KCHOL, EREGL nasil dusuyorsa, oyle dusuyor.
Cok acik belli olmasina ragmen, secim icin belirsizlik diyerek panige sevkedip, sattirmaya ugrasiyorlar.
Satmazsaniz hic bir sey yapamazlar.
Printable View
KCHOL, EREGL nasil dusuyorsa, oyle dusuyor.
Cok acik belli olmasina ragmen, secim icin belirsizlik diyerek panige sevkedip, sattirmaya ugrasiyorlar.
Satmazsaniz hic bir sey yapamazlar.
inceledim ve aldım..
o kadar ucuz ki ana ortak neyi bekliyor meraktayım..
ben olsam şirketi toplar halka kapar tekrar *3 den geri satsam insanlar katılır..
prim artışı ve yönetilen paraya bakıldığında (şirketin kendi elindeki parayı çıksan bütün pay bedavaya gelir)
norveç varlık fonu nasıl sattıklarını yerine koymuyor şaşkınım
şirketin dezavantajı iş bankasının fiyatın ucuzluğuna müdahil olmaması..
halka açık piyasa değeri o kadar düştü ki tüm index hesaplamalarından çıkmak zorunda bırakıldı..
geçen sene wisdomtree temettü indexinden çıktı ..(800 bin lot hisse)
anadolu hayatın 4 milyar tl nakti var..bu kadar nakitle nasıl aksiyon almadılar aanlamıyorum
Anhytnin bir tek olumsuz tarafı var bşr kac senedir düşük temettü vermeye başladı... Bu sene 2 milyarı gececek Bi bilanco getirebilir ve temettüsü en az 2.5 TL olması gerekir ama anhyt 1 TL civarında dagıtmaya devam ediyor...
burda enver var bu kagıtta problem o.
anadolu hayattan Ozan beyle iletişim halindeyim ve durumu aktardım.Bizim gibi hakim olmaları mumkun degil yılların borsacısıyız biz.
Yatırım fonlarında tera ve ata uzerinden mal baskılıyolar ak yatırım da bu adamlar.
Bir çok kez geri alım yapın 1 milyon alsanız yeter dedim ama işbankası grup kararıyla oldugunu kendilerinin bir şey yapamadıgını soyledi bana bir kaç kez.Buraya yaklaşık 5 milyon lot ebatında bir fon ve yabancı lazım zaten almaya başlarlarsa bu serserilerin tum malları yok olur.
Ben kagıda ve şirketin temeline guveniyorum aynı zamanda belirtmek isterim anadolu sigorta acentesiyim 30 yıldır:)
Herkese bol sabır ve kazançlar
sayın hocam bir tek busene yüzde 60 70 lerden depremden dolayı zannediyorum yüzde 35 civarı dağıttı işçi maaşları iki kat arttı bunu akabinde memur maaşları asgari ücret takip edecek bu sene bireysel emeklilik şirketlerinin yılı olacak diye düşünüyorum nasıl dönem dönem gıda enerji demircelikler artış yaptıysa bu konjonktür bes şirketlerine yarayacak diye düşünüyorum
Gelecek hayat burada.iste anadolu hayat
Ytd
İsctr ,ismen , sise , isgyo tavan . Bari bugün tavan ol be mübarek.
Pixel 7 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emeklilik yatırım fonlarının senedi kazıması lazım,
Halk yatırım (emeklilik fonu) aldı ama yeterli değil,anadolu hayatın neredeyse kendi parası mcap den fazla,ülke normalleşecekse (faiz artışı vs) en olumlu bunlar etkilenir(kur kontrollü artarsa gene aum artışından daha büyük pay alırlar)
İş bankası tavan oldu (seçimle alakalı ) ama esas elinde büyük sabir faizli bono olmayan be dolar long olan(eurobond) fonları ile 2.çeyrek rekor ötesi kar açıklar.
Aklım mantğım almıyor bu ucuzluğu
Radara aldım seni
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz agesa-> anhyt degisimi yaptim ;)
Malesef yolları ayırdım tüm senetlerimle.uzunca bir süre almayacağım
Kimse yok hayret... 2.çeyrek tahminlerde bulunanlar max 1.100 diyende var 700 gelir diyen de var... Foreks 720 milyon gelir demiş... Eger bu civarlarda gelirse fk yine baya düşecek :))) anhyt nin en güçlü bilanco su 3.ve 4.ceyrektir sabırla beklemeye devam
İş yatırım 2.ç anhyt için 1.100 kar mı getirecek demiş..
