Arkadaş nasıl bir kumpasın içindeyiz.Hektör kim...Teft 34 nickli arkadaş sen ne çok bu hissede detay biliyorsun. Yoksa spek senmisin...anlayamadım bu işi?
Printable View
Arkadaş nasıl bir kumpasın içindeyiz.Hektör kim...Teft 34 nickli arkadaş sen ne çok bu hissede detay biliyorsun. Yoksa spek senmisin...anlayamadım bu işi?
arkadaşım, hisseye düşüşte yakalanmış olmanın suçunu ende veya bir başkasında arama. ben DETAY bilmiyorum, sen hiç bir şey bilmiyorsun? hiç kızma kırılma..tubalet kagıdı almadın, HİSSE SENEDİ aldın. insan biraz araştırır, okur öğrenir sorar sorgular. ben burda yazdıklarımın hiç birini bir yerimden uydurmuyorum. bu adamlarla da bir ilgim bagım yok. sana sabah da yazdım. elinin altında google yoksa ben geleyim kurayım bilgisayarına bir google da söylediğim adamı bir yaz, gelen sayfaları aç oku ögren. benim burda yazdıklarımı göreceksin. yani bu bilgilere ulaşmak için spek olmak veya gaipten sesler duymak gerekmiyor. ne ilgim var da şimdi bana spek sensin falan diyorsun? insanı bilgi paylaştıgına da pişamn etmekte bu site üyelerinin üstüne tanımam..
ha tahtanın takası ile ilgili derinliği ile ilgili bilgileri de zahmet edip forex matriks bişey alırsan orda duruyorlar zaten, gün gün işlemlere derinliklere baktıgında o bilgiler de orda.
gidip garanti bankası almadın akbank almadın koç holding almadın. ha garanti bankasına güvenip garfa aldıysan bu adamların bu tahtada böyle cirit atıyor olmalarının hesabını da benden degil git garanti bankasının üst yönetiminden sor..
bilgi paylaşmak da suç hakikaten anlamak zor bazen sizleri..
Bilgiyi paylaşta.Google hektör diye yazınca bişey çıkmıyor.Neyse boşver .Şu kağıt çıksada herkes rahatlasa.
hektör degil. "hektor as" yaz. bunu yazınca facebook profilini bulacaksın. twitter ın da arama motoruna hektor as yaz tweetlerine ve yanıtlarına bak orada garfa öneren yorumcularla küfürleşmelerini göreceksin. bu suç teşkil edecek paylaşımlarını siliyor daha sonra ama şimdi girsen gine bişiler var. hiç olmadı mynetten takip ediyorsun anladığım kadarı ile orada kullanıcılarda hektoras diye arat 100 sayfadan fazla sonuç gelecek. bol kazançlar tekrar..
şu hektor mu ne ise artık sayesinde ortalamam düştü beklerim artık garfanın speğinin keyfini ytd.
kafama göre döndünya
bence de sabırla, sükunetle beklemek lazım. onlar ve garanti bankası düşünsün. 12 aylık bilanço gelince isteseler de tutamayacaklar burada..
Bu kagıdın bilançoyla gittiği pek görülmemiş bir şey.Ne yapalım belki herşeyin bir ilkleri vardır...
.................
Borsa tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi.Ben %40 zarardayım.Ben böyle şansın ....Ya arkadaş en azından 4 lere gel.Bizde kurtulalım bu kumar ortamından.
Bugün takas artıda.Ne olacak bu hisse nin sonu.Aylardır bekliyorum.Bir sürü fırsat kaçtı.Resmen dehlize düştük...
..................
.........................
Endeks 150 bin olsada bu lanetli kagıttan para kazanamayacagız.Cimri patronun kendine benzeyen kagıdı.ytd
Geçen yaz 4 lerin üzerindeyken olan takasa bakınca.Garanti zaten hiç eksiltmemiş.Diğer en fazla taşıyan başta iş yatırım olmak üzere teb -deniz ve halk hisse toplamış.Ama kağıt 4lerden lerden 3 .00 a düşmüş.
Tam bir oyun var.Milletin elindeki kağıtları almışlar.
Herkesi bezdirdikten sonrada hiç beklenmedik bir anda düğmeye basıp.Kağıtta operasyon başlayacak .Şahsi düçüncemdir.Ancak biz o zamana kadar burada kalırmıyız? Bu psikolojik savaşa dayanabilirmiyiz?KY olarak....
sabah 10 da seansın açılması ile birlikte 3.01 e 37 bin lot satışı koyarak BASKI ya başladı. şimdi o 37 binl otu 3.00 e çekti. şimdi 43 bin yaptı ve tahtanın HOROZU olmakla kafayı bozdugunu tescilledi. GARANTİ BANKASI na yazıklar olsun, ya işbirliği yapıyosunuz dolandırıcı kaplazanla ya da tahta umurunuzda değil..
işbirliği var gibi gözüküyor cünkü bo dolandırıcılar tahtanın asıl sahibiyle anlaşmadan böyle dalmazlar tahtalara. garanti bankası istesin şimdi perişan eder bu dolandırıcıyı bu tahtada. işbirliği de öyle garanti bankası ile hektor as arasında olmaz. üst düey bir yöneticiyi ayarlarlar, onun üstünden bu işleri yaparlar..
