Mesud, o tezin dogru degil.
Ben hisseye ilk baktigimda Haziran ayi idi. Riza o listedeydi. Kac kere gordum onu. Yeni yakin bir zamanlarda da gordugumu hatirlyorum.
Printable View
Mesud, o tezin dogru degil.
Ben hisseye ilk baktigimda Haziran ayi idi. Riza o listedeydi. Kac kere gordum onu. Yeni yakin bir zamanlarda da gordugumu hatirlyorum.
Cihan Sütşurup bildiğin broker gibi davrandı. Mal kendinin değildi olmadı. Ceza yememek için elli yalan söyledi kendi de inanmadı. Kıytırık bir borç alacak ilişkisi uydurarak senedi üstüne virmanlattı. Sonra da piyasaya bastı. Ama hangi gün kaç liraya satış yazacağını birisi bilip, o miktar alış girerek piyasaya mal saçmadan el değiştirdi. Ha bu arada herkes fabrikayı istemiş Sütşurup, müjdat da vermiş. Bankalar kabul etmemiş masalını yanlış anladı. O dedikleri fabrika eski organizede olan genpower ın ilk fabrikası.. 17.000 m2 kapalı alanı olan orta ölçekli bir yer. Millet de sandı ki Mevcut fabrikayı Müjdat verecek idi Sütşuruba. Zaten borç da yalan hikaye de yalan. Ama insanda haysiyet olsa, ''Bana paramı ver yada ne verebiliyorsan onu ver'' lafını yutmaz. Yalatır. Arsa ver, fabrika ver, jeneratör ver demek başka birşey. Ne verebiliyorsan kelamı başka. Hikaye bunlar vesselam. Geldi geçti. Sütşurup un ismi ve hesabı kullanıldı. Ana işlemi Çevikler yaptı. O hisseleri Sütşuruba vermeden önce Çeviklerde rehin idi. Neden rehin? Şahsi kefaletleri var Müjdatın. Ola ki biri gelir senetlere el koyar diye. Sonra genyh senetlerini satmış gibi yaparak 5 şirketi garantiye aldı. Akabinde yahu mahkemelik. Alıp satamıyorum ama biri şunu da elimden almasın diye, Genpower Holding senetlerini bu sefer Çeviklere rehin verdi. Vs.. Vs..
666 Şu ısrarımı yanlış anlıyorsun. Mal topluyu canım istiyor değil. Keşke %51 dışarıda olsa. Anlaşsak o %51 ile. Genel Kurulda vursak oyu. Vursak oyu. Adamın son 4 yıllık bilançolarını ibra etmesek. Attığı imzaları, özellikle yetkisiz imzaları iptal etsek. Ana sözleşmeyi değiştirsek. Yönetimin çoğunluğunu elinden alsak. Çağırsak bir kaç mali müşavir. 3-5 Avukat. Burnundan getirsek ettiği her şeyi. Benim canım böyle ister. Ama böyle değil. Ha bir de şu var. Okuyor kendisi şu an. Merhaba MÜJDAT bey. :)
Şimdi bunun yedeminleri var. En az 16-20 hesap. Şimdi bunlardan bir tanesi. Benim adım haso ben de mağdurum dese, bilemezsin ki. Para değil ki bu seri numarasından yakalasan. Yani anlayacağınız, bu hasolar Murat DOĞAN ile al takke ver külah oynuyor. Murat da mağdur Ky buldum. Onlar senet alıyor senet satıyor diye, koordinatör rolleri oynuyor. Kendisi CEO oldu artık. Bilmeden ücretsiz elemanı oldu MÜJDAT beyin. Demi MÜJDAT Bey? Tekrar selamlar.
Yahu oradan pis pis gülüyorsun ağlanacak halimize. Allah senin gibi vicdansız insan yaratmadı. Şeytan bile sana gıpta ediyor MÜJDAT bey.
Vardar da Rıza misali. Hatta Vardar şirket kartına girip çıkmadı. Sadece yasak getirildi işlem yasağı. Sonra işlem yapılabilir hale getirme dilekçesi verdi sanırım. Senet virman oldu satıldı. Ha bu arada kapta genyh hakkındaki geçmiş haberler de toz oldu gitti. İnternette kayda giren hiç bir şey yok olmaz biliyordum. Oluyor. Adam iki satır yazı ile sulh hukuğa müracaat ediyor. O serverdan onun haberi silinip gidiyor. Sırf genyh özgü demiyorum. Bir takım adamlar hakkımda internette çıkan haberler hasımlarımın iz sürmesine müsebbib oluyor diyor. Bir karar çıkartıp. Google vs motorlarda adı geçen sitelere fakslıyor işlem tamam. :)
Ayrıca tembelim ben. Beni doğrudan ilgilendirenleri çıktı alıyorum. Drive yada buluttaki başka kaynaklara saklıyorum. Harici vardar Rıza filan bunların belgelerini mesud misali saklamıyorum. Ama biliyorum. Hafızama güveniyorum. Gördüm dedimse görmüşümdür.
O baska biriydi, Murat Castur mudur nedir 400 bin lotlu ceza yiyen.
Referansini ver dedik, kafamda diyorsun. Referansini ver dedik cunku ben aradim teyit edemedim dedigini. Sirketin var butun haberleri zipli dosya olarak orda senelik. Paranoyayi acayip seviyelere getirdiniz. Indirip arattim icinde yok bu Ferhat Vardar'in ismi. Yani eski birsey degil, yeni birsey.
Al sana iste
%12 MKU
%4 sen
%4 Rica Dinctas
%5 Ferhat Vardar
%4 Dursun Ali
%3 Murat Dogan (Yapi Kredi?)
%2 Mahulli + Deepimpact
Etti mi %34 7 kiside?