nasıl kurtulacaklar san söyleyeyim mi?
Sana bana ona mal satarlar sonrada iflas bayrağını çeker kilidi kapıya vurarak
Printable View
nasıl kurtulacaklar san söyleyeyim mi?
Sana bana ona mal satarlar sonrada iflas bayrağını çeker kilidi kapıya vurarak
Rahat olun beyler lafla yürümüyor bu gemi karla yürür o da gerçek olacak relaxxxx ytd
çalışmalarımız 3,00 den alıcılar içindir
Halka arz için gün sayan Ulaşlar Turizm talep toplama sürecini tamamladı
Konsorsiyum liderliğini Gedik Yatırım'ın üstlendiği Ulaşlar Turizm'in halka arz sürecinde sona gelindi. Geçtiğimiz hafta 23-24.07.2012 tarihlerinde 2 iş günü süre ile satışa sunulan ancak halka arz sonuçlarının şirket paylarının borsada işlem görmesi için gerekli şartı sağlamaması nedeniyle hisselerin satışı iptal edilmişti.
30-31 Temmuz olarak belirlenen talep toplama işlemi talebin yeterli görülmesi ile bugün itibari ile sonlandırıldı. Gedik Yatırım'ın konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama şöyle:
Halka arzına aracılık ettiğimiz ULAŞLAR TURİZM YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET PAZARALAMA A.Ş.'nin ödenmiş sermayesinin 9.157.000 TL'den 11.157.000 TL'ye arttırılması nedeniyle ihraç edilen 2.000.000 TL nominal değerli paylar ile mevcut ortaklardan Yılmaz Ulaş'ın sahip olduğu 1.000.000 TL nominal değerli ve Anadolu Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sahip olduğu 500.000 TL nominal değerli paylar olmak üzere toplam 3.500.000 TL nominal değerli payların, 1,90 TL satış fiyatından, İMKB Birincil Piyasada "Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" suretiyle 23-24 Temmuz 2012 ve 30-31 Temmuz 2012 tarihlerinde gerçekleştirilen halka arz işleminde, 30.07.2012 tarihinde gelen talep seviyesinin yeterli görülmesi nedeniyle birincil piyasa işlemi 30.07.2012 tarihinde sonlandırılarak, dağıtım gerçekleştirilmiştir.
https://pbs.twimg.com/media/DJwZw7MXUAA1koz.jpg:large
iki ay sonra mavi çizgiden satarız
Bigborsayı rahat bırakın adam gazlamasana devam etsin.biz alırız 0.48 den:oleyo:
Biz yazmazsak yazan yok
Biz yazınca hemen çamur atma başlıyor
ULAS
özvarlıklar 7 milyon + 22 milyon mahmutlar arsası satışından geldi =30 milyon özvarlık oldu
Bu 2017/3Ç bilançoda görünecek
Bu durumda defter değeri 3,00 olacak
4 yıldır zararda olduğundan bu yıl otel arsasının satışından gelen parayla kar yazacak,
Diğer otel kirada web sitesinde Polat Otel yazıyor
Polat çok güçlü bir Otelcilik markası, yani otelin kalitesi yükselecek ve bilinirlik artacak. Dolayısıyla kira geliri önemli değil, Otel değerleniyor, Ruslar geldikçe ve dünya durdukça o bölge değerlenir.
Kar geldi, özvarlıklar yükseldi, hisse yükseldi, Alanya'da yeni bir girişim yaptı gibi durumlar olacaktır.
ytd
ortaklar hadi bende atayım bari bi tahminde tutarsa ben dedi derim...ulaşta hareket yarından itibaren başlıyorbu hafta 1,73-1,75 bandını görebiliriz kv mal alanlar oralardan satabilir...bekleyenler isegüzel yerlereden satabilir...bigborsaya kızıyorsunuz ama dediği çıkabilir sonra bozulmyın ha....
bigborsayı uluundan tanıyorum...yuklu uluun alacakken o iddialı yazdı diye almadım ama hisse uçtu gitti...yani aynısı olacak diye bir kaide yok benim analizim tutarsa yarın 1,60üstünde bir yerde kapar(tahmini1,62). perşembe biraz geriler cuma 1,73 civarı bir yerde kaparız haftayı diye salladım ama tabiki tutarsa ...ytd tabikisi herkesin aklı var a. a. var annayan annadı...
