Gercekten samimi iseler tl deki stopaj düşünsünler. Tl de%10 dövizde%20 mesela bos konusmayla dolar euro daha gider.
Printable View
Gercekten samimi iseler tl deki stopaj düşünsünler. Tl de%10 dövizde%20 mesela bos konusmayla dolar euro daha gider.
Benzine zam haberinin eli kulağındadır
vay arkadaş şu hale bak.böyle ekonimeye böyle yükseliş.aslında daha güzel bir söz varda söylrnmez
Dolar getirisini de biraz yanlış değerlendiriliyor sanki panikte. Euro deseniz belki de ;Usd pariteden %15 e yakın kaybetti.
2017 Nisan da yanlış değerlendirip referandumdan önce dolar alan biri (mesela ben) 3,70 den aldığımız dolarları mevduat faizinde bıraksa idik zaten 4,16 rakamına varacaktık.Şu an kaç 4,07 .
Usd yi 3,40-3,50 aralığından almadıysan zaten zarardasın,yani Tl de kalanın öldüğü bittiği yok aslında. Dalgaları doğru tutturursan iyi getiri var ama alıp üstünde bekleyen biraz olsun hatalı yerden aldıysa getiri sağlayamıyor
Trump başkan seçilmeden önce hilarynin kaybedeceğini öngörüp dolara geçip sabreden sağlam kazandı mevduatı iyi tokatladı ama bunu yapabilecek aslan yüreği yemiş kişi sayısı çok azdır powerpc bile bunu yapamadı
fed tahvil alımını 15er 15er azaltmaya başladığı zamanlarda geçilecekti dolara.. 2013 olması lazım..1.90 civarlarındaydı..
aralarda gene çok güzel alsat fırsatları da verdi.. euro zaten fena gitti.. baktıkça moralim bozuluyor..
neyse takmayın kafaya sağlık yerinde olsun..
2013 ü zaten hiç sorma bence :) rxpu üstad burada defalarca 2013 te dolara geçmeyenin zararını mükemmel şekilde bize gösterdi !! güzel bir ev parası kaybettik tl ci olarak 2013 baz alınırsa :) umarım 5 sene sonra yine bu başlıkta 2018 de dolara geçmeyenin zararı diye bir konu dönmez :)
ıcbc hoşgeldini 0.10 düşürmüş 14.80 yapmış komik gerçekten.
her konuda kavga var boşverin iki günlük dünya.
Amac tl yi korumak ama yapamazlar bunlarin alayi dovizcidir kurumsal olarak tl hesaplari vardir sadece. kisisel hesapları gbp chf euro usd dir kim bakar tlye gorunurde hepsi milli dir yersen.
(Coklu alinti yapamadim nedense)
Bu dolar kuruna guneysu mu mudahale ediyordu.unuttu herhalde.bi arasaniz ulasilmiyor
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüyamda gördüğüm Dolar kuru ya bu gece yada sabaha realize olur diye bekliyorum.
4.11 i de gördük tl faizi yerin dibine girdi
Akbank 14 - 32 gün
2008 teğet geçmişti lakin bu sefer 12 den delip geçiyor. Kendilerini dev aynasında görüp bir şey başardığını sananlar hadin bakalım hodri meydan ,görelim sizi gerçek er meydanında.
Rüyamda ki kura az bir şey kaldı deh oğlum kopta gel ....
Tl faizi ayvayı yemiştir burgan bile 15 vermedi.
Burgan 250,000 %14.80
devlet 500 milyar tl nin üstünde para bastı. yani 125 milyar dolar.. ama yine de benim fikrim " enflasyonun sebebi faizdir :D " faiz düşse istersek 5 milyon tl basalım enflasyon düşer :D..
işin şakası bir yana acele edip dolarlarını satan arkadaşların hissiyatı nedir? hala dolar da duran (benim gibi) arkadaşlar neler hissediyorlar..
BU ÜLKE DEKİ DEVLET AKLINA ASLA GÜVENMEDİM VE GÜVENMEYECEĞİM. EN BÜYÜK DESTEKÇİM DEVLETLE KARŞI KARŞIYA KALDIĞIM BİR TECRÜBE YAŞAMAM..
syg,
Finansbank 250,000 %14.50
150k için bi baktım sabah 1 yıldır kullandığım ing turuncu %12 ye düşmüş. Hemen garantiyi aradım getirsem oran ne diye. 13.85 diyor. Şaka gibi. Dolar olmuş 4.10 faizler düşüyor nerdeyse.
Telefonu kapatırkende ne olur getirin çok ihtiyaç var başka bankaya götürürseniz darılırım diyor ciddi ciddi. 20 yıldır aynı şube ile çalışıyorum. Bu kadar paraya ihtiyaçları var ama oran 13.85
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4.1327 vay babo vay
umut abi sen zaten iyi bilirsin.. bugüne kadar basılan paralar, çalınan paralar hep siyasilerin yalakalarının /yandaşlarının cebine girmiştir. yada siyasi,büroktart.teknokrat vs.
sıradan insanlar bu soygundan zarar gören tek kesimdir.. ve herzaman da öyle olacaktır.
meşru hırsızlığa birşey demiyorum .. bu nedir; konut rantı, borsa, döviz vs.. fakat banka kapatıp insanların haklarının gasp edilmesine karşıyım .. ekonomik kriz ve benzeri şeyler olsa bile.. devlet yöneticileri böyle birşey yaptılarsa fatura tüm halka kesilir.. bankadaki tasarruf sahibine değil.. işin doğrusu budur.
ve ilk seçimde insanlar yöneticileri kapı dışarı eder.. tasarruf sahibine fatura kesilirse akıl almaz maddi ve manevi zararlar doğar.
Arkadaşlar ACİL bir bilgi aldım.
4 gün önce vakıfbank 500,000 tl mevduat yaptım bozup dolar alma imkanım var mı şubeye gitmeden?
Arkadaşlar ACİL bir bilgi aldım.