Son genel kurulu bırakın zamlar günlük geliyor Toros tarım ceo su bu yıl potasyum 4 kat arttı dedi ...
Genel kurul kaç ay önceydi hüküm vermek için günceli bilmek gerek .
Bir dost
Printable View
Son genel kurulu bırakın zamlar günlük geliyor Toros tarım ceo su bu yıl potasyum 4 kat arttı dedi ...
Genel kurul kaç ay önceydi hüküm vermek için günceli bilmek gerek .
Bir dost
''Alkim’in üreteceği potasyum sülfat tamamen doğaldır ve klor da içermez. Bu sebeple, klora karşı hassas bitkilerin gelişiminde ve toprağın
klorlu gübrelere fazla maruz kalması sonucu yaşanan klor zehirlenmesinin önüne geçmede, önemli bir rol oynamaktadır. Alkim’in bu
yatırımda en önemli avantajı, üretimin iki hammaddesinden birinin kendi elinde olması ve bu gübrenin Türkiye’de ve yakın coğrafyada
üretilmiyor oluşudur. Ayrıca seçilen son teknoloji sayesinde, gübre sektöründe yeni bir dönemi başlatacaktır. Bütünüyle doğal hammaddelerin
birleşmesi ve bilhassa organik tarım için mükemmel bir toprak besini, çok yakında çiftçilerimizle buluşacaktır.''
Şirketin son Faaliyet Raporundan alıntıdır.
Sülfat kendinden potasyum dışarıdan alınacak...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be, kaç zamandır Potasyum Sülfat yatırımının bitmesini beklerken şimdi üretim başlamış olup gübrenin fiyatı tartışılmaya başladı.:)
Yukarılarda bazı kar rakamları paylaşmış ortaklar, ama bence tam kapasiteli bilançoları görmek lazım, o zaman maliyetler de beli olur, durum daha da netleşir.
hem fikirim
imalatçılığı bilen yatirimcinin hali bir başka oluyor :)
kağıt üzerinde analiz yapan temelcide olsa komik oluyor
bir tane video seyretim gecen hafta adam temelde kendini guru olarak koyuyor
Alkimi incelemis seyrettim ... batık şirket muamelesi yapiyor :)
ya aç bir kap faliyet raporu oku adamlar ne yapmis bu paralar nerelere gidiyo dimi ...
nakit azalmis ooooo batmis bu , tamam hisse pazarlamaci degilsinde ,
bu isi sosyal medyada hakkıyla yapan yaşar erdinç hoca vardi Allah Rahmet eylesin
Bizim Akimo hissettirmeden 18 leri görecek heralde. En son 15 lerdeydik. Sinir sitres buralara geldik :)