https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...669b92e3f6.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...669b92e3f6.png
Maşallah endeks düşüşüne iyi dayandı,bu iyiye işaret sanırım 👍
*hsbc, turkcell için hedef fiyatını 15,7 tl'den 16,4 tl'ye yükseltti, tavsiyesi 'al'
New York Borsası’nı her an BİP’leyebilirizGelirinin yüzde 67’sini data ve dijital servislerden sağlayan Turkcell’in Genel Müdür Yardımcısı Ertopuz, “Servislerimizin her biri güçlü bir marka. Şirketleşme yolunda da hızla ilerliyorlar. New York Borsası’nda IPO (halka arz) hayalini kuruyoruz elbette ” dedi
Maddi Duran Varlık Satımı A+ A-
Gönderim Tarihi
29.11.2017 23:14:16
Özet Bilgi
Gayrimenkul satışı
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Maddi Duran Varlık Satımı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği
Satışa konu 20 adet taşınmaza ilişkin detay tablo ektedir.
Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
29/11/2017
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Kararında Bağımsız Üyelerin Çoğunluğunun Onayı Var mı?
Var
Toplam Satış Bedeli
387.824.500 TL
İşlem Bedelinin Ortaklığın Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki Altı Aylık Günlük Düzeltilmiş Ağırlıklı Ortalama Fiyatların Aritmetik Ortalaması Baz Alınarak Hesaplanacak Şirket Değerine Olan Oranı (%)
%1,4
Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%)
%17,6
Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%)
%1,2
Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%)
%4,4
Satılan Duran Varlığın Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Kayıtlı Değerinin Aktif Toplamına Oranı (%)
%0,3
İşlem Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Yıllık Finansal Tablolara Göre Oluşan Hasılat Tutarına Oranı (%)
%2,7
Satış Koşulları
Henüz Belli Değil (Not Determined Yet)
İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih
31.12.2017'ye kadar
Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi
Grup içi yapılanma kapsamında varlıklarımızın daha verimli kullanılması amaçlanmış olup, söz konusu taşınmazların satışının ana faaliyet konumuza olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır.
Elde Edilen Maddi Duran Varlık Satış Karının/Zararının Tutarı
-
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceği
İstisnadan yararlanılan kısım beş yıl süreyle pasifte özel bir fon hesabında tutulacak ve herhangi bir şekilde kar dağıtımına konu edilmeyecektir.
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceğine İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
-
Karşı Taraf
Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş.
Karşı Taraf SPK Düzenlemelerine Göre İlişkili Taraf mıdır?
Evet (Yes)
Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği
Şirketimizin sermayesine dolaylı olarak iştirak ettiği %100 bağlı ortaklığıdır.
Varsa İşleme İlişkin Sözleşme Tarihi
-
Önemli Niteliklteki İşlem Kapsamında Kullandırılacak Ayrılma Hakkı Fiyatı
-
Maddi Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi
Değerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlendi (Prepared)
Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
-
Değerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarası
Değerleme Raporunu Hazırlayan Değerleme Kuruluşunun Unvanı
Değerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
Satışa konu 20 adet taşınmaza ilişkin taşınmaz bazında tutarlara ekli tabloda yer verilmiş olup, toplamı 387.824.500 TL'dir.
İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi
Uygundur
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuzun 29.11.2017 tarihli toplantısında;
Grup içi yapılanma kapsamında varlıklarımızın daha verimli kullanılması amacıyla, Şirketimiz mülkiyetinde bulunan ekli tabloda detayına yer verilen toplam 20 adet taşınmazın, sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde lisanslı değerleme şirketlerince yapılan değerleme sonucu tespit edilen değerler üzerinden toplam 387.824.500 TL bedel mukabilinde, sermayesinin tamamına sahip olduğumuz bağlı ortaklıklarımızdan Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş.'ye satışına ve;
Söz konusu satış işleminin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.1 sayılı "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği'nin 5 ve 6'ncı maddeleri hükümleri çerçevesinde aşağıda yer verilen eşiklerin aşılmaması sebebiyle "Önemli Nitelikte İşlem" sınıfına girmediğine bağımsız üyelerin tamamının katılımı ve oybirliğiyle karar verilmiştir.
a) İşlem tutarının, kamuya açıklanan son finansal tablolara göre (30.09.2017 tarihinde sona eren ara dönem konsolide finansal tablolar) varlık (aktif) toplamına oranı: işlem tutarı 387.824.500 TL, varlık (aktif) toplamı 32.321.873.000 TL olup, %1,2'dir.
b) İşlem tutarının, Yönetim Kurulu karar tarihinden önceki altı aylık günlük düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması baz alınarak hesaplanan ortaklık değerine oranı: Yönetim Kurulu Kararı tarihi olan 29.11.2017 tarihinden önceki 6 aylık düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması baz alınarak hesaplanan ortaklık değeri 27.579.664.252 TL ve işlem tutarı 387.824.500 TL olup, %1,4 'tür.
son zamanlarda iyi bir kagıt
yeniden 14 xx e gelirsen almayı dusunuyorum endeks gerilerken bu yukseldi
Neden hiç yorum yok
Para var huzur var yorum yok
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turkcell’de sıkışma hissediyorum,hayırlısı bakalım
15 Aralıkta temmettümüzü alalım sonrasına bakarız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cümleten hayırlı akşamlar arkadaslar denızbankasında 10000 lot alıs talımatı verdım kredılı alıs suan hesabımda.bugun kar payı haberı dustu ben sımdı yarın hısseyle ılgılı ne yapayım kar payı alıp bekleyeyımmı cok bılınmeyenlı bır denklemın ıcerısındeyım.saygılar
Temettüler hesaplara ne zaman geçer bilen var mı.
Güzel silkeleme. Valla helal olsun. Bu durum bence güzel haberlere gebe.. İzleyelim. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
temettüler ne zaman hesabımızda olacak bilen varsa bilgilendirebilirmi acaba teşekkürler
Temettü pazartesi veya salı hesapta olur
Dört kritere göre aşırı alım ve aşırı satımdaki 30 endex hisseleri
http://imageturko.com/?di=6U6K
Bugünkü milliyet de Turkcell in paycell le büyüyeceğini yazıyor
Temettü hesabıma geçti
İşlem hacmi çok düştü,hayırlısı
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Allah belanı versin Tcell
Bu endekste de yaptığın olmadı ki karın Ağrı'n nedir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok fazla düştü Bi haftadır
Teşekkürler karşılıksız paylaşımlarınız için
Ukrayna 4G ihale başvuru 26 Ocak; ihale 26 Şubat 2018
Hım bak güzel olabilir bu
Yabancı almış biz Türk'ler satmışız ilginçlikler devam ediyor