Aldınmı?
Böyle gaz verererek hisseyi yeni gelenlere yıkmaya çalışıyorsun imaları oluşur.
Övmeyin şu hisseyi.
Buraya daha öncede gelen geçmiştede yazan çok oldu.
neler neler yazıldı.
Sadece izleyin.YTD.
Printable View
Bedelsiz ve az az al sat sat al çizmiyor uçan kaçan olmuyor bu tahtada ha kaptırdım dediğim malı 100 TL alttan yerine koydum.
8 yıldır yukarı tredini kıramadı level diyorlar ya yada vites büyütemedi.
Egeen 15 den Tüpraş 25 den Otokar 38 den nerelere geldi ve duruyor.
Bu cıvık yerinde bir duramıyor.
Fibonaci de bir üst banda geçemiyor.
Sabırları zorluyorlar.
Artık benimki inat oldu.
Param çok olaydı fabrikanın anahtarını bunlardan alırdım.:oleyo:
YTD.
Tasavvuf da meşhur '' Gafile kelam, nafile kelam '' sözü vardır. Bu hayat naçizane bana bu sözün ne kadar doğru olduğunu sayısız defa tecrübe ettirdi. Şimdi de ettiriyor. O yüzden dostlar yormayın nefesinizi. Herkes sözle anlayacak diye bir kaide yok bu hayatta. Çoğunluk yaşayarak öğreniyor, bunlarda bırakın yaşayarak öğrensinler. Haa çıkıp sızlanmaya başlarlarsa o zaman yapacağınızı bilirsiniz zaten.
Sayın Kubilay tabi ki almadı sadece laf olsun torba dolsun gerçekten borsadan anlasaydı endeks 060 dan 030 a geldiği için o marjın olduğunu anlardı..Endeks eksi 1 e gitseydi ne olacaktı boş işler ben üçkağıda karşıyım kardeşim nerde olursa olsun dünya kadar kar yapıp benimle paylaşmayan kendine ayıran insanlara çiçek atamam
Hele bende olaydı yatırımcı dostu nasıl olunur görürdünüz.
Öncelikle halka açıklıklar %25 en az olmalı.
Temettüleri bedelsiz verirdim devamlı.
Bir 30 milyon hisse geri alımları için bırakırdım.
Piyasa bozukken alırdım düzelincede satardım.
YTD.
Hakli olabilirsiniz birsey diyemem..ben de 350 lerden beri arada kucuk trade ler ile tasiyorum..bu sene bilancolada iyilesme bekliyorum..haa beklentime cevap vermez ise tekrar degerlendiririm..bu noktada daha fazla laf uretmeye gerek yok..tahta belli bir band icinde su an da “ucuz olmadan” trade ediyor..ha beklentilwri guclu mu bence guclu..cvp vermezse satarim inatlasmam..gerisi lâfi guzaf..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk