8-9 kademede 11 mlyn tl işlem.ben bu hareketleri daha önce başka hisselerde de gördüm. Ne demek istediğini az çok tahmin edebiliyorum .seni yaramaz spek senii
Printable View
8-9 kademede 11 mlyn tl işlem.ben bu hareketleri daha önce başka hisselerde de gördüm. Ne demek istediğini az çok tahmin edebiliyorum .seni yaramaz spek senii
Anlaşılan garanti pazarlığı malihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0c630ceb55.jpg
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pisikolojimi buzdu nalet kağıt
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Artık gitmemesi i için sebeb Yok acaba diyorum kardeşi halka arz edilecek ondan rol mu kapmak istemiyorum
yok yok deyip bir haber. üzüldüğün şeye bak.... dizelerin güzelliği bizim hisseyi anlatıyor. ama ben şubat başı bir (içgüdüsel) haber bekliyorum. ytd
Bedelsiz açıklandığı gün hareket eder onun dışında hareket etmez.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın arkadaşlar.DENİZBANK 'la ilgili piyasaya düşen habere benzer bir haber gelmedikçe bu rezil kağıt ve şirketinden bir hayır gelmez. KÜÇÜK YATIRIMCI DÜŞMANI NE YAPTIKLARINI BİLMEYEN VEDE BİLMEDİĞİMİZ BİR KURULUŞ OLDU ÇIKTI AFYON ÇİMENTO.Çimentolarınıda kağıtlarınıda alsınlar en güzel yerlerde(!) kullansınlar.Sizler sağlıkla kalın.
bist düşer afyon düşer. alıcı gelmiyorki. pakalım düzeltme için ne bahane edilecek. ytd
arkadaşlar ben geldim kemerleri takın uzaya gidiyoz yazın bir kenara
Bizim kemerler uzun zamandır takılı ceza yemiyelim diye hiç çıkarmıyoruz. Siz bence biraz gevşek bağlayın kemerinizi ytd[emoji1]
Sıkı bağladım 1 ay gevşemez
arsa satışi bilançoya kar yazacaktılar üretim 2ye 3 e katlayacaklardı ve yeni arsa satış heberi her an düşebilir bu ara al sat yapmak macera işi ben aldım bugün 13.500 lotu koydum kenara 1 ay sonra bakarız artık herkeze iyi kazançlar
..............
Arkadaşlar hissemizin beyin ölümü gerçekleşmiştir allah rahmet eylemesin ailesinede baş saglıgı dilemiyorum geride kalanlarınada fabrikanın borusu girsin
yok yok nabız var. çıkmadık canda ümit var ama bazen korktuyor. ytd
karsan 8 bin kusur luk işlem hacmiyle tavana vurmuş , milyonlotluk işlem hacimli günlerde bu hissede bi cacık yok bu tahtanın başında ki fiyat ayarı yapan zevat herşey ayen beyan ortada iyi niyetli degilsin sen kötü adamsın
abdest aldımda geldim ama sizi bende kurtaramayacam galiba
[emoji106]
Bence o bizim beynimizi uyuttu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bugün alan yok satanı satan yok alanı diyo iyice sıkıştı bakalıp nasıl kapatacak
topladığın mal yetehadi patlat şu arsa işini
ne 1-2 kademe indir kaldır ayıp be bu kadarmı düştün spek 10-20 indir kaldırda heyecan gelsin
mesele o karsan degil bu karsan şu hisse bu hisse degil yani düşük işlemlerle bile hisse yürüye biliyormuş bizim bu afyonda çok düşük ilemlerde yürüyor ama yokuş aşagı düşüşe yürüyor , sen müsrerih ol
istediğin kadar indir şubat ayının hissesi olacak AFYON
10 liraya kadar gideri var
Ama ben 12 liraya satacam bunu istersen 5 liraya düşürebilirsin cavbella
arada bir (O 2) veriyorlar
sevgili GÖÇBEYi. sayfaya umut getirdiniz.her rezil kağıda yeni giren arkadaşların yaptığı gibi biz fakirlerin gününe renk kattıniz. sağolun
Bu allahın b..sı kağıt millete para kazandırmayacak. kazandırsa da gözü içinde olur hayretmez.
bu arada hastane ve enerjinin talep toplamasını ak yapıyor. 1 ve 2 şubat arası. ondan sonra bizimkine de el atarlar inşaallah. ytd
Ya bi halftıme bari yapsada 9.50 ye gelip biz çıksakta bırazda başkaları beklese tekkeyi
Ek 14377........