zor hisseymiş, tepkisiz kaldı.
Printable View
zor hisseymiş, tepkisiz kaldı.
Best teki en acemi spek bizde ne yazik ki ytd
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kademelerle oynayıp duruyor, alıcı da olmayınca kendi halinde takılıyor. görüntü bu şekilde şu an.
Halen k. Y. Dan Elli yüz bin lira çarpma derdinde çapsız ytd
haberin de faydası olmadı, bugün de baskıya devam.
sektördeki hisseler yüzde 2-3 en azından bir tepki gösterdi bu öylece takılıyor, hatta eksi kapatmak için uğraşıyor.
Bunlar kansiz apaci bunlar apaci
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
derdi mal toplamaksa bundan sonrası için sürsün yukarı zaten bıkan insanlar zararını çıkarınca kaçar, derdini çözemedim.
3.17 zirvesinden yüzde 40 aşağıda. nereye kadar?
Nereyemi 2 alti gosterecek itler endex dususunude kullaniyolar ytd
En az 2,23 görecek gibi geliyor. Müthiş zarar ettim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9ca5fd10b7.jpg
Ufak bir çalışmam sizi destekler nitelikte. Yükselen trend kanalının destek noktası 2.25 gibi gözüküyor. (mobil de çizdiğim için birkaç kademe kayabilir). Yükselen trendin devam etmesini için burdan dönmesi lazım. Aşağı kirarsa sıkıntı olabilir. Kesinlikle YTD.
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarıda attığım grafik günlük bazlidir.
8 gündür devamlı düşüyoruz.
Pazartesi günü 2.53 gören hisse an itibariyle 2.22. Yüzde 10 dan fazla düşüş sadece 3 günde. Ytd.
endeks 1 düşüyor bu 3 düşüyor, 1x li rakamları göstermez inşallah. ama destekler kırılıyor her gün.
dostum.tahta sahipsiz..50 bin lot olcekli.5 kisi var.onlarda ky mantigi panik yapip kademeyi doldurup baski kuruyorlar...artik zurnanin zirt dedigi yerde..220.den ivme kazanmasi lazim...burada gun icinde piramit ve merlyn bir birbirine giydiriyor.240 stop noktasina uymadigimizdan.gerdekce gerdi..ytd
:plc:kimse yohmiiii:yahoo:
Helal olsun spek üç beş bin TL kazanmışındır ky sırtından bu kadar uğraşmanıza gerek yok hesap nonuza buraya yazın bizler üçbeş binlira yatırrız
penguen kadar olamadı bizimkisi. endeks hissesi gibi hareket ediyor.
arkadaslar ytrm finans ve unlunun alimlarina aldanmayin.invest ve meksa ile cakiyorlar.yeni sistem bu..ama zarar ettiler.simdilikk.elinde net 200 bin kaldi.
hareketlere bak insanı sinir ediyor. madem düşecen neden aksiyon alıyosun, penguen olmuş 2.60, bu hala düşücem diye yırtınıyor. 4 milyon lot dönmüş sonuç sıfır.
https://i.hizliresim.com/GyvPPV.png
birazdan gonderecegim.satis k8smindan meksa ve invest azi.yatirim finanstan dusun..
https://i.hizliresim.com/pGRXWz.png
ilk ikiyi dusunce..gunluk alan satani girebilirsiniz..zaten envest meksada mal.yok..ytrm finansin malini satiyor..artik kimse mal tasimiyor..
Yazık ki çok yazık üzülüyorum bu kadar kolay mı kaldır sat indir al kim kazandı
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
borsanın en balon kağıtı tukaş bu sabah tescillenmiştir
en çok düşenlerde ilk 5 te. 1.96 ya geldi sabah. ne söylesek az.
100.000 lot var birisinde satmak için 2,11 olmadı 2,10 şimdide 2,09 a 2,08 ver ulan tabana kadar kurtul çekti:wu:
hunharca tecavüz edildi :vk:
şirket battı herhalde bu nedir böyle
Ben burda o kadar soylendim ac bunlar diye 251 den vedalastim sanki aldigim kagit cokmu pirim yapti yok cuma gunu 2.20 den yazdim vermedi 15 000 loti gittik bunun kadar ac kisiliksiz kagida bulastik ozgyo aldim almaz olaydim ordan cikarsam 155 maliyetli buraya desdege geliyom
Hadi şöyle 1 80 lere doğru yanaş zararı çıkaralım böyle durması en çok sana zarar verir alan satan yok ytd
İşin pis tarafı adamlar tahtaya çok hakim istedikleri tarafa rahat götürüyor 1,3 da olabilir 2,5usd de kimse niye geldi diyemez