Karanlık odada 2 kademe arttı...
Printable View
Karanlık odada 2 kademe arttı...
Hisse geri alımı ihtimali yüksek gibi geliyor bana. Kap a haber düşerse görürüz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.65ten 100bin lot almis. Daha alinacak 4.5m lot var. İyi bari en azindan bu aksiyonlar bizi oynakliktan korur kötü zamanda..
5,65 100bin lot hsbc yatırım
Yıl başından beri Citibank takası 5.6 milyon lot artmıştır.
Gün içinde paylaşımlar ve yorumlar gelsin arkadaşlar...
Hisse geri alım açıklaması mal boşalttırdı birilerine .5.50 yolu gözüktü.y.t.d.
Bilseydik bu rakamları bekler öyle alırdık. Acele ettik...
Bildiğin tongaya düştük. Ben de bu kadar aşağı sarkma beklemezdim. Zaten bu durumlarda alsam düşer, izlesem çıkar. Kısmetimiz bu demek ki biraz bekleyeceğiz..
Hisse geri alımı kendi aralarında ya da en düşük fiyattan yapıyor olabilirler.enkaı ismine layık olmayan hareketler bunlar.y.t.d.
Endeksin yükselmesine tepki bile veremiyor.y..td.
satan emeklilik fonu ise biraz daha bekleriz
SM-N9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son iki gün akyatırım satıyor.y.t.d.
Bugün tahminimce tekrar bir alım yapılacak. Bir kez 5.81, bir kez de 5.65'ten alım yapıldı.
Ama hala satış devam ediyor.
En az 5.80'nin geçilmesi lazım trendi değiştirmek için.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aliverseler ya milyon milyon. Her gün kapanışa doğru azar azar alımla ne uzar ne kısalır. Tadı yok...
Halka acik kısmın parasal büyüklüğü cok illa ki çıkmak isteyen veya zorunda kalanlar satıyordur. Patron da en alttan almaya çalışır dolayısıyla milyon milyon almaz herhalde olur da yukari doğru hareketlenme başlarsa toplu almak isteyebilir. Bakalım bugün kap a açıklama olacak mı
Kasım ayı 6.10 zirve sonrası 5.50li rakamlar test edilmş.geçen hafta yine 6.10 lu zirve görüldü.tekrar 5.50 gösterme gayretinde.ikili tepe yaptırırsa iş daha fena.ama 5.50 civarı güçlü destekler var.y.t.d.
Son dakika da yine acaip çaktılar.y.t.d.
Pozitif Göstergelere rağmen hergun düzenli düşmesi takdire şayan. Birde hisse alimi olmasa demekki dibi boylayacak...
Fena vurdular son dakika. Sanki birileri görevlendirilmiş baskılama için
Patron 590bin lot daha almış. Daha alınacak 4 milyon lota yakın hisse var piyasadan. Durum şu ki bu durumu fırsat bilip mal boşaltan kişi veya kurumlar var anlaşılan.
2. Seansta bir ara hızlıca 1.70 olduydu. O zaman aldı patron demek ki. Ama iyi basıyorlar, nasıl olsa geri alım olacak diye.
Geri alım çare olmuyorsa Enka başka bir şey düşünecektir, hisseyi boş bırakmaz bence.
Sanmıyorum patronun işine geldiği kesin. Görev verdikleri yönetici de bizden iyi trader çıktı. Almasi gereken zamani iyi biliyor
Hissede hacim düşük ve geri alım yapılacak lot sayısı da az. 3-5 kuruştan kazanayım diye medet umacak kadar düşük kalibre bir şirket değil ki Enka.
Gün içinde hisseyi takip eden biri de çok rahat o aralıktan alır, şahsen ben aynı miktarlardan ek alım yaptım.
Üst üste 4 gün oldu düşüş. Yarın bir müdahele olur ve artı kapatır.
5.60'lardan düşmeden yukarı sürecekler bence.
anlaşmalı yapıyor sanki, birilerinin malını almaya pazarlık yapmışta alıyor gibi, yukarı sürebilir tahtayı ama sürmüyor. 4,50 milyonu almadan gitmez bence
arkadaşların yavaş yavaş benim dediğime gelmeleri güzel birşey.spek ve patron anlaşmalı işi götürüyorlar.
Bugün zincirlerini kırması ve yukarı trendin başlaması lazım...
patronla aynı dönemde bugün bende alım yaptım hayırlısı diyelim
Norveçli Clean Energy Group ile birlikte Gürcistan’da teklifini verdiğimiz, Yap-İşlet modeli kapsamında yapımı gerçekleştirilecek, toplamı 433 MW kapasiteli hidroelektrik santralı olan Namakhvani Projesi kazanılmıştır. Projenin inşası tamamen ENKA tarafından gerçekleştirilecek olup 2018 yılında inşasına başlanacaktır. Bu projenin yaklaşık kontrat bedeli 650 milyon ABD Doları mertebesinde olacaktır. Bunun dışında da Paraguay’da ENKA payı 83 milyon ABD Doları yeni bir ABD elçilik projesi üstlenilmiştir.
Bu haber eski 2016 faaliyet raporunda var. Arkadaş yapımı bu yıl baslayacak diye paylasmis herhalde
uzun vadeli alınabilecek nadir şirketlerden bence.
bana tekfen'in 5 altında olduğu zamanları hatırlatıyor.
illaki enka içinde bu fiyatların hayal olacağı zaman gelir.
arkadaşlar şirketin fiyatı bu seviyelerde ucuz hatta değerinin altında (patronda o yüzden alıyor zaten) hayrına almıyor.
5.75 i kırıp da geçemedi ya ne iş! Trade mı yapıyorlar yoksa satış son gaz devam mı ediyor belli degil...
Hisse alımı olmadan oldu bu hareket sanırım. Yarın endeks bozmazsa 5.75 geçilir sanırım. Düşse idi ek alım yapacaktım, olmadı. Sağlık olsun başka fırsatlara bakacağız artık.
Kıramadı 5.80i geri çekilmese bari...
Patron cimri çıktı. Endeks çıkarken hiç almıyor galiba