Açıkladığı 62 milyon tl kara göre 6.60 fiyatta temettü sonrası f/k 3.94
Printable View
Açıkladığı 62 milyon tl kara göre 6.60 fiyatta temettü sonrası f/k 3.94
5 li seviyelerde almayan yatırımcımız 6,50 seviyelerinde çılgınlar gibi mal alıyor :)))
Sayın Hisseci44
Sizin formasyonu Cuma günü bilanço ile yapmayanlar bugün temettü ile yapmak zorunda kaldılar :)
Endekste de 103 200 destek, kırılmadığı sürece negatif endeks etkisi de olmaz.
100 test edildi
Son durumda yukarıda trend direnci aşağıda 100 ağırlıklı ortalama arasında sıkışma var.
Bakalım hangi yöne kopacak.
6.55 altına geri çekilecek olursa 6.50 güçlü destek haline geldiği için alım yaparım
6.50 altında desteğimiz 6.42
https://i.hizliresim.com/v67qy4.png
Ticari alacaklar 1.914 milyon tl seviyesine geldi.
9 aylık bilançoda.
Kısa vadeli finansman ihtiyacı için yüksek faizle borçlanmak zorunda kalmış.
Bu durum bence çoğu kişi için sürpriz olumsuz bir durum oluşturdu ki bilanço sonrası sert geri çekilme gördük.
Yalnız şunu belirteyim
Şirketin Afrika sözleşmelerinden alacakları banka garantisi altında yani bence alacaklarını alamaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Kişisel analizim bu yönde. Afrika sorunu çözülür ise hızla toparlanabilir bu yüzden izliyorum.
Bilançodan sonra Aksen başlığında tekrar yazacağım eğer ameliyatım için erken bir tarih verilmez ise.
Zaman harcayıp bilgimizi paylaşıyor nadiren de olsa yanılıyoruz , yanıldığımız anda hemen suçlamalar hakaretler başlıyor.
3.80' de fonet yazdık , geçen hafta petun yazdık. Haklı çıktıklarımıza bakmadan yanıldık diye hemen sataşmalar başlıyor.
Kardeşim ben de zarar etmişim Aksen' den ben de kızgınım şirkete.