Belki de çıkış öncesi son bir silkelemedir. Pislik yapmasa olmayacak yani.
Printable View
Belki de çıkış öncesi son bir silkelemedir. Pislik yapmasa olmayacak yani.
Her kademenin bir üstüne bin bin yazdım ama 200 tane verdiler anca, vermeye niyetli değil
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://invst.ly/5rnal patlama öncesi bir taktik yaptı spek gayette güzel başardı... Flamayı oluşturdu, yarında 19,85 flamanın sapı...
Bugünkü hareket çok ilginç hocam. Grafiklerde destekliyor bu durumu. inşallah güzel haberlere gebe olur
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın cefri aldınız mı 17.xx li fiyatlardan? Bence vermezler vermediler de. Kademeler boş Yalandan gel git hareketi yaptı
Ben 18,60 dan aldım 50 kadar
Kemal osmanoğlu ve hfy adlı kullanıcılar Vardı bir ara. Kedi köpek gibi yediler birbirilerini . Şimdi ses seda yok. Saman alevi gibi parladilar sonduler. Zaten hiç gözüm tutmamıştı ikisini de 😅
Hocam flamanin sapı elimizde kalmasa bari [emoji23] [emoji42]
Neticemize yönelmesin de
"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"
Iyi geceler haci abi çok iyimsersin ama kagıdın sahıbı bıle yok suan bası bos yılkı atı gibi hisse mesela endex 90 bıne ınsın bu kagıt eskı sevıyesıne gelır 13.60 lara her yukarıya gıdış satıs fırsatı oluyor aklıbasında yatırımcılar ıcın kımse hıssenın tursusunu kurmayacak herkes para kazanmanın derdınde
kımısı az kımısıde doymak bılmez aç kalır sonunda beklemekten
2021 e kadar 30 lu rakamlari kesin göreceğiz
Sayın cefri endex 90 bine geldiğinde hangi kağıt dayanır bu düşüşe? MAALT da bundan nasibini alır. O seviyeleri gördüğü an bizim için yeniden alım fırsatı olur bizim için. Sayın cefri grafikler uçacak kaçacak diyor. Bizde beklemekteyiz. Gerisi ya nasip . Sizide aramızda tekrar görmek isteriz.
O kadar güzel pişirdiler ki kağıdı altını yakmadan suyunu kurutmadan yağını tuzunu abartmadan. Bide afiyetle yiyebilsek artık. 2021 ler çok abartı kim bekler kanser olur insan
yorumlar neye göre yapılıyor anlamıyorum, gören de çok süper bir şey zannedecek...
Gorebilene m_tech. Bilirkisi raporu olumlu gelir ise zaten sig kagit. Arkasindan aglayan cok olacak. Koc ailesi var icerisinde. Unutulmus ama degerli bir sirket bence. Ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi ruhsat çıkaramadılar gitti. Koskaca koç ailesi
slm aranıza gelmekten mutluluk duyacagım kesın cunku sahıbı benım kadar sevmedı belkıde maalt hıssesını ve ben bu sevgımı genel kurulda belırttım cok uzun sohbet etme olanagım oldu hatta orada yetkısız rumuzuyla yazan arkadas da ordaydı ben 15 e dusmeden alamam bırde sıkıntı suraada alacagım adet 30 bınlot olacak almak da zor satmakta kotu bır dusrumda kımı bulup kıme satacaksın aslında kagıdı terketme sebebım buydu yoksa hergun canlı alsısatıs kademelerını kagıt elımde varmıs gıbı ızlıyorum bende olmasa bıle gıtmesını sızden daha cok ısterım ben suan da nakıtteyım pıyasadan cok tedırgınız dolar 4 tl dayanmısken borsa 110 bın olurmu bırınden bırısı yalan bırı patlayacak sızce dolarmı borsamı patlar hangısı gercek saglıcakla kalın hepınıze saygılar
İnşaat izinleriyle ilgili ayrı ayrı başvuru yapılan 12 işlem birleştirilerek 5 işleme düşürülecek. Böylelikle vatandaşlarımızın yapacağı başvuru ve bürokratik işlem sayısı azaltılarak zaman ve kaynak tasarrufu sağlanacak. Belediyeler vatandaşlarımızın başvuruları ile yaptığı bazı işlemleri yazışmalar ve bilgi akışıyla kendileri gerçekleştirecek. Bizim inşaat belki hızlanır biraz
pazarlamacılar kaybolmuş...
Hocam kıdemli üyesiniz teknik grafik temel analiz gibi yardimlar bekkiyoruz sizden. Sizden pek yararlanamıyoruz
acemşah eğer bir hissede yazıyorsa o hisse güldürür adamı.test ettim.onayladım
Verdiler çoşkuyu
Anlaşılan yine al takke ver külah
Saman alevi gibi.. kimseye satmak icin dusunme firsati bile vermediler.. ne iş ya
Neredeyse eksi kapatacak
Eksi kapatirsa sasmamak lazm
Dalga geciyolar adeta.. boyle işin...
İnsanları böyle kızdırıp sattırmakmı istiyorlar acaba. Yoksa başı boş mu anlamadım.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maraş dondurmacısı gibi bu adamlar
Bunlar ahmet arif in dedigi gibi.
Bunlar dost yuzlu, dost gulucuklu..
Hain, suskun ,ciyansi..
Hep aynı hareketler. Asansör gibisin. Ky leri dökmeye çalışıyorlar. Bu fiyatlardan mal kaptırmayın. ilk hedefimiz 30.xx li fiyatlar Allahın izniyle. Gerisi vakit kaybı benim için.
Bileydim satardım fıtık etti beni. Hastane işim çıktı bakamadım birşeye...
Varlığınız yeter hocam [emoji23]
Arkadasin biri 3 lu rakamlardan yani en dusuk 100 yada 999 dan bahsediyodu.. cok komikti yavv.😀😀😀. daha 20 nin ustunde tutunamiyorz..
Bekleyemedi... halbuku cokta kalmamis 3 haneli rakamlara...yuzde 600 daha yukselirse olucak bu iş