La bu alıcıyı nerde buldu da eksi siftah...haaaa düşük gelin alın ırzda olmadı ıydurduk şimdi belki uydururuz mu ?usta bak git alavareciler sizi
Printable View
La bu alıcıyı nerde buldu da eksi siftah...haaaa düşük gelin alın ırzda olmadı ıydurduk şimdi belki uydururuz mu ?usta bak git alavareciler sizi
Fifadan gelen açıklama nasıl öyle. Halel falan. Uydurma haber olmasın.
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Finansal Fair Play (FFP) kuralları kapsamında ekonomik sıkıntı yaşayan Türk kulüplerinin durumlarını incelemeye devam ettiklerini söyledi.
Ceferin, Birleşmiş Milletler'in (BM) İsviçre'nin Cenevre kentindeki ofisinde, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) adaylığı, Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) ve Türk kulüplerinin finansal sorunları hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
Avrupa'da 2016 yılı itibarıyla en fazla borcu olan ilk 20 kulüp içinde 3 Türk temsilcisinin yer alması hakkında UEFA tarafından yayımlanan raporu değerlendiren Ceferin, "UEFA Finansal Fair Play çerçevesinde kulüplerin finansal durumları incelenmeye devam ediyor. Türk kulüplerinin de finansal durumunu biliyoruz. UEFA'nın ilgili birimleri gereken adımları atıyor." diye konuştu.
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadar ertelenen bilançonun esprisi ne olakii..
Uefadan ceza almayalım diye bilancoya stat uzerimize aldık deyip gelir tarafina koyacak
Aylarca topladığı hisseleri 3.50 üzeri bizlere pazarlayacak
Baska beklenti yok zaten
Kim niye alsın sampiyonluk beklentisi de kalmadi gelen vuruyor giden vuruyor
uefadan ceza almamak için stad devri..
stad devri için fifa-şikayet-halel ..
bence bi kere daha bilanço ötelenir
Bi kredi de onun için çeker ne olacak... Ölmüş eşek kurttan korkmaz
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne kredi çekecek taze para geldi mpark tan onu kullanır.
yatırım tavsiyesi değildir.
21.11.2014 fiyat 1.79
01.12.2014 fiyat 2.42
Bedelli haberinin düşme tarihi 01.12.2014
Spk bulteninde basvurunun açıklandığı tarih 16.12.2014 spk onay tarihi 30.12.2014 dileyenler acip baksin bedelli oncesi ziplatmislar. Ytd.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir Offf çektim... yüce dağlar inledi...
amma uzattı
https://i.hizliresim.com/1JGGGG.png
Sport endeksindeki ikili dip de iyi oturmuş.
daha uzatmaya gerek yok normalde.
https://i.hizliresim.com/1JG67j.png
para girişi
http://imageturko.com/?di=QE5B
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=ZYYL
Takashttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...18f6bbc45c.jpg
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sporlardan en az aldığım hisse tspor niye aldım onu bile bilmiyorum 3 büyüklerden aldık bide ufaklık olsun dedim heralde :))) ama 3 e giderse sende büyükmüşsünd deriz
Yönetim bugünkü acil toplantıda göreve devam kararı almışlar... eee ne diyelim... basarılar yönetime...
Bir beddua var tspor üstünde... çokta ah aldı aslında... takımlardan, seyircilere, taraftarlara ve yatırımcılarından... Bu ah ı kaldırmaları gerek. Herkesin gönlünü almaları gerek... yoksa bu ah kalmaz... Bu şekilde bi dirhem yol alamazlar...
