Acaba diyorum bilanço kötü mü gelecek?
Printable View
Acaba diyorum bilanço kötü mü gelecek?
Endeks kendini biraz toplasada ittfh yerinden kipirdayamadi.
Al satçı yaptın beni İttifak ne diyim sana.
En kıytırık kağıtlar %100
Yaptı bu moloz yığını hala aşağıya yuvarlanır
Çok ağır yükselen ancak çarçabuk düşen hisseler yatırımcı dostu değildir. Bu kağıtta kazanan olmaz, hep kendileri kazanmak istiyorlar.
benimde kağıtla ilgili duygularım körelmeye başladı borsa % -1 ittifak %-3.5 çok tepkili düşümlerde oyun büyük
bilanço ne zaman?
......kunu çıkardılar ,Allah belalarını versin.
Eski adı kombassan olan BERA holding 1,48 tlden baslayan yolculugunu 2,90 a ulasarak devam ettiriyor.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bende elimdeki Bera ları satıp dün ve bu gün hissede pozisyon aldım hissenin bu gün endesten daha fazla düşmesinin sebebi dün 1000 puan borsada yüzde 1.5 primli olması idi son 3 günde hisse 400 bin lot civarı artıda bu gün piyasa böyle olmasa sabah çok güçlü başlan hisse 2.30 daki önemli noktayı geçip Bera gibi kopacakta ancak piyasa geri çekilince daha iyi fiyattan mal almak için geri çektiler.Bera yı da yapan esas adam Finans yatırım dı burdada hisseye çok hakim istedikleri zaman satışla boğuyorlar istediklerinde alış manyak oluyor bence çok ucuz ve bilançosunu iyi beklediğim bir hisse bence gelecek hafta ortalık durulursa çok keyifli bir şekilde hissenin yukarı gidişini izleriz diye düşünüyorum.saygılar
98 yılından beri borsadayım. Bu pasta çok sineklendi, sinekler kovalanmadan bu rada ne teknik çalışır ne de destek direnç. O direnç gördüğünüz yerler profesyonellerin maliyet düşürmek için kullandıkları göstergelerdir. Tüm mesele sinekler.
Milyarlık projeler yapan(zermeram 800 milyon-3.istanbul 1.2 milyar)ıstirakleri olan (seha yapı) 350 milyon özkaynağı olan bir holding nasıl 130 milyon lira piyasa degerli oluyor aklım almiyor.pd/dd 0,37 den islem goruyor bu resmen imkansız gibi ama gercek.
ben de hep aynı şeyi söylüyorum. şahsımı hisse pazarlayan olarak suçlayacak da çıkan olabilir. hisse eli mahkum gidecek arkadaş. bak bera holding. piyasa değeri, bizim öküzün 4 katı. halbuki çok benzer yapıda ve benzer büyüklükte şirketler. kağıt üzerinde baskı uygulayanlara da buradan mesajım; bendeki lotları yerine nah bunu alırsınız. haaaaa kağıt gitse de gitmese de vermeyeceğim demiştim zaten daha önce. evladiyelik bendekiler. şimdi; bilancoyu bi görelim bakalım ne anlatacak. kaldı on gün.
http://fs5.directupload.net/images/170812/a6bq66ni.jpg
dünya borsaları kapanışları.
http://fs5.directupload.net/images/170812/cnlrxras.jpg
ağustos ayı düşenler çıkanlar.
sayın survivor çok ucuz olduğu konusunda mutabıkız ona sözüm yok berada da kağıdı çok baskıladılar millete kan kusturdular taki bi gurup çıktı ayak bağlarını söküp attı da kağıt baskıdan kurtuldu ıttıfakta ise kağıdın yapısı çok dağınık ayak bağlarından kurtulması çok zor ağası çok hele baş ağası kahpelikte önde giden birisi imtiyazlı hısseler olduğu için kimse yanaşmıyor cesaret edemiyor berada ise imtiyazlı hısse yok elinde en çok hissesi olan yönetimi ele geçirebilir bir yapıya sahip
birde ittifakla berayı kıyaslamışsın çok saçma iso 1000 de beranın 5 tane şirketi var ittıfak ın ise 1 tane oda 993 cü sırada ytd.
bakıyorumda berada mallarını kaptıranlar buraya gelmişler :)
Baldayi hoşgeldin hangi rüzgar attı seni buralara
Valla ustad en son 2.80 lere kadar verdim daha fazlasında gözüm yok allah bereket versin riski daha düşük tuttup Bera gibi ucuz bir hisse olan Ittfk da pozisyon aldım bundan fazlası Bera da beni aşar ama gevşerse yanındayım tekrar umarım çok kazanırısınız aynı hareketi İttfk dan da bekliyorum biraz uğraşalım bakalım neler çıkacak.saygılar
Ben ilk 2.20 den almıştım 2. 50 den çıkıp 2.43 den tekrar girdim enson 2, 71 den tekrar çıktım yüzde 25 iyi kâr. Kâr cebe yakışır açıkçası bı düzeltme bekliyordum ama yukarı attı bilançosu fiyatliyor şuan Bera. İttifakta neler yapacaklar bakalım...
Sanıyorum hala hedefledikleri miktarda hisseye ulaşamadıklarından bezdirici sert hareketler yapmaya devam ediyorlar.ama el insaf 10 sene oldu
Kağıt Ağustos ayında yükselecek gibi görüntü sergiledi ancak ne olduysa vaz geçti, artık 2018'e kısmet.
üç beş gündür metro ve a1 kapital adese ve ittifakta baskı kuruyor sanki galip öztürk bunlara zemin hazırlıyor gibi.
belkide metrodan işlem yapan başkasıdır bilinmez.
Vampirler son damlayı emene kadar bu böyle devam edecek gibi
Yatırımcılar böyle kağıdın varlığından haberi yok sanırım en bedava kağıt batan geminin malları bunlar yatırım tavsiyesi değildir ha bilesiniz
Arkadaşlar 100000 Lot kozaa taşıyordum her gün A1 açığa mal verir aşağıdan yerine koyar insanları bıktırdı lar en sonunda Lanet olsun diyip 2 liradan malı verdim bugün 6 78 fark 478 000 tl demek istediğim bu yıldırma politikası her tahtada var
Eskiden adeseye uyardı onuda bıraktı p....... k
Vergi dairesine sunulan kar 13,8 milyon tl
Kapta bildirim var 13.800 ml kar
Konsolide degil, vergi dairesine sunulan 13.8 milyon
Mkk ya kayıt varmış bugun
Ya bıraz o belgeyı inceledim. 13 milyon değilde 13 bin gibi algıladım. Arkadaslar bir bakın 13 bin mi. 13 milyon mu. Ben 13 bin gibi anlıyorum. 13 bin lira kar
Su 13 milyonu nasıl okuyorsunuz. 13 bin yazıyor oraya.
Şu geçici beyannameyi bir türlü çözemedim gitti bilançoyla alakası yok. Ama ieyhoda öğrendiğim kadarıyla beyanname ne kadar iyi gelirse gelsin bilanco hep kötü geliyordu. Buda 13 bin kar göstermiş inşallah 3 aylikta ki kârdan sonra 6 aylikta zarar yazmaz yoksa mictik işte o zaman
Birden aklıma Dürüstlük pahalı bir mülktür ucuz insanlarda bulunmaz lafı geldi . Sayın doagn1 Tartısmayı sonlandırdığınız için teşekkürler.