http://fs5.directupload.net/images/170906/eymvvxkp.jpg
Printable View
Tşkler sn.cefakar
Metro 66 dalışı yaptı bunun girdiği tahtadan hayır gelmez yanlış biliyorsam düzeltin
Spek 0 66 destek attım sana... Sürekli 0.65- 0.67 arası mal çeviriyor, hadi hayırlısı bakalım..
Spek son dakika hep aşağıdan kapatıyor bugün acaba yine 0.65-0.66 mi yapacak. Asla ytd.
Kademe lütfen
Yerinde surekli sayıyor buda cuma gunune kadar spek bosatti mi pazartesi mi alacak . K.kore den dolayı bende boşta olacağım. Tehlikeli bir durum var...dikkatli olun.asla ytd.
hani bi sussan dinlensen
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek yarın 0.64 de mi vereceksin , hafta sonu riski mi var , k. Kore... Kapanış 0.65 mi 0.66 mı.. 'olacak..ytd.
Bas gaza aşkım bas gaza kim tutar seni
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Slm...Alanlara hayırlı olsun ben çıktım su an kuzey korenin haftasonu denemesinden dolayı beklemekteyim .. pazartesi düşerse alırım. Hayrını görün...kalın sağlıcakla ... Takipteyim..
bi flama daha yakışır sana iheva 'm.. bunca senenin suskunluğunun karşılığı bu olmaması gerekir..
Tarkan,çekirge gibisin her taşın altından çıkıyor süreklide içi boş mevzularla milletin kafasını dikiyorsun ne geveze şeysin sen yahu mazallah kuzey kore sanada bir füze göndersede belki biraz rahat nefes alır dinlenmeye geçersin :oleyo: kardeşim al sat ne yaparsan yap ama milleti yönlendirmeye çalışma buradakiler seni havada karada kırıntı yapar dikkatli ol benden söylemesi :hah: sen iyisimi buralarda harcanma var köyüne dön Taarkaaannn..
https://i.hizliresim.com/YO2JNA.jpg
07.09.2017 seçmece açığa satışlar emeğe saygı :)
Pasta reca edelim zaza ağadan
Galip ağanın bu tahtalarda daha önce
Operasyonu var mı? Bizdeki iblis buna izin verir mi?aklımda deli sorular
Pasta atabilen olursa sevinirim.Bugün iyi kapattı
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi büyük düşüş olursa iheva yada ihyay dan 0.62-0.63-0.64 den kim önce gelirse uygun koşullarda alırım.. dün bazıları iyi pazarladılar, şimdi alım yönünde aldiranlar ne yapacak , risk var dedik ... Şimdi 0.66... Hafta sonu riskini ben alamam. Pazartesi piyasayı görelim desem.çok kişi burda elestirecek..Dün ky uyarmıştık..asla ytd. Beni bağlar...
1 kademeyle mi hisseyi takip ediyorsunuz tarkan bey ?
Pazartesi itina ile mal alırım dipten...Ayrıca 0.67 gelene veriyor bakalım. Asla ytd
Kapanış ne olur. 0.66 mi yoksa..
Veriyorsa al başkanım
67 68 bandında son işlem 67'den kapatır
Görürse oraları ordan almak tabikide iyi olur
KY'yi uyarmıştık diyor. Siz kimsiniz? Büyük yatırımcı mı ?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Evet evet ben patronum. Bunu da bildiniz. Bravo size.
https://i.hizliresim.com/Bym7Pj.jpg
08.09.2017 açığa satış adetleri ..... emeğe saygı lütfen :)
Ek 8273
Aylık iheva hareketleri.Ağustos ayında işlem hacmi bariz şekilde artış göstermiş.
69'da duvar var sanki 69 a geliyor geri dönüyor
Teşekkürler sayın OSMANLI [emoji4] Sizi görmek insana her zaman güven veriyor. Hepimize bol kazançlı günler inşallah [emoji4][emoji4]