Ihracat yapıyor satış geliri geliyor da ya şişirilmiş maliyetler ya şişirilmiş organizasyon giderleri bunlardan da bahseder miyiz, davulun öteki tarafını da calalim lütfen
Printable View
Ihracat yapıyor satış geliri geliyor da ya şişirilmiş maliyetler ya şişirilmiş organizasyon giderleri bunlardan da bahseder miyiz, davulun öteki tarafını da calalim lütfen
Dardenia Mr NO Niyazi Önen Gıda bilgilerini de Dardanel haberleriymis gibi göstermenin ahlaki yönü tartışılır. Ve bunu bilerek yapıyorsun.
Şirketimizin üretimi ve ihracatı son sürat devam ediyor......
Şirketimiz önemli miktarda artma POTANSİYELİ içeriyor....
740.000 lot işlem hacmi var an itibarı ile......
İlginç doğrusu....
Sevgili Dostlar.....
5 nisan itibarı ile balıkta av yasağı başladı....
Buda şirketimize olumlu etkide bulunacaktır.
Bu av yasağı geçen yılda vardı ama mesela geçen yıl bu zamanlar 2*160 gr private label ton balığı 6,75 tl iken bu yıl bu rakam 10,75 tl ye yükseldi. Yani fiyatı %60-70 rası yükseldi. demekki ciro daha fazla artacak bu sene onun için av yasağının başlaması olumlu bir haber bana göre
Merhaba, halen tek umudunun arsa üzerinde yapılacak inşaat olduğunu düşünüyorum. Döviz borcu olduğu için ciro artışı vs.. hisseyi çok etkilemez. Uzunnbir süre sabır gerekiyor..Borçların yapılandırma sonrası düzenli odendigi bilgisi yok kapta, acikcasi bu sessizlik sinir bozuyor..
Olur da ,biz görür müyüz ?Mesele bu.
carlislecullen yeni yalanların yokmu şirketle ilgili:wave:
Sevgili Dostlar.....
Şirketimizin 35. kuruluş yıldönümünde büyük bir kampanya düzenledi....
Migroslarda bütün Dardanel Üürnlerinde %25 indirim yapılıyor.... Bundan başka 25 tl üzeri Ton Balığı satışlarında ise 5 tl migros puan hediye ediliyor....
Yani 40 tl lik ürün aldığınızı varsayarsak 25 tl ye geliyor.....
Bu kampanyanın satışlara olumlu yansıyacağını şirkete nakit girişi sağlayarak kriz döneminde hareket alanı kazandıracağını düşünüyorum. Balık Av yaşağı nedeniyle balık fiyatları hemen yükseldi . Buda konserve balık sektörüne olumlu yansıyacaktır.
Not: Ben kıdemli ekonomist filan değilim. Sadece kendi fikirlerimi yazarım. Kimseye akıl öğretmem. Hakkım değil haddim değil.
Kandiliniz mübarek olsun
Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle gıda ,içecek ve gıda perakende şirketlerinde hareketlenme olabilir....
Dardanelde daha önceki ramazan aylarında böyle bir hareketlenme yaşamıştı...
Bu haftaki Ekonomist Dergisinde de bu yönde bir açıklama var zaten....
Bekliyoruz....
Doğru haklısın iftarda ton balığı yemek bizim bir ramazan geleneğidir.
Gıdaların ramazanda yaptığı hareket dard için geçerli değil.
Bu şirkete sadece hareketi fabrika arazisine inşaat ( o da bu krizde zor) ya yabanci yatırımcıya satış ( yabancı da böyle ülkeye ve dardl yonetime güvenip uğraşmaz)
Yada Önen ailesinin ve yancilaeinin yönetimden ayrılması ( bunlar da altın doğuran balığı bırakmaz) hareket ettirebilir.
Bunlar da olmayacağı için oturun dua edin unutun burdaki yatırıminizi bu süre.
Gerisi fasa fiso. Uçar kacar. Uçan balık gördünüz mı hiç
Tavan,ramazan,niyazi,üçkağıt.....Bu kadar alışverişe 1 tavan yakışır :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7e35168bf4.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ula Niyazi
Sana yazacağım çok şey var da...
Yazacağım şeyler Ramazanın uhreviyetine uygun değil.
Hemide benim orucu sakatlayabilir...
Neyse bayramdan sonra görüşürüz.
Hayırlı Ramazanlar...
Patron kötü de olsa,en azından hisse yaşıyor...bizim esemin ******** patronu,çekti fişi,öldürdü...
