gedikte satmaya başladı...
Printable View
gedikte satmaya başladı...
zannediyorum patron hisseyi bu seviyede tutmak istiyor...yukarı gitmesine müsade etmiyor..nedeni ne olabilir diye düşünüyorum...aklıma bu fiyatlardan, bir özel durum sonrası(birleşme v.s)çağrı yükümlülüğü için yukarı gtmesine izin vermiyor...galiba şirketler arasında bir birleştirme yapacak...örneğin geçenlerde yazdığım agrita tarım içi dolu bir şirket arazisi çok kıymetli belki onunla efeler çiftliği birleştirmesi olabilir..belki söktaş dokuma ve hindistandaki söktaş india birleşmesi...belki yapılacak gayrimenkul projesi için bir adım gibi...zannederim biraz bekleyeceğiz...haber geldikten sonra bakacağız....
Endeks aldı başını gitti biz aynı yerimizde sayıyoruz... Bu patrondan da şirketten de bir cacık olacağı yok...
Kaçırdığımız fırsatlar cabası...
Eli kulagindadir, en gec Kasim hareket gelir.Bundan beteri olamaz.Yukarida tam35 rumuzlu arkadas kisaca aciklamis.
YTD
Ey tahta yapıcı spek patron ya da oyuncu oduncu her kimsen bilgin olsun ben bu hisseyi kumbara yaptım düzenli alıyorum ister süründür ister çıkar bilgin olsun bu sadece benim alış maliyetimi etkiliyor!
AK bu kadar satmış bir haftalık takasta fiyat hiç geri gitmiyor??2 gunluk A.kurum dagıımına bakıyorsunuz yeni alıcı HSBC gelmiş ama yine fiyat 1.90 altına gitmiyor??inşallah birilerinin hacim dikkatini çeker??ya da AK ın bu kadar satışının acısını çıkartır?
acaba buradan TOBO çıkar mı?
https://i.hizliresim.com/GyPpyb.png
Omuz baş omuz formasyonunun tam tersidir. Bu da düşüş trendinde olup trend dönüşlerinde görülen bir formasyondur. Fiyatlar bir dip yaparak SOL OMUZU oluşturur. Daha sonra bir yükseliş yaşanır ve fiyatlar belli bir seviye üzerine çıkamayarak BOYUN seviyesini oluşturur. Fiyatlar daha sonra bir satış daha yiyerek daha önce oluşan sol omuzu da aşağı kırarak bir dip daha yapar bu da BAŞ bölümünü oluşturur. Son olarak bir yükseliş daha yaşanır ve sol omuz seviyesine kadar yaşanacak düşüş hareketi de SAĞ OMUZU oluşturur. Bu seviyeden artık ralli başlar ve fiyatlar boyun hizasını kırarak trendin döndüğünü haber verir.
yani TOBO dusus trendinde TREND DONUŞ FORMASYONUDUR.Hedef 2.20 ve haftalık grafiklerde de DUSEN TAKOZ var??birilerinin dikkatini çekecektir?bu bilgileri twitter ortamında paylaşarak dikkat çekilebilir?
https://i.hizliresim.com/mJ4Gj0.png
haftalık dusen takoz ve tobo
hisseanaliz sitesinde yer alan grafik??
https://i.hizliresim.com/POn5vO.png
6tl maliyetli olan kişilerin vadesi 5 yıl bitti 6. yılı gırdıler
yani o 6.50tl maliyetler döviz faiz altın ile kıyaslandığında 13,14 tl gibi maliyete çıktı
ben sanmıyorum bukadar bekleyıpte hah 6 a geldi satalım diyeceklerını
eğer gercekten yukarı gidecekse spek 6 tlli seviyelerde mal almak isteyecektır bir aşağı bir yukarı yaparak
ya nasip deyip bende kıyısından köşesinden tuttum haydi hayırlısı.:wave:
0,0 kar etti.Hep eksi yazdi.
Sndiproyal, sizde bilirsinizki milyonlarca ard arda zarar yazan sirketler, tavan tavan gittiginide gorduk Bist'te.Ayrica biliyoruzki, sktas in gosterilen defter degeri gercegi yansitmiyor.Nasil muhasebe uyguluyorlarsa veya sirket yapisini nasil olurda teknik olarak satranc gibi oturttularsa, durum ortada.
Egerki gercek defter degerine yansitsalar , bu sirketin degeri en az 800 Milyon.
Zico arkadas yazdigi rakamlari az bile yazmis.
Sabirda hayr vardir. :rules:
5 yıl önce 6 TL yatırıldığında ve hep zarar ettiğinde bu değer diğer faiz getiren enstrümanlarla karşılaştırılmamalı diye düşünüyorum. Bu değere 5 yıllık zararı da göz önüne bulundurarak bir değere ulaşmak lazım gibi geliyor. Fikir alış verişinde bulunmak faydalıdır diye yazıyorum.
dun NET olan bir şey vardı TOBO için 1.87 gormesi gerekiyordu GORDU ve bugun 1.91 alışta bir CANAVAR şuradan 2-3 kademe alsa direk 2.05 ve 2.20 bence?TOBO DİBTEN kurtuluş FORMASYONU???sen bu kadar SAT ve fiyat hala 1.91 ?????
