Tabanda kac lot oldugunu gorebilen varmi
Printable View
Tabanda kac lot oldugunu gorebilen varmi
ytd.
https://resmim.net/f/ekCZP9.jpg
ytd.
tabanda yaklaşık 1,5 milyon lot işlem olmuş ve 1,140 alış tarafında... ytd.
tabanı bozduğu gibi 2 lira yakacak
Çünkü şuan herkes sizin gibi satmak istiyor. Bu satışlar sıraya girer. Karşılığında alıcı var ve size sıra gelirse satarsınız. Ama şuanda bu kadar satışı karşılayacak alıcı yok.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya elinde hisse var yada boş yere gaz veriyorsun
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Önce cemaşta sonra nibaşta iyi operasyon yaptı, servetine servet kattı. Birini kaldırdı, diğerine bindirdi gafil:cool:
Niye 229 184 arasi lot satmadan indirdiler sixce. Bir dumen donuyo bence .silkeleme gibi duruyor.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç işlem olmuyor. Ytd
1.84 ten 1,5 milyon işlem olmuş devre kesince adamlar blok bastı yukarda yakalananlara kaçış şansı vermedi
Millet taban ne oldu açma durumu varmı ?
Tmsn zarar ,garanti zarar, thy zarar,kerevitaş zarar ne oluyo la :)
Bu kağıtta operasyon daha bitmedi, spek üç beş gün içinde yukarı çıkartır gibi gel gel yapacak, küçük yatırımcı tamam çıkış başladı diye atlayacak, asansör hareketler olacak ama genelde yön aşağı olur diye düşünüyorum, yatırım tavsiyesi değildir, dört beş aydır ilgilendiğim nibaş benim için bitmiştir.
Devre kesiciden sonra direkt tabana verdiler, demek ki yakaladılar yukardan birilerini, zaten aradıkları durumdu iflah olması zor. 1.6 tabanda , yarın da tabana verirler.
Burdan kimsa almaz. Alan olur da tabanı bozarsa bilin ki kendisidir. O vakitte zaten tüm ky nin malını almıştır. Ytd.
mahvettiler herkezi bist darmadağın nibas taban yazıklar olsun
nibasın bu hareketi cemas ın ilk yaptığı tabana benziyor...
6 açıp 6,6 ya çıktı ordan 4,8 e geldi sonra kademeli olarak 7,15 yaptı....
burada da 2,3 açtı 2,46 çıktı oradanda 1,84 e geldi sonra kadelimeli ne yapar göreceğiz.. ytd
30 nisan da ilk ceyrek bilanço gelecek... bilanço oncesi dokuyor da olabilir...ytd
Bilançoda ne gelecek ki. Hiç kăr etmemiş bir şirket kăr mı açıklayacak. Adam itina ile milleti öpüyor. Bunu yaparkende anne, eş ve çocukları veya bilumum insan için önemli olan değerlerine yapılan kulak çınlatıcı sözcükleri de biliyor ama bunları önemsemeden yapıyor. Bazıları için anne ve eş çok kutsaldır, bunlar için ise sadece para kutsaldır. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Her gün ana avrat küfür yiyip kulağın üzerine yatmak büyük genişlik. Ytd.
bilanço bu grupta çok onemli olmasada ben yarın taban beklemiyorum... eksi açıp yukarı atar diye dusunuyorum... daha rızza nın bu hisse de biraz daha işi var diye düşünüyorum... brut takas, işlem yasagı falan gelmedi sonuçta... ..yatırım tavsiyesi degildir...
- 7 açar + 3 yapar - 2 kapatır :-)
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen buna benzer bir durum olucaktir yarın.ytd
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar hisse 2.29 dan 2.07 ye kadar kademelerde işlem yapmış 2.o7 1.84 arası işlem yok biri 2.29 dan direk 2.07 yaptı yazmış bu şekildemi oldu izleyen oldumu
bugün taban kaç olucak 1.73 altı boş dikkat edin.ytd.1.60 da boşluk kapanıyor
Ya hemen bu kağıdı gömdünüz cemas flap falan sabah alasımız var iştah bırakmadınız bu kağıt. Halen %100 kazandırmış bir kağıt durun bakalım görelim ne yapacak
Dün 2.24 2.17 arasi biraz islem oldu bir kac saniye sonra bir anda 2.07 ye geldi aslnda 2.15 2.07 arasda cok islem oldugunu sanmyorm 2.07 de seans durdurmadan sonra acildgnda direk 1.84 taban acti operasyon bitirmiste olabilirler yada istedkleri mallari 2.30 üstü satms olabilirler buda onlari tatmin etmistr bu yüzden direk taban yapms olabilirker sayet oyleyse direk taban olur bugün tabani 1.48 taban olursa zaten hersey bitmis demektr
Rızzanun daha işi bitmedi.piyasadaki 23 milyon lotun cogu elinde. Ne yapacak eve mi goturecek. Ytd
rıza o malları her kademeden topladı ortalaması çok aşağılardadır..o yüzden sen ona güvenme kardeş..elimde satamadığım az bi mal var o nu dün tabandan bile veremedim..verdiğim an ben kaçar...size bol kazançlar...
eşleşme taban diyorlar doğrumu ?*görebilen varmı?
Bencede bu üc kagitci riza taban yapatlr nasl olsa mali verdi
Riza acimaszdir bunu cemasta gorduk taban yapar
Ne tabanı ya
Bi susun