http://fs5.directupload.net/images/181004/uwn4lwm8.jpg
Printable View
bugünkü hareket pınar grubuna ilgi çekmek içindi.
yeni fiyatlar mümkün.
hacimli düşüyor finans satıyor galiba yine .
Batağa gitse de satsalar yabancıya şirketi.
Kurban olduğum Allah'ım.!!!
Bize ölümü gösteriyorlar
Bu grup batıyor mu ne.Bütün şirketleri ekside borsa artı da.
Batmaz..keşke satsalar..ne iyi olurdu..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Süt, et'i ve holdingin diğer şirketlerinin hisselerini yabancılar satıyor. City bank ve Deutsche bank çok ciddi anlam da mal boşalttılar.Malum holding kurumsal yönetim güvenirliğini kaybetti. Onlar bu gibi durumda arkalarına bakmadan kaçarlar.Hatta ayakkabılarını ellerine alıp koşarlar.Çok üzgünüm ama holding bundan sonra yurt dışı kredi bulmakta da çok zorlanacak ya da çok yüksek faizlere razı olacak.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Sadece kendi bilgim,birikimim ve düşüncelerimi yazıyorum.
1.29 tarih yazarmı yazarrrrr
1.24 hedefim. bekliyorum.:plc:
Bravo çok güzel ozetlemişsin.
sıkin tı büyük
batan batana
Borç yapılandırması
yapa bilirler.
Konkordado ilan etme
hakları var.
Borçları çeviremeye bilirler.
yapılacak birşey kalmıyor
Bunun konusu çıkar.
En Son biz duyarız
yapılacak birşey
Bu Yaşarlara güvenilmez
Borç bulmak bu zamanda
çok zor ve maliyetli
Kısaca sıkıntı Büyük
Borç daha Büyük.
Y.T.D İRONİ bu yazı
bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaşarlara Kesinkle
Güvenilmez
Bunu bilirim bunu söylerim
Y.T.D İRONİ bu yazı
bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
Yaşar Holding ve iştirakleri üzerine Eurobond senaryoları...
https://suphecikimse.blogspot.com/20...i-uzerine.html
YTD
Batmamış mı daha bunlar?
Batsalar da rahatlasak.:vk:
Selim açıklama yapmış 'yatırımlarımızın meyvelerini toplama zamanı' diye. Meyveleri toplayacakları kesin ama ailece kendileri yiyecekler gibi her sene olduğu gibi. 2018 bitmek üzere, bakalım yıl boyunca televizyonda izlemediğimiz, radyoda dinlemediğimiz, internette şurda burda görmediğimiz reklamlar için yıl sonu bilançosunda ne yazacak. Bizim sizden bi beklentimiz yok. Kimsenin masal dinleyecek hali de kalmadı, Yaşar holdingin borcunu bahane edip bu şirketi satın yeter.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.22 hisse fiyatı nedir bi anlatın. 2007 fiyatının yarısının çok altında bir rakam. Yönetici açıklama yapıyor evvelsi yıl 'inegölde 30 milyon dolar yatırım yaptık' diyor ki bu yatırımda yatırımcıdan aldığın bedelli ve devletten aldığın teşviğin payı var. 30 milyon dolar yatırımla kurdukları İnegöldeki fabrika şirketin 4. fabrikası bundan önce 3 tane daha var. İşleyen bir dağıtım ağı var. Marka değeri var. Fason üretip sattığı sodası limonatası v.s. var. Bu şahısların şeref ve haysiyetini de ekleyince şirketin bugünkü piyasa değeri 9.buçuk milyon dolar oluyor. Bir diğeri de meyve toplamaktan bahsediyor. Şakamısınız siz ya. Açık açık söyleyin boşuna bekleme deyin. Bilmediğimiz başka bir sıkıntı varsa onu anlatın. Şimdiden miras kavgasına mı düştünüz. Nedir yani bi anlatın
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inside Trading
Bunun adı bu:Bilanço çoktan birilerinin eline geçti ve şimdi burada keklik avına çıktılar. SPK'da buna göz yumuyor.
Bu işlemler kayıt altında.Bu verilerle SPK başkanlığına doğrudan şikayet edilecek.Yetmedi Başbakanlık nezdinde,yetmezse uluslar arası şikayet ,dava mekanizmaları devreye girecek. YETTİİİ.
Viking kağıtla aynı seviyeye geldi.
Borsa % 1.15 artıda,Döviz kurları % 1 in üzerin de düşüşte ama bu sahtekarlık şirketi % 4 e yakın düşüşte.Yok ya bizi bu kadar mı salak bellediler.Her şey ayen beyan ortada;burada inside Trading var.
Bu kadar alcalacaklarini bende beklemiyordum. Yazık. Koca 73 yıllık holding bu kadar rezil edilir ancak. Hele birde şu satıyorsun. İnsanda biraz utanma olur. Onur olur. ..2008 yılı fiyatında. Yetmedi dolar bazında bitik. Yoldan geçen alıyorum der alır.isterseler bozuk para ile bile alırlar. Bu ne edepsizlik..devletin bu haysiyet siz firmaya el koyup kendi işletmesi lazım. Hemde vergi kaybı oluyor..bari devlet kazansın.
Bu Akşam Bilanço
geleçek .
inşallah iyi olur
Y.T.D İRONİ bu yazı
Akşam bilanço inşallah
iyi gelir .
Y.T.D İRONİ bu yazı
Bunlar bize sürekli sektörde çok ciddi rekabetten bahsediyorlar.İyi ya senin böylesine ciddi,güvenilir, yılların verdiği tanınmış bir MARKA ismin var.E bu adamlar senin verdiğin fiyatların çok altında fiyatlarla satış yapıp kar ediyorlar.Onlar her şeyi yeniden kuruyorlar.''HER ŞEY''bunlar saymakla bitmez.Sen kimi kandırıyorsun. Bu şirketin kar edebilmesi için ne lazım!!?.
BENCE ancak ve ancak dolaşımdaki hisselerin tamamına hakim olunca %500 kar ettireceksiniz.
Utanın bizden % 300 sermaye artışı adı altın da,dünyanın parasını topladınız.
Bist aleni kumarhane olmuş. SPK izliyor. Böyle şirketlere göz yumuldukca yatırımcıyı mumla ararlar. İnsanlar enayimi 10 yıl bekleyip birde cepten para yatıracaklar (bedelli) ve tek kuruş kazanmadiklariyetmemis gibi birde borsa stresini yaşayacaklar. Yemişim borsasını hissesini. Tanıdığım kim varsa sakin borsaya bulaşması kar diye tavsiyesi ediyorum. Tam bir soygun yeri olduğunu söylüyorum. İşin özü asla yatırım vs yapılacak bir araç değil hatta akıl işi değil. Gidin ailenizle yeyin elin üçkağıtçılarina kaptırmayan paranızı. Bugüne kadar para kazandım diyeninide duymadım.
Bilanço bunda iyi geleceğini düşünmüyorum. Hisse 2008 fiyatlarindayken işimiz zor. Su satıp şu ana kadar zarar edebilen dünyadaki tek hisse olma unvanını da kimseye vermedi. Utanmasalar suyunda maliyetle direcekler. Gider gider Yaz denetleyen yok nasıl olsa. ..
Net Dönem Karı veya Zararı
-9.869.437
PINSU Solo 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -9869437
Dediğimiz gibi..su sat zarar zarar zarar..kapat kardeşim boşuna memleketin suyunda israf etmeyin. Birde herkesin mali suyu millete parayla satıp zarar ediyorum diyemezsin. Deme hakkınızda yok. Devletin el koyup kendi işletmesi lazım. Yoksa bu ülkede vergi falan toplanmaz. ..çakal dolu.
Şirket esas faaliyette 13 trilyon kar yazmış. Kasasına 8.4 trilyon para koymuş. İyi işler oluyor. Ancak su satıp zarar zarar olmaz kardeşim. İnandırıcı değil. 12 aylıktan zarar tekrar 20 trilyona çıkar..hallederler..