bence tekrar 1,15 1,50 ler hayal..operasyon ise eger 3 e gider 2 ye gelir bekler
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Printable View
bence tekrar 1,15 1,50 ler hayal..operasyon ise eger 3 e gider 2 ye gelir bekler
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Aydın Doğan'ın hissesine ohalin olduğu bir dönemde bir gurubun gelip kaldırma ihtimali bence çok düşük bence arazinin gerçek değerini bilen birileri imarın çıkma ihtimalinin yaklaşmış olmasının kokusunu aldı
Bu arazi işi nekadardır gündemde bu iş kervanın ısine benzemesin bi spk kervana 3 yıldır çağrı yaptıramadı adamlar 3 mahkeme mahkeme gezdi sonunda çağrıdan yırttilar hani burda uzun bekleyen olabilir diye söylüyorum sonu hüsran bitmesinde 3 yıl bizde bekledik şirketi baktık olmadı sattık çikdık olan zamanima bide bağladığim paraya oldu gerçi zarar etmedim ama zaman kaybettim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabi bu çikışın iki nedeni var ya arsa ya mal pazarlama hangisi olduğunu anlamak için fili dolaşim sabit kalırsa sorun yok ama dolaşım artarsa mal çıkıyor dur şuana kadar bi çıkış yok sanırım geriye arsa kalıyor ununda haberi düsebilir
Fili dolaşim cuma gün yüzde 34 şimdi yüzde 13 adam piyasayi süpürmüş yanilmıyorsam
Ortaklık Yapısı
SermayePay(%)
Doğan Holding153,868,461 TL86.27
Borsa İstanbul’da işlem gören kısım ve Diğer24,486,491 TL13.73
Nasıl tüzelden böyle olur cuma yüzde 34 dü şimdi düşük forexde işlem yapıyorum daha önceki payla bu aynı değil peki bu hisse 60 kuruslarda fili dolaşim kactı
Hocam sizin verdiğiniz rakamlar zaten sermaye yapısını gösteriyor. Fiili dolaşımda halka açıklık oranını gösteren bir tanımdır. 153KTRY Doğan'ın payını 24KTRY halka açık olan kısmını gösteriyor. Bu da zaten uzun zamandır böyle. Eğer yanlış anlamıyorsam size......
Piyasada fazla hisse yok oza man olanda kendi yadaşların dadır eğerki arsa işi gerçekse ky olan lot 6 milyonu bulmaz tahminim ba ya diplerde sürün müş tabi amaç ları hisse itele mek değilse sizce hangisi
Vallahi amaçları nedir bilemem yani tahmin edemiyorum. KY'ye itelemek zaten hemen hemen her kağıdın olmazsa olmazı. Tek bildiğim birşey var 2 milyon m2 arazi. Bunun yanında da yaklaşan seçimler, hızla devam eden Kuzey Marmara Otoyolu, Doğan ile iktidarın 15 Temmuz'dan sonra ki siyasi yakınlaşması. Bunların hepsinin Mipaz'ın lehine olduğunu düşünüyorum. E birde beklenti var. İmar beklentisi. Ben Mipaz'da uzuncuyum. İstanbul'dan para ile satın alamayacağım araziye Mipaz sayesinde ortak oldum. Hayırılısı.....
Bu arazi mipazın mı bek bu konuda hakim değilim o yüzden geçmişini bilmiyorum bi mahkeme süreci mi var bi aydınlatır san iyi olur hocam
Nekadar oldu bu dava sürecine 1 2 3 yıl nekadar genelde baya sürer o yüzden sordum
http://fs5.directupload.net/images/170812/a6bq66ni.jpg
dünya borsaları kapanışları.
http://fs5.directupload.net/images/170812/cnlrxras.jpg
ağustos ayı düşenler çıkanlar.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e224516241.png
Zurnanın zırt dediği yerdeyiz !
