Yorum yok aksama [emoji3]
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yorum yok aksama [emoji3]
Arkadaşlar sakin olun endeks 10.000 puan yükseldi bizimkide 5 kademe çıktığı için düzeltme yapıyor [emoji16][emoji16]Panik yapmayın
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya kardeş öyle bir tahtaki iş boşaltmasa başka biri boşaltacaktı burası kesin.Yani illaki bir aracı kurum çıkıyor ve basıyor enteresan şekilde.Hiç alıp yukarı götüeen yok.
Bedelli açıklarsa orayı rahat görür.altına bile salar bunlar öyle kansız tanımadın mı dostum?
bu is yatirimin satisi beni killandiriyor ya bedelli haberi ya da kotu bilanco diom bn.bakalim ne cikacak ytd
Kötü bilanço garanti zaten
Diğerleride üstüne yapmak olur
Eee bak ne oldu şimdi endeks artıya geçti.Biz hala eksiyiz bak ne oldu şimdi[emoji16][emoji16]
1 senedir ettikleri zulum yetmedi. Allahinizdan bulun
Sen yine şükret benim 2.5 oldu. [emoji16][emoji16]
Sen bnden kidemliymissin kardesim . Bu adamlara her gun beddua ediyorum . Insallah tutar . Bu kadar adilik olur mu ya . Borsa cikti umursamadi simdi de dusuyor
Borsa kiizi kapatirsa kapanis 82 ya da 83 ytd
Benim yorumum belli zaten ustadim [emoji3]
2 üstüne atacak bugün kardeşim pozitifim.[emoji1] [emoji1] [emoji2]
Bu hafta da zulme devam etti . Borsa 100 bini coktan gecti fakat cusan birakin 2 yi ,1.90 i goremedi. Borsa 100 binin altina duser bu kagit da 2 yi gormez ancak belki bi kap haberi gele . O da 10 kademe cikar millete mali dagitir eksi kapatir . Onumuzdeki hafta da farkli bi sey olmayacak . Yine 1.78 -.1.87 bandinda hareket edecek. Bu kagidin cikmamasini uc nedene bagliyorum . 1. Kap haberleriyle millete verdikleri lotlari toplayamiyorlar . 2. Benim tahminim 10 mlyon uzeri gelecek bi kotu bilanco . Bazi yatirim sirkerleri duzenli satiyor bi bildigi olsa gerek ki satiyor . 3. 2018 kotu gecti sirket zarar etti ,yatirim icin para kalmadi diyerek ve modaya uyarak bedelli aciklayabilecek olmasi . YAZILI OLARAK DÜŞÜNDÜM TAHMINLERIM BENI BAGLAR. Ytd.
Evrene pozitif mesaj gondererek hissenin cikacagini dusunmuyorum . Tabii cikmayack demekle de olmaz . bu adamlar yatimciyi cezalandiriyor hissemi aldiniz diye . Aslinda yatirimci da bunlari cezalandirabilir hissesini almayarak . Bilmiyom ya da hic yorum yapmamak daha iyidir ne dersiniz .
Yabancı kolpadan alıyor milleti çekmek için başka bir nedeni yok
Dostum cusan haftaya 90 ya da 2 yi gorur mu . 90 belki ama 3 na-mūmkūn gibi geliyo r bana . Ne dersin
Ustadim bu da GOL deil . Topu direge nisanladin yine [emoji3][emoji3]
Cusan bu hafta destan yazacak !Kim inanir ? [emoji3][emoji3][emoji3]
Cusan bu hafta seri tavanlarla 3 olur . Sonra spk dan uyari gelir burut takasa girer [emoji3][emoji3]ytd
Alttan biraz topladı ya yine onu gömecek çakal:evil:
Ama yazacak dedim dimi .[emoji3]oyle ki spk dayanamayacak burut takasa sokacak
Hedef 1.99 orayi da kirdik mi degmeyin keyfimize 2 nin de ustunde kapattik mi vay be butun caylar benden [emoji3]ytd
Yalnız biraz lotum vardi spek kandirdi elimden erken aldi vay hain
Pasta icin tesekkurler ustadim takipteyim. Bu deniz cok sabirsiz satmis gecen haftaki aldiklarini . Is yatirim da ha birr satiyor. Derdi ne anlamdim. Finansman son sozunu soylememis herkes etegindeki taslari doksun demis sanirsam . Ortalik cok karisik . Bakalim yarin ne olacak iki senenek var ya bugunku kari grri verecek alt destek civari kapatacak ya da 99 i kirip 2 nin ustune yerlesecek . Bnm dusuncem belli ama yorum yok [emoji3]
Kara trenin kalktığına 20.20.20 de inanmış hayret yaw.😐
[emoji3][emoji3] bundan sonra iyimser olmaya karar verdim. spegin kafasını karistirmaya calisiyorum [emoji3]
Inanmayan bi bankaci dostum kaldi ona da dogru yolu buldurduk mu tamamdir cusan kus olur ucar [emoji3]
Tradecilerin hepsi ters kose oldu!!!!!
Yarin 2 ler bankomu?
Yorum yok yorum seans kapaninca [emoji3]
Gunaydin !
Mendiller hazirmi :halay: