ASELSAN yabancı oranı 19 Eylül 2022 % 23,30. 20 Eylül 2022 % 24,23.
Fark % 0,93. Hisse kapanış fiyatı: 30,76 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır
Printable View
ASELSAN yabancı oranı 19 Eylül 2022 % 23,30. 20 Eylül 2022 % 24,23.
Fark % 0,93. Hisse kapanış fiyatı: 30,76 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır
Evet log grafiğine bakıyorum haftalıkta, aylık ta da bakıyorum, ordan bakınca ancak düşüşte son diyebileceğimiz noktada ancak yükseliş için bir sinyal yok belki 10 ay belki 2 yıl sonra yükselişe başlar, usd bazda dipte olduğunu bilemeyen mi var belkide hiç başlayamadan mefta olur. zamanın tek hükmü yolda yolcusunu boşaltmaktır.
Zamanın hükmü ile ilgili deyişiniz hayatı sorgulatır.
Fed'in üzerine yarın bizim merkez bankası faiz indirirse yine ortalık karışır mı?
Kısa-orta vade için yine kafa karıştırıcı sorular.
Uzun vadeli düşünmek içinse 40 yaş altı olmak lazım bu hususta yerli SP haklı olabilir yeni numaralar öğrenilemiyor bir yaştan sonra.
Tüm paydaşlara bol kazanç dilerim.
Vadesine kadar yazdım. Bundan sonra columbia dark filtre kahvemi demler keyifle yudumlayarak seyrederim. Arada bitter çikolata yanında kaçamak yaparak.
Umarım anahtarı uzatırken elin titremez.
Bir de Sayın Kılavuz vardı short yapacaktı.Hadi yap bakalım bundan sonra endeks ya da bu hisse vadeli short ne olacak görelim sonuçlarını da burada yazarsınız. Ama bak ben mesuliyet kabul etmem uyarımı taaa o gün yaptım.
Bugünde günü vakti saati gelene kadar bu topicte misyonum bitmiştir.
ASELSAN, uluslararası bir müşterisinin kullanımına yönelik olarak aviyonik sistemleri kapsayan, toplam bedeli 31.807.273,61 ABD Doları tutarında bir satış sözleşmesi imzaladı
32'den malın yarısını verdim.
%25 Aselsan
%75 dolar oldu portföy.
Bakalım yarın daha aşağıdan alabilecek miyim yoksa malın arkasından bakacak mıyım?
Başta benden malı alanlar olmak üzereTüm paydaşlara bol kazanç olsun.