Neyse,emekli maşından umut yok 25.000 tl olmadığı için...yatırımlara devam kar getirecek unsurlara hücum:plc:
Printable View
Neyse,emekli maşından umut yok 25.000 tl olmadığı için...yatırımlara devam kar getirecek unsurlara hücum:plc:
Nebati : Aralık ayında aylık bazda yüzde 1,18 seviyesinde gerçekleşen tüketici enflasyonu ile yıllık TÜFE enflasyonu 20,12 puan düşerek yüzde 64,27’ye gerilemiştir.
Nebati : Kasım ayından itibaren enflasyonda belirgin bir düşüş trendine girdik ve 2022 yılını Orta Vadeli Program hedefimizin altında bir noktada kapatıyoruz.
Nebati : Aynı dönemde, yurt içi üretici fiyat endeksinin (Yİ-ÜFE) de aylık bazda yüzde -0,24 oranında gerçekleştiğini ve yıllık Yİ-ÜFE’nin 38,30 puan azalarak yüzde 97,72’ye gerilediğini görüyoruz.
Nebati : Tüm dünyada zorlu koşullara sahne olan 2022 yılını, yatırım, istihdam, üretim ve ihracatı önceleyen Türkiye Ekonomi Modelimiz (TEM) sayesinde başarıyla geride bıraktık.
Nebati : Fiyat artışlarına yönelik aldığımız önlemler ve ücretlerde yapılan iyileştirmelerle, vatandaşlarımızın alım güçlerini koruduk. TEM çerçevesinde enflasyona karşı uyguladığımız politikaların birikimli etkilerini önümüzdeki aylarda tüm vatandaşlarımız daha net hissedeceklerdir.
Nebati : Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlarken, enflasyona karşı sürdürdüğümüz amansız mücadelemizde, işsizliğe ve küçülmeye yol açmayan politikaları uygulamaya devam edeceğiz.
Tütün ve alkollü içeceklerden alınan maktu vergilere %22,3 oranında zam yapıldı- Bloomberg HT
Yeter yahu, yeterrrrrrrrr[emoji2959][emoji35][emoji2959][emoji35][emoji2959][emoji35][emoji2959][emoji35][emoji2959][emoji35][emoji2959][emoji35][emoji2959][emoji35]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abdurrahman Yıldırım mecbur kesenin ağzını biraz daha açacaklar diyor,parayı şurdan,bulmaya mecburlar yoksa sonları çok kötü olacağını biliyorlar,en önemli nokta seçim sonrası,bitik bir ülkenin nasıl toparlanması:notr:
Simdi biri cikar emkeilere refah payi 10-15% veriyoruz der. Sark kirnazligi....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soylu ne yapmaya çalışıyor:he:
Soylu’nun özel arşivi Erdoğan’ı korkutuyor
Özdağ, Soylu’nun emniyet içinde özel istihbarat birimi kurduğunu, arşiv oluşturduğunu öne sürdü.
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun özel bir istihbarat birimi kurduğunu, herkesi izlediğini iddia ederek, “Soylu'nun elindeki bu arşiv Erdoğan'ı korkutuyor'' dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...tuyor-7543819/
Kurnazında kurnazılar,ses çıkarırsa hakim,savcıları anında üzerine salıyorlar bana saldıkları gibi, o evetçiler yokmu onları ele almak esas seçimden sonra,zaten çoğu yanıma yaklaşamıyor yerlerini tesbit ettiğim için köşe bucak kaçışıyorlar,yakaladığım zaman nereden bilecektik bizide yaktı diyorlar,zaten tek kelimelerine inanmıyorum,çünkü arka sokakta verecek adammı var diyorlar,bunlar bana göre vatan haini,osmanağa kurtuluş savaşı için adam toplarken dağa kaçmışlardır,şehir içinde eskiden oranları %5 idi,şimdi %70,yani dağdan bu iktidar zamanında şehire indi ayılar gibi inlerinden çıkarak,ondan merkezlerde oyları çoğalttı lavuklar,eğitim oranları çoğunun %1 bile değil köy okulları lav olduğu için:seyt:
Erdoğan: Memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 25 olarak uygulayacağımızın müjdesini vermek istiyorum
Dini inancı olan
artı
Vicdanı olan
Kull hakkı yemezler.
Yediklerine göre hemde milyonlarca kişinin
:Sad:
TFF: Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarının VAR kayıtları incelendi ve bahsi geçen maçlarda hakemlerin, önemli hakem hatası yaptıkları tespit edilmiştir. Bu maçların VAR kayıtlarının yayınlanmasına karar verilmiştir.
TFF, Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarında 'önemli hakem hataları' yapıldığını tespit edildiğini açıkladı.
TFF'nin yayınladığı VAR kayıtlarına göre Sivasspor'un Galatasaray karşısında attığı gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
• Nelsson, pozisyondaki ikinci adam olarak kabul ediliyor.
Adam alem,kallem etti,uyduruk 83 olan resmi enflasyonu 64'de indirdi,sebep emekli,emekçi,memura verilecek zam,peşinden pişkince dalgasınıda geçti alın size benden kıyak 25 zam,enaga göre gerçek enflasyon %130...130-64=66-esas verilecek zam buydu,yani çalışan ve emekliler 66-25=41 alacaklı,68 yaşındayım hayatımda böyle şey görmedim 1975 yılında işe girdiğimden beri:notr:
MHK’den tarihi açıklama: Bundan sonra maç vermeyeceğiz
Süper Lig'in 16. haftasına damga vuran iki pozisyonun VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından Merkez Hakem Kurulu'ndan jet bir karar geldi.
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...cegiz-7544634/
Bende böyle bir düzenbazlık görmedim.
Benim market enflasyonum aylıkda %7 yıllıkda %199
Arabalarda zamlanmış artı içki harçlar emlak artı motorlu taşıtlar vb uçuk.
süriyeli ve tarikat cemaatleri doyuramıyoruz yahu.
Tarım ve hayvancılık bitti.
Sırada özel sektördeki diğer şirketler var.
ihracatı konuş ithalatı görme
Bu gidişle her şeyi ithal alacağız yada ülkeyi terk edeceğiz.Şöyle 60 milyon gitse ne rahat eder akp yahu.
Güney amerikada değişim rüzgarları esiyor,en son brezilya örneği,acaba bu rüzgar bizede uğrarmı ?
Türkiye İş Bankası, borsada işlem gören bağı ortaklıklarının hisselerinin piyasadan satın alınmasına karar verildiğini bildirdi.#ANHYT, #ISFIN, #ISGYO, #ISMEN, #SISE, #TSKB, #ANSGR, #ISGSY, #ISYAT, #TSGYO paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 3 milyar TL ile sınırlı olması kaydıyla şirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması kararı söz konusu
Sanki borsa sert bir düzeltme ışıltısında,zaten çoğu kağıtlar satıcılı:plc:
TCDD, yüksek hızlı tren biletlerinin fiyatlarına yaklaşık % 15 zam yaptı - bloomberght.com
Nebati: "(Orta gelirliye konut) Asgari peşinat oranı yüzde 10 olarak belirlenirken, azami 15 sene vadeyle sağlanacak finansman da faiz/kar payı oranı yüzde 0,69'dan başlayacak."
Bakan Nebati: "Yeni Evim Programı'ndan yararlanacakların halihazırda bir konutunun olmaması ve son bir yıl içinde konut alacağı ilde konut satışı yapmamış olması gerekiyor."
Yeni başlıktan devam ..
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=55267