İleride 3 üstü olur ama biz burda olmayız...milleti biktirana kadar tutarlar buralarda yada aşağıda...a1 yat finans ve bu grup kan emicidir...ytd...
Printable View
İleride 3 üstü olur ama biz burda olmayız...milleti biktirana kadar tutarlar buralarda yada aşağıda...a1 yat finans ve bu grup kan emicidir...ytd...
Millet hisseyi yerin dibine sokmaya çalışıyormuş.La zaten batmış, bu saatten sonra batsa ne olacak?Geçen ayda birisi dolar 4 u geçince ben inanmiyorum, öbürü gece gecmis diyordu, sizinkide bu hesap.Hisse 0.1 olursa bile bi kulp bulursunuz.Aya 4 şeritli yol yapılacak, hafta sonu piknige gideriz ne dersin? Amerika manzaralı mangal yakarız.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son haftalık raporda hisse başı değeri 2.25 görünüyor. Yatırım ortaklıkları genel olarak iskontolu işlem görürler. Şu anki piyasada 0.6-0.7 pd / dd normal sayılır dersek. 2.25x0.6=1.35 olur. Yaklaşık 1.35-1.50 arası normal fiyatı olabilir.
Yine son haftalık raporda 3 milyon liralık ozgyo ve 2 milyon liralık isfin hissesi var mtryo nun. 20 milyon lira repoda hazır bekliyor.
Şirketi satın alırken ödedikleri fiyat hisse başı ortalama 2.05 e geliyordu.
Bunların hepsini toplarsak; hissenin fiyatının çok düşmesi sahiplerinin umrunda olmaz. Asıl amaçları ellerindeki şişmiş hisselerin bi kısmını mtryo ya satıp dolaylı yoldan para kazanmak gibi görünüyor. Değil 1.64 ten, 0.50 den bile satsalar kar edebilirler. Düşünün; şu an ki 2.25 hisse başı değeri olan mtryo ya yüklü miktarda ozgyo satılırsa ve ozgyo bi süre sonra eski seviyesine inerse. Mtryo nun hisse başı değeri ne olur? Tabi bu olumsuz senaryo.
Olumlu senaryo için düşünmeye bile gerek yok. Galip ağa bizi uzaya götür deriz. O da bi süre bekletir ama götürür.
Y.T.D.
Madem şirket batmış burada işin ne??ya elinde hisse var yada biryerde al sat yapmak için bakıyorsun
Ula dolarla yaptığın bağlantıya bak oruç başına vurmuş olabilir hak veriyorum
Bana gelince elimde yok ama yüklü alım için izliyorum bugün alacaktım 10 kademe şans verdi işcepten alınmıyordu
Sen alma hisse batacak demeye devam et ben al sat yaparım düşer yada çıkar riski alan ben kimseyi bağlamaz
Mtryo bu fiyatlarda daha fazla tutamazlar. mutlaka bir hareket yaptıracaklar.
Galibin kağıtları kumarhane masasıdır.Ben hic görmedim kumarhane sahibinden para kaz*****.Kazananda kumarhanecinin adamlarıdır.