ben ve gentaş birbirimizi seviyorduk...sevenleri ayıranlar da bu işten pek hayır görmediler..benim de moralim bozuldu gentaşında..bakalım önümüzdeki hafta nasıl olacak ??
Printable View
ben ve gentaş birbirimizi seviyorduk...sevenleri ayıranlar da bu işten pek hayır görmediler..benim de moralim bozuldu gentaşında..bakalım önümüzdeki hafta nasıl olacak ??
4 gün boyunca yasaklı olunca biraz my netten biraz da eski köyümde yazdım...tabi eski köyümde yıllardır yazmadığım için imzamın ne olduğunu dahi unutmuştum...imzamı tekrardan görünce çok hoşuma gitti...imzam aynen şuydu...
HER HİSSEYE YORUM YAPILIR AMA KARŞILIĞINDA HİÇ BİR SORU SORULMAZ...
BİR HİSSEYİ YA FİBOLARI VE ALTLARINDAN VEYA ÇOK ÖNEMLİ ÇİFT DİPTEN AL.... ALDIĞIN HİSSELERİ SABIR İLE TUTTUKTAN SONRA ÖNEMLİ ZİRVELERİNDEN SAT.
tabi o zamanlar biraz da teknik bazlı düşündüğümüz için imzamız da biraz teknik içerikli olmuş...ama o şekilde davranılsa dahi yani temel gözardı edilerek ve tamamen teknik düşünülerek hareket edilecekse o şekilde bir davranış dahi insana kazandırır...:bravo:
kekonun fiyat-fibo aşkı topiği googleden aratınca hala çıkıyor...:kahkah:
Keko hoş geldin kardeş
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum herkez düşer diyor sen ne diyorsun
dostum topikte bu gün yaptığım yorumda da belirttim...tekniğe bakacak olursak ,teknik düşecek diyor...teknik bunu söylerken haftalık bazda bolingerin üstüne çıktığını o yüzden de içine girmek adına ineceğini söylüyor....hatta 20 lik emasını bile görmek isteyebilir diyor....ama akıl ve mantığımız bu hissenin hala da buralarda ucuz olduğunu söylüyor...biz ne dersek diyelim para her türlü tekniği çizer...paralı birisi gelirse ve kafası kızarsa bakarsınız tahtayı çize çize yukarı çıkarır ...o vakit de kimse bir şey diyemez çünkü temeli bu hissenin daha yukarılarda olmasını gerektiriyor...
eğer babayiğit biri çıkmaz ise ve gentaş da yine eski uyuzluğunu tekrarlar ise o vakit tekniğin de dediği gibi hisse iner...ama tüm bunlara rağmen temeli seven sağlam bir ağa gelirse hisse düşmez ....tersine çıkar....
o yüzden de ben babayiğit birinin çıkıp çıkmayacağını bilemediğim için kesin bir şey diyemiyorum...borsanın en önemli yanı da her türlü veriye rağmen kimsenin kesin konuşamamasıdır...amerikada mastır yapmış profa daha sorsanız size kesin bu olacak diyemez....
Gentaş son dönem 8 milyon 10 milyon kar yazsa yıl sonu karı 35 milyon kar gelse fiyatı 1.64 de kalırmi ytdr
hayır kalmaz dostum...o zaman hissenin çok agresif çıkması gerekiyor....bu ihtimal güzel bir ihtimaldir...insanı cezbeden bir ihtimaldir...cuma günü bir yetkili ile görüştüm ama bana pek doyurucu cevaplar vermedi...p.tesi başka bir yetkili ile görüşeceğim...bakalım o ne diyecek...