Forumda kavga çıktıysa BİST’e çakarlar.
Kural böyleydi galiba
Printable View
Forumda kavga çıktıysa BİST’e çakarlar.
Kural böyleydi galiba
süleyman şah türbesi geçmişten bugüne tarihini merak eden varsa güzel bir derleme yapmış.
https://www.youtube.com/watch?v=KTm0-wtS97o&t=761s
Burada olsun diger mecralarda olsun yazılanları hayretle okuyorum , şu anki yönetime karşı biri olarak kimlerle beraber hareket ediyormuşum diye kendime soruyorum, Esad'ın devrilmesinden niye bu kadar rahatsız oldunuz.
bu kafaya hangi kanallardan ulaşıpta burada toplu şekilde ithamda bulunuyorsunuz ?
bak ben 20 senedir tv izlemiyorum ! bikere daha belirtelim gerekirse bin defa daha. yazarız yine almaz kafanız ...
burada kimse suriyeliler gidiyor diye üzüldüğünü sanmıyorum.. esadı okum kadar sevmem diye daha geçende yazdım. ve burada kimse esad devrildi diye üzülmüyor.
duyulan endişe mezhepçilik çatışmasının başlaması.bu şimdiden başlamış ! bu nede demek.
bu orada kalan suriyelilerinde kalanının tr ye gelmesi demek.
anladık türkçem bozuk.. ama ahraza anlatam o bile anlıyor beni. viop gibi okumuş etmiş kesim nasıl anlamıyor hayret.
haa esed dostuda vardır belki ama onlar sesini çıkarmıyordur zaten.
bu kadar basit kelimeleri anlamak zor mu ya ? :drunk:
gidenlere üzülüyormuşuz diye algı yaratmak.. salakça aslolan.
ben 2 sene içinde avrupaya gitmeye kararı almışım. sırf gelecek 15 sene içinde nüfusun trdeki nüfusun yarı yarıya mülteci araştırması var.
sizin yabdığınız algının.....
neyse.
:drunk: