ayhan başkan o işe net çözüm buldu..
korkum.. vatandaşın alışıp işi şişe çevirme oyununa döndürmesi.. :kahkah:
:drunk:
Printable View
koç grubunun bugun 4 tahtası bilanço açıklayacak bugunde badem spor oyunu bunlar üzerine kurdu , bize her zaman açıkçının 16.00 dan sonraki oyunu lazım
Borsa Dünyası
@dunyadanborsa
·
22s
Yorum hesabı
85 metrekare evi boya badana yaptırmak için bir "tanıdık" vasıtasıyla bir ustadan fiyat aldık. Malzemeler hariç 30 bin TL fiyat çekiyor. İnsanların ayarı kalmamış gibi cidden, yanılıyor muyum bilmiyorum ama. Malzemeyi alıp kendim boyayasım var...
bu kafalar yüzünden insanlar basit meslek sahibi olacak , hele berberler :)
Ezan konusunda benimde düşüncem, çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde düzenleme yapılmasıdır.
Aşırı gürültü ve çirkin sesle okunması,Dine yakınlaştırmaktan ziyade ,ters etki yaratıyor.
Şamil Tayyar
@samiltayyar27
·
18s
YPG Temsilcisi Sihanouk Dibo, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi ve Ankara Büyükelçisi Tom Barrack’ın Rakka, Deyrezor, Haseke ve Tabka’dan çekilme talebini reddettiklerini ve silah bırakmayacaklarını açıkladı.
YPG, ABD’ye posta koyabilir mi?
Tavşana kaç tazıya tut mu diyor?
Yoksa İsrail mi cesaretlendiriyor?
Somut bilmiyoruz ama tahminlerimiz var.
Ayrıca YPG’den bu tür sayısız açıklama olduğu gibi işgal ettikleri sahadan milim geri atmış değiller.
Suriye’ye entegre olmayı düşünmüyorlar, Şam yönetimini küçümsüyorlar, kendilerini Dürzi ve Nusayrilerin hamisi olarak görüyorlar, daha da ötesi Şam’a hevesleniyorlar, sahil şehri Lazkiye’ye özlem duyuyorlar.
Hal böyleyken, Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bey’in uyarılarına kulak asılmazken, YPG krizi aşılmadan çözüm sürecinde mesafe alınacağını düşünmüyorum.
Zira, sürecin en kritik eşiği YPG tümseğidir.
Partiler komisyonda oyalanırken…
İsrail, Dürzi ve Nusayrilerle güneyden/batıdan, YPG, kuzeyden/doğudan Şam kapılarına dayanırsa kimse şaşırmasın.
Vakit, terse işliyor.
https://x.com/samiltayyar27/status/1949902314913091913
komisyon derdine düşülen yerde bunlar oluyor.
yazın bir yere yakın vade Turp bize f35 üzerinden salvo atıcak bu alım olur başka birşey olur ama şartı suriye konusun bir isteği olacakdır.
çünkü adam tüccar kafasıyla ülkesini yönetiyor