Herkes fener takip ediyor
Rüzgar o tarafa esiyor
Bizimkini alip ne yapsin ne fiyatlanacak
Istifa edemeyen yönetim mi fiyatlanacak
Her yıl sampiyonluk ümidiyle lige başlayan şampiyon olamayan takım
Yatırımcı kardeşim spor hisselerinin hiç mali yapısından bahsetmiyor .spor hisseleri bjk hariç değer üç takım hisseleri borsaya açılırken .tahüt etmişlerdi önce halka açıklık oranına göre kar dağıtmak zorunluluğu vardı . Ekonomiden sorumlu bakan bir kanun çıkardı spor şirketleri borsaya açık olmayan borç batağındaki şirketle birleşmesi yönünde kanun la artık spor hisseleri borç batağına girdi ardı arkası gelmeyen bedelli sermaye artırımları kamuya mal olmuş bu şirketlerin parası artık sorumsuzca harcanıyor . Kimseye hesap vermiyorlar borsadaki hisselerde affedersiniz kese kağıdından değersiz duruma düşmüşler. Bunları görmeden sadece şampiyonluğa bağlamışsınız yatırımcıları yanlış bilgilendirmeyin önce mali disiplin . önce karından borsadaki hisselerin parası ayrılması lazım . Temettü verilmesi lazım kalanıyla ne yapacaksa yapmalı yoksa borsadan bir an önce çıkarılmalı halkı yatırımcıyı kandırarak dolandırıcılık yapılmamalıdır .
Rüzgar esmiyor bir sessizlik karabulutlar... Fırtına öncesi bir sessizlik var sanki...
İddialara göre Trabzonspor takımının %50 hissesini Katar'lı petrol zengini bir işadamı satın almak istiyor. 200 milyon euro (935 Milyon TL ) konuşulan rakam.
https://twitter.com/ykotrabzon61
bu tip bir çok haber fossss çıktı......aydılar,baydılar aylarca beklettiler..........hissede olanlar,trabzon merkezde olanlar,içerden duyum alınabilir mi ?????
tspor yönetimi hisseyi kendi topluyor.
net şekilde 2.70 altına bilincli indirildi.
olayın doğruluğu açıklandığında kazanacak yine tspor şirketi olacak.
şirket kendi hissesini ozaman yüksekten zaten satar.
yanlış anlaşılmasın
katar olayını bilmiyorum
ama yönetim hisse topluyor.
Boyle bir durum olmamasi anormal olur,takim bu bataktan dis kaynak olmakdan nasil kurtulacak, mesele gerçek olduğunda icinde kim olacak
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herşey olabilirde ta birbuçuk sene önce başlamıştı yönetim toplamaya... birbuçuk yılda çok egzantirik olaylar oldu yurt içinde/dışında... Buna rağmen toplayamadıysa gitsinler mahalle maçlarında top toplasınlar... :-)
Sabah 11 e 5 bin lot öylesine yazmıştım gelmiş hayırlı si . Yatırım tavsiyesi değildir
Esat destekçileri geri çekilmiş
İsterseniz indirin kaldırın isterseniz kaldırın indirin hiç farketmiyor ağalar iyi okuyun.spotumu da öZlemişsinşzdir şimdi hemen yapalım,yapabilirsin spkek başarabilirsin eğilebilirsin bebişim hadi paşam git şimdi düşün,taşın,kurdeşen dök tamam mı
Sayın forum üyeleri hepinize selamlar saygılar iyi geceler
Hacim düşük mü nedir
Eski sevdam 4 lerden 6 lara olan yolculuk ta birlikteydik ne aksiyonlu gunlerdi sonra bolununce bir müddet ayrı kaldık. Zaman çabuk geçiyor
Yazmıcaktım ama dayanamadım adam yazmış yönetim topluyor neyi topluyor anlatsana muharremin 10 ar bin lira maaş verdiği adamlar mı topluyor
Bu hisse tarla dedim tarla belki 3 belki daha uzun süre bekletir
Şimdi soru şu ts kendi adıma elimde kaldı kim neden alsın şu an ?
Yok katar filan yazmışsınız oradaki dinazorlar buna izin verir mi adamların tek kartviziti
Muharrem gitmeden bu hisse iflah olmaz kendi adıma hedefim 2 sene
Şu an hiçbir hikaye yok Kartal tesisler birgün olur ama ne zaman ??????
Olumsuzluk değil kabullenmek diyelim ki
Mal filan toplandığı yok kimseyi kandırmayın
Tarla işte şansımız varsa biri alır götürür onun dışında hüsran ha bu arada hep buradaydım bende neden olduğunu bilmiyorum ama kendi adıma bu kağıtta spek filan da yok kağıt tamamen terkedilmiş ara sıra geliyor tahtanın masrafını çıkarıp gidiyor
Sonuç beklemeye devam
Bu durgunluk niye teknik çalışması olan varmı.