Son bilançodaki ortaklık oranları:
30 Haziran 2017 31 Aralık 2016
Grup: Hissedar: Hisse (%) TL Hisse (%) TL
B Kayhan Holding A.Ş. 23,94 9.603.302 21,18 6.698.302
A-B A. Seyda Kayhan 9,36 3.753.530 10,00 3.162.000
A-B Gönen Kayhan 7,89 3.165.700 8,90 2.813.903
A-B Muharrem H. Kayhan 7,72 3.098.350 8,25 2.610.072
A-B E. Hilmi Kayhan 7,72 3.095.998 8,25 2.608.091
A-B Diğer 43,38 17.403.120 43,42 13.727.632
Toplam sermaye 100,00 40.120.000 100,00 31.620.000
KAPtaki güncel ortaklık oranları:
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
KAYHAN HOLDİNG A.Ş. 9.603.301,69 23,94 23,94
ARİFE SEYDA KAYHAN 3.753.529,79 9,36 9,36
MUHARREM HİLMİ KAYHAN 3.098.349,93 7,72 7,72
EYÜP HİLMİ KAYHAN 3.095.998,53 7,72 7,72
GÖNEN KAYHAN 2.500.001,05 6,23 6,23
DİĞER 18.068.819,02 45,04 45,04
TOPLAM 40.120.000 100 100
Aralık 2016'dan bu yana Kayhan Holding %2,76 artırmış pay oranını, diğer şahıs ortaklar toplamda %4.37 azaltmış pay oranını, halka açıklık ise %1.62 artmış...
Bedelli sermaye artırımı yapıldı, bono ihraç izni alındı, borçlar uzun vadeye yayıldı, tesislerin bir kısmı kapatıldı, 75 işçi çıkartıldı, gayrimenkul işi için imar meselesi çözüldü, şirketin borçluluk problemini aşmak için bir şeyler yaptığı açık, genelde olumlu bu gidişat tahtanın kaderini değiştirmiyor maalesef, yine bize hüsran...
degistirmesi için ekrana bakma??KATMR 2 tl iken şirket borsa fiyatının altında yabancıya mal sattı peki ne oldu sonra 2-3 senede 14 tl ???700-800K AK sattı?fiyat aşagı gitmedi bu ne demek?yakın??aldanmamak için EKRANA BAKMAMAK lazım hatta RAHAT para bulup ALMAK gerek???
şimdi ARMDA yı kulagından tuttular %15 yaptılar aynısı SKTAS icin de bekliyorum??
190 da 13 bin alıcı 1.92 de 25 bin satıcı kim galip gelecek bakalım
Ek 9501günaydın ,bugünkü seneryo 1.91 sağ cep sol cep mi olacak bakalım 🤔
Katmr ile bunu niye aynı kefeye koyuyorsunuz? Sektör farklı, faaliyet alanları farklı müşteri kitlesi farklı...
Katmr ciddi arge yatırımı yaparak kendini geliştiriyor... Tabi satışlarını ve pazarını arttırıyor...
Sırf o dönemde de yabancı sattı diye mi aynı hareketi yapacak?
Bizdeki beklenti farklı sermaye artırımını yaptı ve endekse rağmen diplerde... Biz yeni bir buluş yapmadık, satışlarımızı artırmadık ve kara geçeceğimiz yok... Vasat yönetimle vasat bekleyişler işte bizimkisi... Tepkiye oynamaktı oda bir yerlerimize kaçtı...
1.94 de 29742 1.95 de 21889 yıgmış resmen korkutmak için doldurmuş adi herifler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/PO0jdv.png
geçen haftalarda paylaştıgım matriksin twitterda sktas ile ilgili paylaşım yapanlar
bu da bu hafta
https://i.hizliresim.com/7yqjJm.png
herkesin ortak kanısı bu hafta patlayacak hisse gibi??
Ne oldu twitterın ortak kanısı da kaldıramadı mı tahtayı? :)
Patron şirketlerinde kimsenin söz hakkı olmaz... Teknik, temel dinlemez o ne derse o olur...
ulkede genel bir problem var??kendilerinde FİKİR Yok BEYAN edecek ARAYIŞ yok sonra da o olmaz bu olmaz???en dogrusu kendi haline çekilip kendi işine bakmak?tam35 in bakış açısı çok faydalı oluyor??faydalanın cunku bu iş boyle gitmez bir zaman gelecek ASIL bilgi sahipleri YER edinecek??bu boyle gitmez??
Neler oluyor bu s,ktaşta?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1,86yı gösterebilirler teknikte, ama asıl sorun bence patron dokunuşları, biraz hoyratça ve ky'nin aradığı şefkatten yoksun dokunuşlar, dünyanın hepsi benim olsun anlayışı ile yapılıyor, olan biten bu...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Euro nun yukselişi şirkete FAYDA satışlar EURO cinsinde...burada AZ kaldı ufak KIPRAŞMAyla DALACAKLAR var,Belli SEVİYE gormeden girmiyorlar??ama diyorum ya UFAK KIPRAŞMA yetecek???
Fiyat yuksek olsa PATRON satışından korkarsın amma fiyat bedelli oncesi yerde??yukarda onceden gordugu 2.50 var yani%30 a yakın PRIM var bu seviyeye de kimse bir şey demez?HABER gelir ne olur bilinmez?AVM y apım haberiyle TUKASa %100 prim yaptırdılar???
ceaszede dostum, 1995'den beri aylık grafigi sende var mı? Twitterda vs. bulamadım.
Bu şerefli, namuslu ve ahlaklı Müslümanlar sayesinde Türkiye Dünyada Ateist sayısı en hızlı artan 3. ülke olmuş...
Tebrikler....
Sayılı günleri kaldı sanki en fazla beş iş günü
https://i.hizliresim.com/NO1vMk.png
lineer AYLIK
https://i.hizliresim.com/kXWNVv.png
logaritmik AYLIK
https://invst.ly/5kmlf Tek gereken hacim