Tsklr ustadim
Dedigim gibi acc ye guvendim o yakti beni
Yoksa suan cok daha iyi ve rahat durumdaydim...syg
Printable View
üstadım tam da burada yatırımcı piskolojisi devreye giriyor ve bunu iyi yöneten, daha çok, benim gibi çekimser davranan ise daha az kazanıyor. ne kadar
risk, o kadar kazanç, bazan da kayıptabi. açıkçası ben sizin kadar kaybetsem sağlıklı uyuyamazdım. o yüzden rahmetli Yaşar Erdinç hoca gibi diyorum ki:
"paramız sağlığımızı bozmasın. ama ben bu durumu kaldırabilirim, sinir uçlarım sağlam diyorsanız ki şu durumda öylesiniz, daha çok kazanmayı hak ediyorsunuz.
bol kazançlar dilerim
üstadım, belki dediğiniz gibi olacak ama size şunu söyleyeyim: yaklaşık beş ay kadar önce youtube kanalında b 4 the news kanalının sahibi Burak Arslan'la iletişim kurdum ve yatırım hayatımla ilgili bazı konuları sordum. Konyada yaşadığımdan o ara ankara eğitimine beni davet etti, gel benim misafirim ol. grafik falan okuyamasan da temel düzeyde bizden mutlaka güzel şeyler öğrenir, piyasanın mantığını da çözme konusunda yol kat edersin dedi. orada kulağınıza küpe olsun şeklinde söylediği bir kural vardı:
asla tüm paranızı bir enstromana yatırmayın. şartlar ne kadar güzel olursa, beklenti ne kadar yüksek olursa olsun bu kuralı asla ama asla unutmayın. bu kuralı hayat boyu uygularsanız kolay kolay büyük paralar kaybetmezsiniz. belki az kazanırsınız ama olası bir sarsıntıda da hafif hasarla kurtulursunuz.
ben kulağıma bu küpeyi ankarada taktım ve ömür boyu bu küpeyle gezeceğim. çok risk, büyük kazançlar sağlar ama büyük kayıplara da yol açabilir ve ben bu durumda huzursuz olurum. uykularım dahi kaçabilir. o yüzden "azıcık aşım, ağrısız başım" diyorum.
dostlar ortamın havası bozuldu. acaba sevabına şu tcd'nin ne alemde olduğuna bakabilecek var mı? ayrıca yarın acc'yi gerçekten merak ediyorum nasıl olacak ters indikatörlüğünü gösterecek mi diye
Tcd yayınlanan portföye göre hala fena değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ACC'nin son dağılımdaki hisse portföy artışı %1.5 şu an. Türevde de düşüşe oynadılarsa yarın %2 üzeri getiri gelebilir :)