Sayın Atatürkçü terbiyeyi senden alacak değiliz,gün sonunda sonuç ortada.Naçizane kendi tecrübemi paylaşmak istedim ama bu cevap matematikci arkadaşın sorusuna 15:54 civarı verdiğim cevaptı.Şİmdi sen para kazan ama ben haklı olmayayım oldu mu!
Printable View
Arkadaşlar o kadar düşecekse bugün alım yapan neden yaptı ? Ayrıca bu hissenin bölünmesi bitmedi mi ?
Burada yorum yapan arkadaşlar bilginiz varsa hisse bölünmesi sonrası fiyatı 2.10 mudur ve %104 bedellide nominal tutar mı ödendi yani 1 lota 1 lirayı yatırıldı...kısıtlı borsa bilgimle doğruysa bu 2.10+1.00=3.10 gibi maliyet yapar bölünmeye girene...birde forumda teknik bilgisi olanlar yazabilir mi hissenin destek ve dirençlerini...teşekkürler...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar metronun elğnde hisse kaldı mı kalmadı mı ?
geriye dönük arkadaşın pastasında metro 2.milyon ekside açıga satmış
Galip işi bitirdi şu an 5,09 şuan 3,16 yüzde 40 eder pazartesi taşlar yerini oturur
Özsermaye Hallerine İlişkin Borsa Duyurusu A+ A-
Özet Bilgi
Geçici Kaydi Payların Kaydi Paylara Dönüşümü
İlgili Şirketler
[ICBCT]
İlgili Fonlar
[]
Özsermaye Hallerine İlişkin Borsa Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
ICBC Turkey Bank'ın ödenmiş sermayesinin 440.000.000 TL bedelli artırılarak 420.000.000 TL'den 860.000.000 TL'ye yükseltilmesinde rüçhan haklarının kullanımı karşılığında verilen geçici kaydi payların 03.07.2017 tarihinden itibaren kaydi paya dönüşeceği KAP'ta yayınlandığından, 03.07.2017 tarihinden itibaren BIST Pay Endekslerinin hesaplanmasında şirketin fiili dolaşımdaki pay oranı % 5 olarak dikkate alınacaktır.
yanılmıyorsam dolaşımdaki pay 6.idi 5.olarak dikkate alınacak diyor Geçici Kaydi Payların Kaydi Paylara Dönüşümü bu ne lahana bu ne turşu gelde işin içinde çık 3.7.2017 ne alınacak ne satılacak bu panik sadece galibin satış paniği mi
Yazma gereği duydum..sermaye arttirim bitti..makbuzlar pztsi bloke çözülüyor..elinde bin adet mali olanin 1040 lot yeni mali pztsi satilabilir adedte dönüşecek...sacma sapan yorumlar yapmayin
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede zannedersem sağlıklı donanıma sahip kişi sayısı çok az.Arkadaşlar hissenin akıbeti hakkında öngörü nedir.Neden bu kadar satış oldu.Kurumların maliyeti nedir ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...db9200540e.jpg
Yatırım tavsiyesi değildir..!
21/1/2014 tarihli ve 28889 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği (VI-104.1)’nin 6 ncı maddesinin birinci ve ikinci fıkrası kapsamında değildir.
biz işin içinde çıkamadık. bazı arkadaşlarda sallamayın sacma sapan yazmayın diye yorum yazıyor bu hisseler nasıl satılacak dolaşımdaki hisse 5 çekileçek diyor türkce yazıyor arabca degil
ICBC fiili dolaşımdaki pay oranı 3/07/2017 tarihi itibariyle yüzde 5'e düşecek
Borsa İstanbul, ICBC Turkey Bank'ın ödenmiş sermayesinin 440.000.000 TL bedelli artırılarak 420.000.000 TL'den 860.000.000 TL'ye yükseltilmesinde verilen geçici kaydi payların 03.07.2017 tarihinden itibaren kaydi paya dönüşeceğini bildirdi.Böylece şuan yüzde 6 olan fiili dolaşımdaki pay oranı 03.07.2017 tarihinden itibaren yüzde 5'e gerilemiş olacak.
Ortalamalar çok mu yüksek arkadaşlar , ben bugün girdim , girmemle tepetaklak olmam bir oldu , 3,62 alışım
Maliyetleri yüksek olduğundan satımlardaki açığa satışları görebilirsin.
Yatırım tavsiyesi değildir..!
21/1/2014 tarihli ve 28889 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği (VI-104.1)’nin 6 ncı maddesinin birinci ve ikinci fıkrası kapsamında değildir.
http://imageturko.com/?di=XR8M
ben böyle görüyorum..
ama yorum yapmayacağım.