3.01 ve 3.00 tl den işlem gören toplam miktar 38.342-lot. 2.99 dan işlem gören miktar 38.432-lot..üç kademe toplamındaki gerçek işlem 90 lot : )
Endeks 120 lerde kağıdı bilerek düşüren ve baskı uygulayan kimse...tam bir o.ç sun .Bunu sende iyi biliyorsundur bodrumlu !!!
verdiğim yanlış bir bilgiyi düzelteyim, cuma 43 bin bugün 37 bin satışı koyan bu kam emici değil. elinde 43 bin lot olan ve 6 aydır tutan bir yatırımcı imiş. cuma 6 binini satabilmiş bugün de kalanını koymuş. ama el insaf be kardeşim. bu ölçekte bir tahtaya giriyosun 43 bin lot yemiyosun içmiyosun mal alıyosun..6 ay bekliyosun bunu da gelio lak diye tek kademeye tek emirde yazıyosun!!! bu kadar mı uzaksınız bu işlerden?? bu kadar mı hesapsız kitapsız alır satarsınız ki ben sizden bir şey anlamadım. bu tahtada gelip 43 bin lot kagıt alınır mı, haydi aldın iyi ettin bereketini gör de, satacağın zaman böyle mi satılır?? biz de diyoruz ki ulan bu tahta niye gitmiyor?? niye gitsin??
bi açıdan olumlu bir haber, arkadaşlar, bu 43 bin satışla tahta rahatlar diye düşünüyorum..
40 50bin lot satış yada alış bu tahtayı bayılıyorsa bundan bir numara olmaz.ben inanmıyorum 50 bin lot nedir ya birbirimizi kandırmayalım.
kafama göre döndünya
.......................
Dediğin arkadaş 43 bin lotu cuma günü satışa koyuyor ama 3.03 den 7 bini gidiyor..bugün kalan miktar 3 tl den alıcı buluyor bu ****** hektor bu fırsatı cuma günü niye kaçırdı ki bugünü bekledi...kuruş hesabı mı yapıyor yoksa o da mı mal kaçıyor?? Tahta da ki senin öngörün nedir teknik adına birşey kalmadı rsi 37 e indi oda 1 hafta daha 3 seviyelerinden kapanış yaparsa 30 altına düşer iyice gözden uzaklaşırız
bugun ku islem miktari 250 bin lot. bu miktarin 5 de 1 i elbette etkiler tahtayi. halka acikligin onemli kismi zaten garantide kilit ve tahtaya gelmiyor. sig bir tahta. 50 bin degil 10 bin lotu bile parca parca alip satmak lazim..yoksa bu iblisin kucagina oturuyor alan da satan da..
merhaba. benim ilk ongorum RSI falan hic takilmamak lazim.teknik islemez bu tahtada. diger ongorum de, bu hektor ve birlikte haraket edenlet su anda cok aktif olarak YAYLA tahtasinda.orda bikac gunde 2 katina attilar tahtayi. mal satacaklar adam ariyorlar hergun asansor haraketlerle..bu tahtayi yuklu alis ve satis emirleri ile kontrol altinda tutuyorlar bir yandan. ama bugunlerde butun yogunluklari yayla tahtasi. senin bahsettigin o arkadas hakikaten yapilmamasi gereken bisi yapti. butun elini acti adama. cuma gunu alis kademesinde defalarca 30 kusur bin lotlara cikip o mali cekip vermesini bekledi.vermeyince emir sildi. o arkasi da anlamadim hakikaten borsada ne isi var bu kafa ile gitsin fon mon alsin otursun. ben kendi adima 12 bin lot ile beklemeye devam ediyorum..
Twitter’da Garfa da yazıyor musun nick in nedir
orda irfan bilmemkaç rumuzu ile gelip yazan biri vardı,hektor un kendisi o..
...........................
Dusmesine de cikmasina da pek musade etmeyiz der gibi
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk seans 37 bin lot işlem..öyle 40 bin 50 bin lot satacak veya alacak adam TEK KADEMEYE TEK EMİRLE bunu yapmaya kalkmasın arkadaşlar. borsada sıg tahtada işlem yapmanın da bir usulü adabaı var...
Bu piyasaya göre 7 lira olması gerekir.ilgisiz yönetim halka açmış olmak için açılmış hisse garfa ve grnyo yazıklar olsun... ytd
Sence daha da salacak mı yoksa bu seviyelerde oyalayacak mı ? Bana göre hektorunda ortalaması 2,90 altında değildir belki al satlarla maliyet düşürmüş olabilir ama artık diplerde gibiyiz gibi yanlız yaprak kımıldamıyor... ytd..
2.70 lerin altını beklemiyorum.anlık degdirebilirlerde.meydanı boş buldular . Kendileri çalıp kendileri oynuyor.Bazıları da çalmadan oynuyorlar... yatırım tavsiyesi degildir..
Senin kadar şeref yoksunu spek görmedim.Tam bir o.ç ğusun!!!
.....................