Anhyt sana kocam BES diyorum, ne ettin sen ya 1.320.000.000 TL kar 6 aylıkta....
Aman çok yükseldin dün düş te rahatla.
Yahu bir Türkiye Sigorta hissesine bak ta utan, senin neyin eksik çarpanlar olarak...
Tursg den ekgisi yok fazlası var, tursg elde ettiği karın büyük bir bölümü dövizden geliyor, eger 3. Çeyrek de döviz atmazsa karı otomatikmen düşecek.. Ama anhyt oyle mi her şeyiyle mükemmel gel gör ki speği biraz insafsız.. Neyse 3.ve 4.ceyrekte mükemmel bilancolar geleceği kesin,bakalım spek biraz daha kassın
İş yatırım 44 TL ye yükseltmiş
Dün tursg yerinde sağlam dururken sen gidip %3ten fazla düştün. Bugün şu 2 kap haberi var. Bakalım ne tepki gösterecekler:
ANHYT – Ocak – Temmuz dönemi prim üretimi %119 artışla 3,5 milyar TL’ye yükseldi
TURSG – Ocak – Temmuz döneminde prim üretimi %110 artışla 28,4 milyar TL’ye yükseldi.
Tussg ve Aksgr yine tavan, bizim eşşek %3lerde nedense...
Koğuş forum uykuya yatmış koğuş kalk :) sigorta endeksi kırmızı Anadolu Hayat yeşil kapatmış daha ne olsun :)bu önemli işarettir bence hisse ralli durumunda keyif almak gerekir.efendim tavan yaşamadı sanki çok kolay tavan olması.Hissede tavan yaşamak milli piyangoda ikramiye çıkmasıyla eş değerdir.ytd.
Sadece ben varım forumda Anadolu hayat işler yolunda :)
Yolu açık olsun Kısmette varsa tavanda yaşarım
kısada mantıklı olan 50 civarlarında kalıcılık sağlayabilir Anadolu Hayat hissesi.
Forumda kimsenin olmaması tuhaf durum neyse Anadolu Hayat temel iyi,Teknik analiz iyi,X sigorta endeksi x bank bankacılık endeksinden daha iyi olabilir ve pahalı hisse değil daha ne olsun ytd.
Çok güzel kapanış Anadolu Hayat keyif almak gerekir.
Sektörü gelişime büyümeye açık sigorta sektörü ytd.
Yarında iyi haftalık kapanış yapacağını düşünüyorum Anadolu Hayat ytd.
Daha net olsun Anadolu Sigortadan daha iyi durumda olduğunu düşünüyorum ytd.
Sonuçta 2 hissede iyi durumda teknik açıdan.
Mükemmel bir büyüme hissesi.
Daha yolu çok gibi.
Bu yıl sonu 3 milyar civarı kar bekliyorum.
Hisse başı 7 Tl eder( yaklaşık)
Daha da önemlisi, gelecek yıl kar ve hasılat kartopu gibi büyür gider. Şirket, iyi yönetiliyor. Aynı hasılata sahip Agesa ile kar farkına bakın.
Kısaca, alıp tutmalık bir senet.
Zinhar, yatırım tavsiyesi değildir.
Tarama listesinde Anadolu Hayat güçlü al durumunda ytd.
Büyük hareketinde düzeltme düşüş yaşamıyor buda tedirgin etmesi normaldir.
Bence yarın iyi haftalık kapanış yapacaktır ytd.
Kısada 50 üzeri kalıcılık sağlaması mantıklı olandır ytd.
Anadolu Sigorta arada düzeltme düşüş yaşadı genede Anadolu Hayat daha iyi durumda hiç bozulmadığı için ytd.
Benim yazdıklarım yarın doğru çıkacak diye bir durum yok 2 hissede seansı kırmızı kapatsalar dahi büyük hareketlerine devam ediyorlar en kötü zaman kaybı olacaktır ytd.Gün gelir Anadolu Hayat tavana kitlenir kalır kısmet diyelim ytd.
Sigorta endeksi iyi durumda bankacılık endeksinden şuanda ytd.