Torunlar gyo dan da aynı performansı bekliyorum.
Printable View
Bugün yeşili yakarsa brüte girer sanırım. Brüt takasa mı sokmak istiyorlar ki?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akfen GYO: Diğer yandan Rusya'daki varlıklarımızın faaliyetleri kesintisiz devam etmekte olup Rusya Hükümeti'nin yeni almış olduğu kararla otel ve restoran gelirlerinden alınan %20 oranındaki KDV oranının 5 yıl süreyle -0- olarak uygulanacak olmasının pozitif etkisi de 2022 3. çeyrek finansallarımızdan itibaren görülebilecektir.
Akfen GYO: Rublede son 6 aydır yaşanan değer kaybı finansallarımızda olumlu etki yaratmakta olup söz konusu etkinin sonuçları 2022 ilk çeyrek finansallarımızdan itibaren görülebilecektir
Son 1 yıl icinde 9 lu rakamlari gecmis,son gelen bilancoda durumu duzeltmis ama 3 .30 larda top dolastırıyor.Elbet bir babayigit görecekte ne zaman?O görmeden yada görmüstürde kücükleri dökememistir.İlac niyetine alıp atmalı bir kenara diye düsünüyorum..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.00-3.05 arasında alıcıyım. Alıp kenara atmıştım geçen hafta aklım alamadığım kısımda. Haftaya fırsat verirse eklerim biraz daha. 2.50 ye gelirse aldığım kadar daha eklerim. böyle bir strateji yaptım kendime. Bakalım izleyeceğiz. Ana tahtalar gideceği kadar gitti. Sıra temeli sağlam yan tahtalarda bence.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Sirket devamli iyi haberler pompaliyor kap.ta.bilancolarada az kaldi.gorecegiz ak mı kara mı.Birde yeni vergi kanununda GYO.icin vergi avantajindan bahsediyor.Buda olumlu etkiler GYO lari diye umid ediyorum.
İsgyo uce katladi bu sahipsiz hisseyi
Trgyo..isgyo neredeyse tavana bagladi bu tabana kosuyor...Mubarek gunun bu islerle isi olmazda ,bunu yapanlara ne demeli....Nasil yildiz pazarda brut takasli hisse oluyor.Atin en alt pazara 2)3 bin lotum heba olsun raziyimCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse niye düşüyor..yaptığı kar gerçek bir kar değil mi..veya bedelli mi açıklayacak..kötü bir habetr mi var..bien var mı
Sn unsalı.
samimi olarak sordugunuzu dusunerek sorunuza 2 maddede cevap yazayim.Ben 66 yasinda emekli bankaci ve kucuk yatirimciyim.yoksa profesyonel bir borsaci degilim.Temel analize bakarim.Teknik incelemem zayiftir.1) İs yatirim da gunluk hisse fiyatlarindan tum kagitlara ve ozellikle Gmyo lara bakin.Bircogu tavan, tavana yakin yada %2-3primli...Tabii Akgyo haric.Belkide bugun borsada en cok kaybettiren.Oysa sirket yetkilileri sanki sormus gibi isler iyi,daha iyi olacak haberleri gondereli 1 hafta olmamistir.Peki bu dusus ne?.Gel gel mi yaptilar..Bide bu duruma aciklama gonderseler iyi olmaz mi? 2) Akfen Holding ve Sn Hamdi Akin bu hissenin ortaklari.Biz bu insanlarada guvenemeyeceksek gidip gözalti pazarinda ekmek arayalim daha iyi..Allah 5/6/7 den maliyetlenmis olanlarin yardimcisi olsun.Ben hangi kagit olursa olsun boyle sacma sapan islemleri kabullenemiyorum.Vede hangi kurumun ilgi alaninda ise Yıldiz pazardaki kagit nasıl surekli brut takasta islem görüyor.Bir bilen acıklasa memnun olurum.Dedim ya 2/3 bin lotum batsa ne olur..Biraz patronlar kagitlarına dolayisiyle yatirimcisina sahip ciksa [emoji779]
cıtıbank daki malın hepsi garantiye virman oldu bu satılanlar hepsi cıtı nin malı.Hangi şirkete güveneceğimizi şaşırdık dandik gyo lar bile bundan pahalı.Benim anlayamadığım deutsche ve cıtı malı çöpten bulmuş gibi bu fiyatlardan niye sattı.
Bilgi için tşkr.arif hocam..sıkıntı sanırım rusya..
Bunlar isi gucu bırakmıs milleti nasıl düdükleriz derdinde..Bist 50 dısina cikmayacan.Ama olmuyor.Batik kuluplerden bile medet umuyoruz.Hergun borsaya niye bir sirket geliyor.Bedava kaynak icin.Ustelik ortak mal satiyor..Sonra fiyati dusurup o mali daha ucuzdan aliyor.Bizim yetkililerde seyrediyor.Gong toreni yapiyor.Ama kabahat BİZDE...
