baskı varsa almamızı istemiyorlar..
demek ki doğru yoldayız...
o zaman azar azar biriktirmeye devam...
brüt kar marjı migros'tan 1-2 puan düşük; faaliyet kar marjı migros' tan 1-2 puan iyi...
gelecekte ne olur bilemeyiz tabi ki...
ytd.
Saygılar
Printable View
Bekliyoruz....sonunda hak ettiği yere gelecek...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede son 3 aylık takas değişimini görebileceğimiz bir yer varmı?
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman hareket etme.
Hareket edeni kuytuda.......
Bunun olayı nedir, kaç aydır sıkıştı kaldı. Yeni bir bim olma yolunda gitmiyor mu, arkasında koskoca Ülker var. Neden bu kadar bekletiyor, çok mu ky var, anlamadım.
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco aciklama Tarihi 09.11.2020 olarak aciklams
Bugün ilk girişi yaptım 11,45 den, temettü hissesi dışındaki tek yatırımım bu hisseye oldu, borcunu azaltan sürekli yeni şube açan firmanın bu yatırımların karşılığını bulmaya başlayacağını düşünüyorum..
Hep zarar ettiği için hiç temettü dagitmamis, bedelli veya bedelsiz hisse de vermemiş durumda, kısa vadede bu çizgiyi değiştiremez ama uzun vadede güçlendiğini gördüğüm için ilk adimimi attım artık bilançodan bilançoya takip ederim durumunu son dönemde borcu iyi azaltmış çeyrekte kara geçmişti
Bilanço ortaklara hayırlı olsun, satışlar ve kârlılık artıyor,yasaklar kalkmasına rağmen yaz dönemi de güzel geçmiş bundan sonra bize düşen beklemek..
lanet olsun senin gibi hisseye
ŞOK Marketler 2020 Üçüncü Çeyrek Bilanço Analizini dikkatinize sunarım.
https://youtu.be/GwZi5lZOoi4
Aşı çıkınca herkes market alışverişi yerine popodan iki doz aşı olacakmış. Senin gibi hissenin AMK. Ama ziksen satmam o 16.00tl let buraya gelecek sonra bakacağım belki veririm belki vermem.
Bugün aynı sektörden bimas ve cuma günü migros bilançoları yayinlandi, ikisinden de aşağı kalır yanı yok şok market in, bimas in tabiri caizse falı fallanmis, migros da potansiyeli yüksek görünebilir ama bence en potansiyeli yüksek olan şok market, yükselişe zayıf düşüşe öncü tepkileri sinir bozucu olabilir ama bir yerde bu alışkanlığı devirecektir bilançoları bunun sinyalini veriyor, sabır mükâfatını verecek uzun vadede,ben inanıyorum herkese hayırlı işler olsun inşallah
Selam,bugünki düşüşün bir sebebi var mı?
Bana göre bıktırma operasyonlarına devam..kârsa kâr yazıyor corona vakaları artıyor marketler çalışıyor şoka basan basana anlamak akıl işi değil...
Yıgdık malı bakalım ne olacak
15.00 dan aşagı zırnık alamazsın spek kardeş
HSBC tahtanın içinden geçmiş bugün
yarın ya sağlık yada market diyorum bakalım ytd
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün halihazırdaki gruba ters bir şeyler olmuş olabilir yada yaban eller el attı bu şok işine [emoji846]
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güzel olmasa da gene de bir tepki verdiMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arkadaşım uzun süre önce almıştı ve halen taşıyor. Ona sordum böyle bir hareketlilik oluyormuydu diye.. genelde baskilandigini dedi.
Selamlarrrrr abilerrrr ortaklarrr 5 Aydır buradayım imanımızı gevrettiler ama herşey pek güzel olacağğğğğ
yabancı oranı yüksek olan hisseler baskılı örnek mpark örnek sokm ornek mavi ... bu üçünü alıp satarım genelde.. son haftada market favorim olan sokm cok ucuz kaldı ve 11.11 indiriminden yararlandım :) marketler bu hafta güzel olacağına eminim
Vallla harika yerden almışsınız ne diyelim n11 gibi 😊
Buradaki olay şu oldu babaların elindeki mal hala tomarla duruyor fakat burası likit olduğu için bir kısım mallarını birkaç saik yüzünden sattılar tl buldular başka taraflara kaçtılar misal aynı şey bankalarda da yaşanmıştı
Ve aynı zamanda kısıtlama konuşulmadığı için hiçbir harekete müsaade edilmedi ve her yükseliş likide olmak için onlara fırsat oldu peki ya şimdi durum ne ??? Artık işin rengi değişti önce aşı algısı ile pandomim bitmiş gibi yaratılan algı gerçeklerle bodoslama çarpıştı daha kıyım olmadı bile aşı olayının halihazıra gelmesi için çok büyük zamana ihtiyaç var daha hala peki ya bu sıra vatandaş ne olacak kıyma olacak maalesef peki ya o zaman ne lazım ülkelere acil kapanma ve tedbirleri aşırı sıkılaştırma eeee burada boşuna durmuyoruz 4 aydır biraz da bizim yüzümüz gülsün değil mi ????
arz olduğu zaman 2.50 dolar imis hedef suan 17 tl civarı ama oraya bu zamanda mı gelir
Halka arzda 2.5 dolarken kaç market ve ciro da sanal marketi varmış.Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sokm yani :) neden naz yapıyor peki yıllardır
Nedeni nedir bilmem,
Ama bazı hisseler 6 ila 8 yıl beklerse iyi gidiyor sonrasında..
Nedeni çok belli bariz yatırımlar son sürat devam etti şirket sürekli borç ve zarar yazdı fakat artık yatırımların sonuna yaklaşıldı ve yapılan yatırımlar ise meyvelerini vermeye başladı son iki bilanço da bunun en büyük örneği zaten şirketin en büyük ortakları Hollandalılar ile yabancı fonlar gözdenin dahi payı onlardan daha düşük yani sözün özü yeni bir bim olma yolunda hızla gidiyor şok market
Sabredebilirsem
Bu işin özü sabır
sabrın sonu? :)
viop u yorula yabilecek var mı?
bu gün ters bayrak yaptı üzdü ama nedense bu kağıtta biseyler hissediyorum güçlü şeyler iyi şeyler