Bolunmeden sonra adamin elinde 1 lot degil 2 lot oluyor yani bolunmeden onceki fiyat 3 civari diye hatirliyorum. Bedelliye katilan kisilerin maliyeti (3+1)/2=2 TL civari. 5 e cikmasi Galipin operasyonuydu,adam rahatca operasyon yapti cunku piyasada hisse azdi. Bedelliden gelecek hisseler ile de pazartesinden itibaren islem yapilabilecegi icin piyasadaki lot sayisi artacak ve bedelliye katilan kisiler gelecek hisselerini karli bir sekilde satmak isteyecek. Yani arz-talep dengesi degisecek.
Dususun temel nedeni budur. Tavsiyem arastirmayi hisse almadan once yapmaniz, daha sonra yapmaya kalkinca maalesef cok gec oluyor.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O halde pazartesi devam mı edecek , Galip artık olmayacak anlamına mı geliyor ?
pazartesi durulur
Kazara aldım bu gevur banka hissesini % 19 zarardayım ,battık yine
Kağıt 3.18 lira civarından bölündü anası 2.08 yavrusu 1.10 dan Mayıs ortalarından açıldı bedelliye katılanlar ellerindeki anaların 1.04 katı kadar para ödeyip o kadar yavru aldılar katılmak istemeyenlere satmaları için tarih verildi benim 2350 lot ana hisseye 2400 TL civarında para yatırdım ve 2400 lot hisse aldım küsüratlı oldugu için düzleyerek yazıyorum
Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında kagıt toplu banka ve halk yatırım ve iş yatırımdakiler bana göre paket ve amaç borsa kotesinden kağıdı çıkarmak
Aslında bu son 5 tl lik hareketi şu an beklemiyordum 2018 yılı içerisinde yapıp diğer kurumlardaki özellikle yatırım ortaklıklarındaki malları aldıktan sonra çıkış için çağrı yapacaklarını düşünüyordum
İşin özeti şudur ky telef olmuştur 1 haftada 5,09 dan 3,08 görüldü yanı %40 son iki gün %27 eksi
Galip burdan gitmez o yıllardır tekstilbank zamanından beri burda 2 milyon makbuz satmıştır yani 1 liradan aldığını 3,47 den sattı bazı ky lerde 5 ten sonra sattı yani pazartesi de aşağı yapması muhtemel sonrası durulur gibi bu kağıtta bedelli çoktan bitti makbuzlar hisseye dönüşünce daha net olacak aşağı yukarı olabilir benim tahminim iş bitti satılmasına izin verilen rakam buydu
Sonuç ky telefiiiiiiii
Sonuç olarak ben kağıdın bilanço ve kottan çıkış beklentileriyle orta ve uzun vadede 2 veya 2.5 katına çıkabileceğini düşünüy
http://www.hisse.net/topluluk/showth...371#post589371
hissenet haftalık hisse yarışmamıza tahminlerinizi alalım.
Bence belki anlık - 10 yapabilir oda makbuzları hisseye dönüşen yatırımcıların satışlarıyla ve esas yatırımcılarda buna çanak tutarlar
Çok fazla aşağıya gelmesi banka içinde iyi olmaz çünkü mallarını aldıkları kişileri tekrar bu fiyatlardan mallandırmak istemezler diye şahsi görüşlerimdir
Büyük fon çıkmadı metro makbuz sattı zaten tacirler satmış onun dışında satış tahtayı çok bilmiyorum Siz olsanız malı 5 tl den mi alırsınız 3 tenmi yani bölünme fiyatına geldi 3,10 kuruş yavrularla sonuçta banka ve itibarı olan bir Çin bankası bundan sonrası 1 hafta daha sıkıntı olur sonrası ii olur
Ben hala bu hareketin boşaltma degil fonların mallarını almaya yönelik oldugunu düşünüyorum metro burada tahta yapıcı rolünü üstlendi gibi
galıp bedelı zamanında yoktu yavruları satıgını nerden bılıyosunz bu adamın su an elınde 10 mılyon lot gozukuyor370 ortalmayla yanlıs varsa ıspatla duzeltın lutfen bu tahtayı cozecek olan galıp
Ek 5179 lutfen bu pastaya gore yanlsıım varsa duzeltın bu mallı galıp dırek tahtatdan topladı ozaman bedeelıye gırmedıde METRO SATMAZAA ONUN CEVABINI BULANDA PARAYI BIR GUNDE KALDIRIRI