Bazı hisseler vardır, günlük alınıp satılabilir, güzel kar da bırakabilir. Ulas günlük alınıp satılır hisse değildir. Ben aldım bekliyorum.
1) Yükselmemiş
2) En kötüyü yaşamış
3) Son aylarda ilgi artmış
4) Bir hikayesi olan
5) Takaslarda toplanan
Başka hisse var mı?
#ULAS
Buradan alınır mı?
Daha gider mi?
Yukarıdan aldım
Geç kaldım
Nerden bildin?
Şans
Gaz verdin
vb diyecekler yine
😃😃😃
@bigborsa hiç yanılmadı
#NTTUR birleşme
#ULUUN ihracat rekoru
#TRCAS yatırımlar bitti
#GEREL teşvik, Rusya, ihracat
#ARENA ciro artışı
#ISGSY ortaklıkları büyütme
ve
#ULAS arsa satışı, 4 yıl zarar sonrası zorunlu kar, 30 milyon nakit akışı, yeniden yapılanma vb
Sizin için 1,52 yaptık, daha ne olsun
Bir günlük Uluun macerasından sonra tekrar buraya geldik, inşallah zararımız çıkar.
bu ulas iki gündür sabahları mynette ençok izlenenlerde hayırdır
Mangal sönüyo yelleyin yelleyin:dvr::dvr::dvr:
1.52 bile zirve oldu kağıtta.1.73 fiyat verenler hakkında 1.55 üzeri mal alanlar şimdi ne düşünüyorlar acaba
Gazman nereye kayboldu.görevi tamamlandı galiba.gazmaaaaan nerdesin:kahkah:
Namıdeğer bigborsa kaçtın mı yoksa
Çok zeki ve sabırlı adamlar hepsi burda toplanmış, yazsak laf çakar
Yazmazsak laf çakar
Kimse almasın gitmez
Boş hayalle uğraşmayın
Hiç ışık yok, böylece macera bitti
eylüle kadar müsade diyen panda . eylülün bu gün 21 i. 1.85 2.15 alım aralığı diyen fravun panda ne oldu.... onu. bunu vurgunculukla suçlayıp duruyorsun... çok vebal aldı diyorsun.. ya kendin cibilliyetizzzzzzzzzz
Taşıma suyla değirmen dönmez. (Olmayacak kağıtları boş yere gazlayanlar için söylenmiş.)
Evliya uçmaz mürid uçurur. (Üç kuruşluk malı onüç kuruş gösterenler için söylenmiş)
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur. (Her şeye zıplayıp zarar eden küçük yatırımcı için söylenmiş.)
Aç ayı oynamaz. (Değersiz kağıt durduk yere değerlenmez.)
Abdal ata binince şah oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır. (Değersiz kağıtlar iki bilanço hareketiyle değerli hale gelmez demek için söylenmiş.)
Bigborsa sen bizi bırakırsan biz nabarız biz senin aklına uyduk mal aldık hani 3 lira olacaktı yoksa o üç 133 müydü.tüyeceksin galiba bahane arıyorsun.sen gitsene gazmanlar bitmez.yalnız kağıt ucuz falan değil bunu bir yere not edin.endeks göçmesi halinde geçen 1.42 den döndü bu sefer 13.0 lar gibi görünüyor
@bigborsa ne yapsın
Alsa sorun
Satsa sorun
Yazsa sorun
Yazmasa sorun
Bu hisse için 9 hafta dedik, sonra bakarız