Tum gyo lar ataga kalktı.En agıri olan ekgyo bile tavan yaptı,Isgyo tabanı bozup tavan yaptı bir gunde yuzde 20.Endeks 2200 iken 335 olan kagıt endeks 2500 te 3 e demir attı.Bu arada hem Bursa projesi hem Sogutlucesme baslama sinyali geldi.Garanti kagidi kurban etti fakat sadece yuzde 14 u dolasımda olan kagıtta bu kadar rahat nasıl at oynatıyor.Patronlar neden mudahale etmiyor onu anlamadım.Arada bir 500 k alım yapıp sopa gosterse bu kadar rahat Garanti kagıdı dipte tutamazdı gercekten sahipsiz kalmısYTD
Yarınlar yokmuş gibi satıyorlar. Çok ilginç kağıt. 2.50’lere şelale olur mu ki?
Delirdi kağıt..
düşerse alır ortalama düşürürüz pörtföyde tek kırmızı gösteren hisse sağolsun.sinirlenip zararına satmam .
ne olduda bu kadar verdiler 16 00 dan sonra herşey normaldi .haber mi var acaba.
satışın %99 garanti yapmış bizi öpmeye yemin etmiş garanti herhalde
Borsa tarihinde tek bir kurumun tum satısı yapması hem de boyle sig tahtada halka acıklık yuzde 14 olan hissede 25 milyon lotu satması taban bozup tekrar satması ilk defa oluyor.Satıslar farklı kurumlardan gelse amenna tek bir kurum satıyor SPK dan ses yok firmadan ses yok.Alis olsa hisse tavan olsa yine de tek kurum alisi ile olsa bu durum da normal olmaz incelenmeli sirket yine acıklama yapmalı.Fakat sahipsiz bir tahta da garanti yt at oynatıyor yazıktır YTD
Ben daha böyle bir satış görmedim. Brüt takasta olması işlerini kolaylaştırdı malı yiyen çıkamadı yoksa bu kadar malı çıkamazlardı.Bu ne bıyıklı satışı ne yabancı satışı yönetimin parmağı var bu işte.Daha satılacak mal var ellerinde .Spk yalnızca seyrediyor düzen güçlüden yana.Şu mübarek günde Allah belalarını versin demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.Ne zaman toparlar Allah bilir zaten borsada çıkışın sonuna gelindi ya kol kesip çıkacağız yada uzun bir süre zararda bekleyeceğiz.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bist rekor kırarken hissenin aşşağıya düşmesi tahtanın patron tahtası olduğu göstergesi.
Satışların sebebi de maalesef yabancı satışı. Hisse fazlaca içi oyulduğu için yabancı fonlar ağır çıkış yapıp, nakdi başka bir hisseye aktarıyorlar. Epey mal var ellerinde, bakalım nereye kadar çıkış gösterecekler.
Hisse halka acıklık dusuk 185 milyon lot kabaca.Zaten yabancı satacagı kadar sattı garan sadece iki gunde 30 milyon sattı.lOnceki satıslarla dolasımdaki hisse miktarının ucte biri satıldı alan da bosuna almıyor ytd
Rusyadaki yatırımlarına kızan Ukrayna fonu mu var ki bu kadar acımasız satıs oldu hepimiz saskınız.
Ruslar alım ile karsılık versin bari.YTD
Böyle yoğun satışın sebebi hakkında bilgisi olan var mı? Şirket adına çok olumsuz bir şey göremedim.
Borsada hayatımın hatası oldu
https://twitter.com/dunya_gazetesi/s...1fOv0Emv-ks16A
Konut kredisine 0.99 kampanyası geliyormuş.Bunda konut projesi var mıydı?
Bursadaki proje karma hem konut hem ticari fakat kat karsılıgı mı yoksa insaat icin belli bir yuzde kar ile mi yapacak net degil.
Sogutlucesme basladı.Fakat halen getirisi jac yılda amorti edecegi net degil.Buralarda kalması normal degil de elden bir sey gelmiyor YTD
U yanmaya başlamış..Kısmet...y.t.d..
Güvenilir bir kağıt değil. Dün tavan yapıp anında 15-20 kademe aşağı basması kağıttaki oyuncu/oyuncuların ne kadar ahlak yoksunu olduklarını gösteriyor..
Bugünkü tabanda benim anlamadığım bu şirketin piyasada 180 milyon lot civarında kağıdı var.Bundan 1 ay önce 60 milyon lot sattılar.Bugün 40 milyon lot sattılar.Bu işte bir gariplik var.Her yerde SPK ya şikayet edin yazıyor.***** belleyen kadıyı kime şikayet edeceksin.Onun için hisse alırken şirket sahibinin ne çocuğu olduğunada bakmak lazım.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Hamdi bey halka ırza devam ediyor gibi...
Geçen sene 5lira olan hisse değil mi bu ? Ülkede her şey 4 e katladj bu neden yarıya düştü? Rusya işleri mi sebebi. Yazık. Hamdi yakismiyor
soysuzluk,şaşırtmıyorlar maalesef...
31/05/2022 - 31/05/2022 tarihinde AKFEN GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,23 - 2,42 TL fiyat aralığından 0
TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 29.365.224 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte AKFEN GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 31/05/2022
tarihi itibariyle %30,55 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer
almaktadır
HAMDİ AKIN