Ayber de hergün bu saatlerde hisse pazarlıyor... Kimin hissesini sattırıp altan toplayacak
Printable View
Ayber de hergün bu saatlerde hisse pazarlıyor... Kimin hissesini sattırıp altan toplayacak
261457 hissem var, bu saatten sonra satanin da, yeni hisse alaninda AMK Gazetesi okusun. Seninle birlikte batmazsam da adam degilim Kervn.....
3 kuruş çağrı ile haksız yere para kopartma hayaliniz uğruna DANIŞTAY ın itibarını rencide etmeyin...
5 hakimden 4 yok demiş... Hakkınız olsa zaten kararı o yönde olurdu...
DANIŞTAY ı itibarsızlaştıracağınıza avucunuzu yalayın... Size bu yakışır: yıllardır milleti gazladınız durdunuz...
Tiyatronuzu başka söylemlerle oynayınız!!!
bizim merak ettiğimiz ise senin bu çağrı fiyatının olup olmaması konusundaki bu teleşın nedendir? madem hissen yok,neden bu işlerin peşine takılıyorsun? çağrı fiyatının hesaplanması tabi ki yapılacaktır.idari mahkeme onaylamış,danıştay onaylamış son merci olarak karar düzeltme istenmiş ve orada bu karar yeniden incelenmek üzere derdest edilmil.hulasa böyle bir imkan var iken Freecellin çağrı fiyatını hesaplamasından doğal ne olabilir ki?
Bak yazdıklarınızı mazallah okurlar filan :)
3 kuruş hayaliniz için mahkeme kapılarında sürünürsünüz!!!
Ancak yalanın açığa çıkınca hakaret edersin. O hakaretini aynen sana iletiyorum senin ne kadar karaktersiz olduğunu herkes anladı ama sende utanma yok.
Sen ne kadar uğraşırsan uğraş küçük yatırımcının mücadelesi bitmeyecek.
Senin gibiler hep oldu, olmaya da devam edecek. Ama şimdiye kadar bu kadar organize küçük yatırımcı ile karşılaşmamıştınız. Derdiniz belli.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o kadar İDDİA ya gidelim diyen hala büyümemiş çocuğun DONUNA kadar kaç kişi alacaktı!!!
Ne demiş atalarımız: çocukla çocuk olunmaz :)
Şimdiye kadar ki tüm mahkemeler küçük yatırımcıyı haklı bulmuştu. Karar düzeltme aşamasına gelince mi aklına geldi mahkemeler? Şimdiye kadar neden mahkemeler çağrıyı haklı buldu demiyordun.
Utanmadan halen elinde olmayan hisse için sürekli yazıp kendini paralıyorsun.
Çağrı yapılmayacak diyelim tamam.varsayalım Freecell de çağrı fiyatını 1.80 tl hesapladı.çağrı olmayacak dolayısıyla hesapta yapılmayacak.işin özünde burada bir hesap hatası vardır denilir.sizin yaptığınız nedir? olmayan hisse için milletin umudu üzerinde dalga geçmek yada buna kim seviniyorsa (çağrı olmaamsına) onunla birlikte sevinmektir.
Yok ya... Bak sen cancagizima...
Bugune kadar idare mahkemesinin, bolge idarenin ve danistayin cagri yapilsin diyen hakimler rencide olmadi mi simdi...
Hoplasanizda, ziplasanizda yargi sureci devam edecek tamam mi cancagazim..
Rolleri degistirdiler cancagazim aktorler ayni...
Sumdi spk itiraz edecek yargilama devam ettigi icin de blokeleri cozmeyecek. Hep onlar demedi mi yargilama devam ettiginden cagriyi yapmiyoruz diye bu bir cancagazim.
Korktugunuz basiniza gelecek
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha gider spk ile anlasir biz yatirimcilari magdur etmeyecek karar alirlar o ayri...
Sizin nasıl bir yapınız var gerçekten çok merak ediyorum.hakaret olarak algılamayın.burada insanlar üzülürken, oturda soğuk su iç yada bilmem nerenle okuma danıştay kararını diyerek insanların gözünün içine sokarak bazı şeyleri ima etmeniz vd yazdıklarınızdan sonra gerçekten sizi merak ediyorum. dostunuz filan olmasa gerek.
Diger bir konu cancagazim bak iddiamda hala diretiyorum buyur gel ifa davasinin acildigi bursaya spk hesaplamalari nasil yapmis imzali muhurlu ispat edelim...
O hesaplamalari frecell degil spk yapti once onu bir anla... Tabi anlayabilirsen hala ayrilma hakki ile cagrinin farkli oldugunu anlatamadik sabahta ziya arkadas anlatmis ama ..
Bizim sayemizde teblig okumaya basladin...
