Bu tüm gün zaten. Karanlık oda noksan. Dışardayım, bakarım.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu tüm gün zaten. Karanlık oda noksan. Dışardayım, bakarım.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elbet sıra buna gelecek..
ne kastın be altı üstü biraz gideceksin ..
buynu bükük 2,0xxx lara doru yol almaya başladı aşağı doğru
Tellallar gelmiş zaten açık yapan koşarak buraya geliyor umarım güzel bir osmanlı tokatı yer fukara sümüğü gibi yapışırlar yere!!!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim mi kafam çalışmıyor yoksa bu speğin mi kafası çalışmıyor anlayamadım açıkcası.Bu hisse borsa yükselişine tepki vermedi şimdi borsa tepeden düzeltmeye girince adamlar oradan satıp tepki vermeyenlere girmeyecekler mi ...
" Sorma ustam durum leyla.... "
yahu arkadaşlar neden kızıyorsunuz , benim görüşüm bu ,,, aşağı yönlü daha yüksek ihtimal görüyorum ,,, sizde yukarı gider diyosunuz ,, respect you ,,, zaman gösterir zaten neler olacağını ,,, bu arada açıkçı falan deyilim :)) öle yazmış arkadaşlar :) aşağı gelirse alır maliyet düşürürüm o kadar
herkese bol kazançlar , ytd
her gün yeşil açar akşam üzeri kırmızıya dönerdi bugun acaba kızarıp sonra mı yeşilleşecek ama ne söylersek söyleyelim adam olmaz bizim spekden beceriksizlik hat safhada bundan dolayı adam olamadın gittin zevzek sarkısını speğimize hediye ediyorum :)
Mal da kaptırıyor mal spek..13'ten biraz daha aldım, illa gideceksin..
Tek sıkıntı zaten kısıtlı sermayeyi bağlamak..time is money..şu orgeye üzülmeyip de neye üzülelim, göz göre göre gitti..
Hayrirli cuma lar. Bilanco aciklaninca bi etki olur mu ki. Bi ara maktk yetkilileri aciklama yapmislardi. Arsa satisi yapıldı. Borclarimiz odendi vs vs. Durumlarinin iyiye gittigi konusunda.
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hacimle duvarı delecen spek az yavas:)
Bugunde goll degill allahin cezasi kagit
Ula Gözde bile 0/0 5 yapmış sen yat adi kağıt
Yatırım tavsiyesi değildir
17 VE 18 KADEMEDEsindeki LOTLARI SERBESTE KOYSALAR SOLUKSUZ DÜŞECEK ALTTA LOT YOK :D
Eger son dakkada 2.15 in uzerinde kapatirlarsa haftaya cikacak. Icimden oyle geliyo. En azindan umut ediyorum. Iyice bunalttı bu kagit.
Bilanço ne zaman gelecek bilgisi olan varmı
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bı pasta paylasabılırmısın sayın ıbıloglu
Bilanco yanilmiyorsam 10 mayis
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim
Bu arada bolingerde bir sıkışma görüyorum
Sizce makine takımı etkiler mi haber ?
MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkın, 9-12 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek 13. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF'17) için titiz bir çalışma yaptıklarını söyledi.
Fuarda, müşterileriyle ve teknolojik iş birliği yapmayı planladıkları firmalarla çeşitli görüşmeler gerçekleştireceklerini belirten Taşkın, geleneksel ürünlerinin yanı sıra yeni geliştirilen ve son dönemde kullanıma sunulan 4 ürünü IDEF'te sergileyeceklerini bildirdi.
Teknolojik iş birliği kelimesi dikkat çekici ama beklenti içine girmemek lazım 95 bin endekse 1 aydır kayıtsız kalan yorumsuz bi durumdayız teknikçiler çizmekten yoruldu hergün bi yerden çizgileri geçiriyolar ama bizim ki ısrarla bekliyo bakalım ne olucak ummadık bi anda belki bi nefeste alıp götürücek binmek isteyene 2.50 lerde vericek y.t.d
Sevgili arkadaşlar öncelikle mktkm ürünleri sadece delici makkap uçlarından ibaret değildir,mktkm büyük sanayi (savunma,otomativ,uçak,makina,beyaz eşya vs vs )konusunda üretim yada yansanayi yedek parça üretimi yapan tüm şirketlerin kullandığı kullanmak zorunda olduğu kesici delici sert metallere şekil verici çok kaliteli ürünler yapar,kısaca mktkm ın direk olmasada endirek olarak tüm teknolojik üretim ve gelişmelerde yerli bir üretici olarak payı yakın ilişkisi olacaktır,
Zaten sayın murat ülker bir röpörtajında"eğer yerli oto yerli uçak yapacaksak mktkm a ihtiyac var " diyerek bu duruma işaret etmiştir!
Yani siz bir uçak yada oto veya herhangi bir makina yapacaksanız elinizdeki devasa makinaya o sert metali işlemek ona istediğiniz şekli vermek onun çeşitli yerlerine vida veya somun delikleri açmak için mktkm ın ürettiği ürünleri takmak zorundasınız
Bu sektörde mktkm ın yerli olarak rakibi yok,rekabet ettiği markaların hepsi yabancı ve inanın kalite olarak hiçbirinden aşşağıda olmadığı gibi fiyat olarakda hepsinden daha makuldür,tüm bu gerçek bilgilerin ışığında mktkm ileride mutlaka hak ettiği yerlere gelecektir benim nacizane beklentim zaten gözde yatırımın da belirttiği gibi mktmı söktöründe daha da ileri taşıyacak ülkeye ve şirkete katma değer katacak sektörde öncü bir yabancı yada yerli ortaklık veya satış olma ihtimali olmasıdır
Bu yüzden şahsım adına günlük hareketlerle değil kap haberleriyle ilgileniyorum,benim için yıllardır süren mktkm aşkı ya hep ya hiçtir,tüm arkadaşlara kendi hedefleri doğrultusunda bol kazançlar dilerim..
Benim fikrimd gozde girisim bu defa digerlerinden farkli olarak bunu duze cikaralim sonra satalim demeyecek sanayilesmeyi gelistirecek savunma sanayii inailmaz gelisme gosterdigindn yeni ihalelere girilicek ve biskuvicilikten yawas yawas sanayicilige adim atilicak diye kendimce dusunuyorum
naptın şimdi bu spek denilen tahta yapıcı ??? 2,18??? gider gibi yapıp 2,14 an itibariyle ???? soo ? noldu bu durumda ? mal mı kaptı :) saçmalıyor iyice
ytd
Milleti bezdirip ellerinden almaya çalışıyolar. Muhakkakki bildikleri iyi bi haber var ki. Bu kadar baski yapiliyo