CHP gibi bir ekol ile DSP gibi sadece tek adama dayali olan ve ölümüyle biten bir partiyi ayni kefeye koymak, ben bu işi bilmiyorum laf olsun diye yazıyorum demektir. İnanan ve okuyan olmaz yazdığınızı, şahsen ben bundan sonra okumam. Bu ulkede terör olayinin 40 senedir sürdüğü bundan sonra azalsa da gene olabileceğini, en önemli konumuzun, işsizlik, enflasyon ve sürekli artan döviz kuru yani kisaca ekonomi olduğunu bu hükümet kavrayamazsa, bugün kaybettiği büyük şehirlerin yaninda ilk seçimde küçük illeri kaybettiğini hep beraber göreceğiz. Köylerde yaşayan insanlar kendi sebzesini kendi yetiştiriyor onlara saygı duyuyorum, ama hem vallahi hem billahi geçen biberi 19,95 den aldım adam 20 yazmamak için öyle yazmış. Tabii ki olay sadece market değil. Öyle insanlar tanıyorum ki 2 tane elektrik faturasi gelince önce kesilmesin diye eski faturayı ödüyor. Asla terör olayını küçümsemiyorum ama bizim birinci konumuz mutlaka ekonomi olmalı, büyüme olmalı,yüksek teknoloji ürünü ve katmadegeri yüksek ürün ihracatı olmalı. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.