Çarli iki senedir yazıyorsun bir defa doğru yönlendirmedin bir defa doğru tahmin yapmadın bir defa işe yaramadın bir defa doğru söylemedin. Nasıl bir duygu bu. Ne menem adamım ben diye düşünüyor musun. Ramazanda da artmadı. Şimdi bir daha salla bakalım ne olacak.
dardanelzedeler olarak istanbulda spk nezdinde bir girişimde bulunamazmıyız ?
en azından bir avukatla dilekce verip yaptıgı sacma sapan islemlerin (mr.no ya aktarımlar) ihbar edemezmiyiz ?
bos bos hicbirsey yapamadan yılalrdır bekleyen bir grubuz :(
1-Hisse tercihlerinizi kendi aklınız ve analizleriniz ile yapın diyor uzmanlar.....Eğer işiniz başkalarına kaldı ise vay halinize....
2-Ben hisse uçacak kaçacak demedim hiç bir zaman. yatırımcı tavsiyesi vermedim. sadece artma potansiyeli var dedim. üzüleceksiniz belki hala aynı fikirdeyim
3-borsa kar rekorları kırıyorda birtek dardanel mi artmıyor ? Borsanın milyar dolarlık şirketleri bir günde dardanelin değerinin 5-6 misli değer kaybediyor. öyle bir ortamdayız. Bu ortamdaki hisse düşüşü ile benim yorumlarımın alakası ne..?
dardanel deplasmanlı amatör ligden süper amatöre düştü şimdi üçüncü ligten bir takım almaya çalışıyor ye niyazi paraları yeee dardanel anlatılmaz yaşanır yalanlarla yatrım tavsiyesi degildir
niyazi çanakkale dardanel sporu satmış futbol kulübünü satmış hani başarısız olup amatör kümeye düşürdügü kulubü yatırım tavsiiyesi degildir ( carlislecullen) sen simdi takım çok karlı bir şekilde satıldı dersin dimi
Dardanel tonu iftar sofralarının baştacı yapamadık.
Çarli sen bi Hatipoğlu hocaya sor bakalım. Ton balığından kurban olurmu diye.
Yoksa millete ne umut satacağız.
Siz sorun sizin soru soran yerlerinizde bir arıza mı var ?
Ayrıca 3 tuş hamlesine bakar hisseyi satmak , böyle rezil bir hisse ise satın gitsin yahu..... Niye buralarda takılıyorsunuz ? Hisse kötü , sahibi bilmem ne ama her gün buradasınız. Eşinden sürekli dayak yeyip boşanamayanlar gibisiniz vallahi :)
carlislecullen tahminlerinde çok başarılısın böyle devam
Bir tarlamiz olsa burası kötü ürün vermez demeyiz.Elimizden geldiğince överek satmaya çalışırız.Burda sürekli kendi malımızı kotuluyoruz.Sizin kotulemeleriniz sonucunda hisse değer kaybetmeye başladı.Piyasalar kötü olunca da sonuc ortada.Bir problemimiz varsa gidin Niyazi Bey le hesabınızı görün,hisse senedi ile değil.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
turan1604
3 yıl önce
3 Oy
Bu hisseden bir cacık olmaz,sahipleri hırsız.
Bu yorumu kim yaptı.
Bu yorumu yaptığını unuttun mu?
Yoksa o zaman elinde hisse mi yoktu.
Neden sahipleri hırsız dedin de şimdi hisseyi kötüleme diyorsun.
Şimdi hırsızlar ama burada yazmayalım mı diyorsun.
Aşkın sana hırsız olmadıklarını ikna mı etti.
Anlamak istemeyenler için bir daha yazıyorum....
Hissenin artma potansiyeli var. hemde fazlasıyla var. Ama bu illaki artacağı anlamına gelmiyor.....
Yenice sorulara cevap bekliyorum...
turan1604
3 yıl önce
4 Oy
168 000 metre kare inşaat alanları var.30-50 milyon dolar kar ,borçlar bittikten sonra.
Bu haber sana aşkın dan mı geldi.
3 yıl olmuş. Bi sor bakalım nerede 50 milyon dolar kâr de.
Mrb Hayırlı ramazanlar Aşkına sormak problem değil,siz Niyazi Bey e bi sorun bakalım.Bu olanları.Burda senin yüzünden sebepsiz yere zarar ediyoruz.Algi oluşturup hisseyi olumsuz etkiliyorsun.Problemin varsa patronla çöz,hisseyle değil.iyi Günler
KAP'a yapılan bildirimleri okusaydin gorurdun
Doğru söylüyorsun bizler piyonunuz, adamlık iddamizda yok.Bencileyin fakir bir kuluz inşaallah.
Eğer sizin , Aşkın Niyazi yüzünden zarar ediyorsak zerre kadar hakkım helal olmasın.
Bir adam önce bu hissenin sahipleri hırsız deyip sonra bu hisseyi kötülemeyin deyince sinirlenmiş aşırı gitmiş olabilirim. Kırdıysam özür dilerim. Ben hisse 2.50 deyken den beri bu hisseden uzak durun diyorum. Bu hisse ben dediğim için düşmüyor. Sahipleri öyle istediği için düşüyor. Hayırlı Ramazanlar
carlislecullen hayırlı ramazanlar hayırlı kandiller
[emoji2] Canın sağolsun.Hepimize hayırlı iftarlar