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Merhaba Cebibur
Daha önce 2011 ve 2014 yıllarında 2 ve 2.11 seviyelerini geçmeyi denemiş fakat geçemeyip geri dönmüş
Kuvvetli bir direnç noktası
bu sefer daha hacimli geliyor fakat daha yukarıları gidebilmesi için bir düzeltme olabilme ihtimali yüksek
Bence geçiyor gibi yapıp geri çekilecektir
1.70 civarlarına doğru
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Grafiğe büyük pencereden bakmak lazım daha önce 5 üzerine çıkışındaki grafiğide koyarsanız ve yorumlarsanız sevinirim. Orada 2.11 mermi gibi yırtıp geçtiği görülecektir. Bu grafikte küçük çanak görünüyor. Yazdıklarım asla tavsiye tasimaz. Bilsem zengin olurdum. :)
LG-D690 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ceberrutlar cikmis, milleteti terse yatirmak icin. ne olacagini kimse bilmez . akil varsa arsanin kac para edecegini hesap eder bu saatten sonra. grafigide anlatmak ornekle olur. mipazin 5 bin oldugu donemde gofret satanmakinada 50 kurus gecerliydi , acik gozun biride 50 kuruslari toplamis gofret almak isteyene 50 kurusu 1 liraya degistirihordu. gofret alip yemek isteyen 50 kurusluk gofreti 1 liraya yiyordu.. tabi aradan cok seneler gecti simdi gofret o makinada fiyat olarak 5 e katlamistir. mipazin arsasida herhalde az degerlenmistir. en azindan yollar yapilmis kopruler metrolar yapiliyor..kagit o dinemde 5binmis. simdi adam geleni gideni aliyor verse ne kadar verecek yerine ne kadarini koyacak...surda degerlemeye 4 ay kalmis ve en onemlisi secimler yaklasmis..10 bin mipaza kacmetre arsa duserhesap edip beklemek biraz daha uygun ihtimalli..
hisse fiyati ile gofret fiyati karsilastirmak yanlis olur..mipaz o donem 5 tl olup belki piyasa degeri 50 milyon tl idi simdi iss 376 milyon tl..bunu anlamak icin hisse bolunmus mu bakmak lazim..
orda mesele gofret değil. mesele mecazi anlamda benzetmede olsa nefse hakim olma diyelim. ben 50 kuruşluk malı gider dışarda alırdım. burdada insanlar kendi hür iradesine göre hareket etmek gerekir..bu işin birde dolar bazı var. ilk direnç 960 dolar ve diğeri 1.360 dolardır..çünkü bu arazi arsa işdir mukayese eğer değişiklik beklentisi varsa en azından dolar baz alınır ki nitekim burda beklenti daha farklı sanki..yani dirençler sırasıyla 3.400 ve 4.900 tl dir.. ve bu rakamlar kesin değildir ve kesinlikle yatırım tavsiyeside değildir. kimse burdaki yazılanları baz almasın zarada etme ihtimallidir...
https://i.hizliresim.com/RPlOv6.png
Bölünmeler yapıldıktan sonra en son hali,,,,en yüksek 5.30 u ,2006 yılında görmüş,,,,imarın çıktığı,,projenin yapıldığı yıllar.
O yıl en düşük 1.95 miş,,,bir başlamış yükselişe en yüksek 5.30 olmuş.
Tabii aradan 11 yıl gibi bir zaman geçmiş.
Bu sene mipaz (2016 yılı bilançosu,105 tl den,,geçen yıl 2015 yılı bilançosu 65 tl den m2 imarsız olarak değerleme yapıldı,,,12 yıl önce kimbilir kaç tl den değerleme yapıldı,,,5 tl mi idi 10 tl mi bilmiyorum.(imarsız olarak) daha sonra imar çıktığında kaç tl idi,,,,İmarlı ile imarsız arasında dağlar kadar fark olabiliyor.
dolar zirveleri..2013 =3400 tl. 2011=4800tl. 2007=9600 tl. 2006=14000 tl. 2000=20200 tl. arsa değeri tarla olarak bile hesaplansa burdaki birçok direnç geçilebilir..amma belediye imar geçirirse, işte o zaman en büyük direnç bile dayanması güç...
Bol kazançlar..Hayırlı haftalar
Ve devre kesici gene devreye girer...
Allah her gün devre kesici görmeyi nasip etsin inşallah
kestirmesinler devreyi söyletmesinler kötüyü :) 3 kuruş kazanacağız engel oluyorlar :)
2.37,,,,iş ciddiye benziyor.
Grubun diğer hisselerini neden etkilemiyor hareket?Hurgz mesela neden 1 i aşmadı:)
Beyler kafanızı kaldırmayın tavan geliyo değmesin
Daha ilk saat kar satışına mı geçildi ne oldu? :)
ilk 1 saatte hacim 5.7 milyon lot,,çok iyi.