Originally Posted by
Cautionary
Ben de fazla kişi takip etmiyorum. 100 olmadım hiç. Kesinlikle fazla kişi takip edilmemeli. Kimisi kurum menfaatlerini gözetiyor, kimi kendi pozisyonunu...belki benim için de böyle düşünülüyordur, ama benim elim belli en azından.
Gokhan uskuay bir hafta öncesine kadar çok negatifti, hatta baya saydırıyordu hükümete vs...son bir haftadır aşırı olumluya döndü, tam 180 derece dönüş yaptı.
Şu ayrımı yapmak lazım. Teknik alda, kısa-orta tüm vadelerde alda. Ama benim makro beklentilerim olumsuz. Bu ortamda, borsalar konusunda aşırı pozitif yorum yapamam..bu kendime ihanet olur...sonuçta daha bir yıl olmadı biz koca ABD borsalarının taban olduğunu, işlemlere ara verildiğini gördük.
Covid hiç zarar vermedi desek bile borsalar o seviyeleri çoktan aştı. Şimdi herkes çok bilmiş bilmiş para basılıyor diyor ya, taban olurken borsalar para bastığı basacağı bilinmiyor muydu?
Mevzu pozisyonel yani, o zamanlar mal almaları gerekiyordu, şimdi maldalar, yukarı sürüyorlar. Yeterli mal verildikten sonra, büyük düşüşler olursa, bu sefer de niye düşüyoruz onu izah edecek uzmanlar.