Ha spk nin son hesaplamasinda da bir suru hata var bunu da spk ya yazdik komik cevaplar aldik ama
Once olaylari iyi tahlil et... Kavga edeceksen aynanin karsisina gec...
Ona buna da hizmet etmeyi birak cancagazim sen yine yaz bos bir vaktimde yazarim yine...
Aman kervani iyi takip et... Sen bizi takip ederken senin sirket iflas etmesin...
Hey Allahim kendisi ne ki bize akil vermeye calisiyor...
Canini sikma a'dan z'ye uygulayacaklarimiz var yeri geldikce gorursun senin sıkıntin bu...
Aga babalarina soyle ky hazirlaniyormus de...
Sa dostlar drtuss bey yada bir başkası ben çağrı olur diye spk guvendim
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eder hocam eder o etmezse edecek de bulunur sen guzel canini sıkma aga babalarina bu yazdigimin aynisini soyle onlar anlar...
Spk etmezse hatasini kabul eder emin ol onlarca kisi tazminat davasi aciverir...
Hemde yine olay olur Turkiye'de
Sen endiselenme Doktor...
Topiğimizin akıl küpleri o kadar dedik...
Borsanın kurtları neden bu hisseyi almazda, sizler alırsınız!!!
Milleti gazlamaktan osanmadığına göre malı birilerine devretme zamanı geldiğinde, arkana bile bakmadan kaçmada :)
Peki bay akil küpü borsa kurtlari bu memsayi 13-14 kurustan almiyorda sen niye alirsin???
Bir tek akilli sensin galiba...
Hay Allah'im bize soyleyene bak yemin ediyorum yuksek sesle guldum...
Iyice sacmalamaya basladin doktor... Benimle yazisinca sen boyle oluyon onun icin toplu yaz bir defada cevaplayayim yoksa sacnaliyorsun...
Hay Allah'im ya bize akil verene bak...
Bakalim kuyruk acin ne zaman gececek
MEMSA reeklamı yapma :)
Sen git kervanı gazla!!!
Bizimkisi kış uykusunda!!!
MEMSA hakkında yalan konuşma!!! Çarpılacaksın bu yalanlar yüzünden!!!
Syn frecell hocam şu saat itibari ile KERVAN ı kaçtan ZT veriyorlardı senin hesabına göre!!!
Kursağında takılı kalırsa neden diye düşün bence :)
Daha birşey olduğu yok hukuki süreç devam ediyor. daha önce mahkemelerin tamamı Çağrı olacak derken neden sen o zaman aksini iddia ediyordun da şimdi karar düzeltmede şirket lehine bir karar çıkınca hemen mahkeme kararlarını sahiplenir hale geldin.
Karar düzeltme de dosya mahkemesine geri gönderildi hukuki süreç devam ediyor yani.
Sayın doritos Senin hastanede Tanıdık doktor arkadaşların vardır birkaçına şu forumdaki yazılarını gönderelim de düştüğün hali görsünler belki çok geç olmadan tedaviye başlarlar.
Artık büyük ortağı olduğunuz hisse senedi sizi ne kadar üzdüyse psikolojik olarak çok zorlanmış sınız belli Bunun başka bir açıklaması yok.
Aydınlık okumadın diye yazıyorum!!! Senin meslek ne idi..
Eee ayber millete malı kaçtan pazarlamış oldun :)
Ağlama aydıncık... Büyünce unutucan bu günleri :)
ortalamanı yapıştırda, niye ağladığını cümle alem görsün :)
Sizler SPK nın mahkeme kararlarına saygı duyulması gerekeceğini açıklayacağı bülteni okuyunca :) buralarda olursanız , malı birilerine satmadan yani :)
Çok dertleşiriz o günler
Gidip te SPK önünde, idare mahkeme önünde frecell hocam 0.30-0.40 ortalamanla donunuda sallayıp avukatlara bunuda alacakmısınız demede :)
Aydıncık küçük mücücük , şirketin tlf ortada ara sen söyle, bi işe yara diyecem...
Fesih davanız ve ifa davalarınız kadük olmadımıydı...
Milletin gözlerinin içine baka baka sana yakışan gibi davranmaya devam et...
Millete gazlaya gazlaya vebal almaktan osanmadın mı?
Aydıncık küçücük bücürük..
Fesih davasınızını neye dayandırdınız :) yeme milleti...
Vebal mi!!!
Hergün buralardan çağrı fiyatına DON biçen benmiydim... Kaç kişinin kanına girdiniz buralardan!!!
Aydıncık şu ortalamanı gösteren belgenin fotosunu paylaşta!!!
Millet vah vah desin :) ne zararlar etmiş... :) desin...
Seninle beraber ağlasın millet :)