemde SAT anlamı taşır. Yarın bu hisse satılabilir anlamı taşır.
Bu ilk aşamadır. Yapmanız gereken okları takip etmektir. Buraya kadar sorun yoksa Sistemi çözdünüz demektir.
Eğer anladı iseniz ne anladığınızı buradan özetlerseniz devamında ihtiyacınız olabilecek şeyleri de yazarım. Ben yzamasam da arkadaşlardan yardımcı olanlar olacaktır...
peki hocam martı için bu hisse alınabilir veya çıkışa geçmiştir denilebilirmi?5 aydır taşıyordum.çarşamba attım.dolara geçtim.şimdide martı yükseldi.dolar düşmeye başladı
birde yanda kutucuklar var.günlük- haftalık-aylık diye.hangisinden bakacağız