Bazı zamanlarda portfoyundeki hisselerin tutarina değil adedine bakmak daha doğru olabilir.Her iki yöne de beklenmedik hareketlerin olduğu zamanlar.Ben şahsen bugün toparlanma bekliyorum yine de.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Butun dunyada bekleniyor bunlar. Yuruyerek gidecek degiliz 2000 kmlik yolu.
Aklima geldi benim tanidik Kibris'a gidecekti katamaran ile arap ulkelerinin birinden. 1 haftalik yolculuk. Korsan geyigi cok oldugu icin Kizildeniz'den gecmeyip dolanayim dedi. Bir hesaplama yapti, 7 ay cikti! Ucakla gitti.
beylerbeyi sarayını virüsden temizliyorlarmış, kapat geç ne uğraşıyorsun, insanların çok olduğu yere gitsene.
tav/şener: Mart'ın ilk iki haftasında % 21 yolcu düşüşü var - bloomberg ht
tav/şener: şirketimizin bu şoku çok rahatlıkla atlatabileceğine güveniyoruz- bloomberg ht
tav/şener: Hisse geri alım miktarını tabii ki yükseltebiliriz - bloomberg ht
tav/şener: Havalar ısındıkça olayın dengelenebileceğine inanıyorum - bloomberg ht
tav/şener: 15 günlük bir sıkıntımız olduğuna inanıyorum - bloomberg ht
tav/şener: (turizm) sezon açılışı mayıs sonu gibi planlanıyor- bloomberg ht
tav/şener: Personelimizin sağlığı konusunda gerekli tedbirleri alıyoruz - bloomberg ht
tav/şener: Havalimanlarında kargo trafiği devam ediyor - bloomberg ht
tav/şener: Işten çıkarmaya en son tedbir olarak bakıyoruz - bloomberg ht
tav/şener: çalışanlara ücretsiz izin vererek önlem alıyoruz - bloomberg ht
tav/şener: Giderleri kısma yönüne tedbirler alıyoruz - bloomberg ht
tav/şener: Devletler önlem alınan tüm havalimanlarıyla ilgili destek veriyor - bloomberg ht
tav/şener: Bu krizin 4-5 ay süreceğine inanmıyorum - bloomberg ht
tav/şener: Bir güzel haber her şeyi düzeltecek - bloomberg ht
tav/şener: Personel giderlerimiz yüzde 30 civarında, nakdimizi yönetebiliyoruz - bloomberg ht
tav şener: 392 milyon liralık temettüyü dağıtacağız - bloomberg ht
tav/şener: Karımızın yarısını dağıtacağız, yarısını da büyümeye ayıracağız- bloomberg ht
tav/şener: Satınalmalara devam edeceğiz - bloomberg ht
tav/şener: Büyümeye odaklanacağız, o konuda geri adım atmayacağız- bloomberg ht
tav/şener: Almati havalimanında görüşmeler nihai aşamada - bloomberg ht
tav/şener: S.gökçen havalimanıyla ilgilenmeye devam ediyoruz - bloomberg ht
tav/şener: S.gökçen havalimanıyla ilgili satış durumu yok, satarlarsa ilgileniriz - bloomberg ht
Mart kapanışını 93bin üzerinden yapmamız lazım. Uzun vadeli destekten uzaklaşmadan. Aşağı günü birlik sarkmalar olabilir. Kalıcı ay sonu kapanışı olursa aşağıdan o zaman durumun vehameti artar.
Sağlıklı kalalım, para sonraki iş.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Battik yahu doktor, ne buyumeye odaklanmasi!
I.netek geldi satmaya. Al sunun mallarini artik hazir adam yeni dalgayi beklerken.
http://share.matriksdata.com/Images/...1134522396.png